Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
ezra wrote:Może być za wcześnie jak Ania pisze 🥹 będziesz powtarzać? 🤞🏻 mam podjechac na Tygrysie? 🐯
Chyba, że temperatura będzie pięknie w górze to może się przekonam 🙂ezra lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyezra wrote:A musieliście te badania robić u nich w Klinice? I są jakieś takie wymagane, może warto żebym już zrobiła, podzielisz się? 🤗 super, że masz kogoś z kim możecie porozmawiać i Was zrozumie, ja zaczynam poważniej myśleć o coming out przed rodzicami, bo jednak ivf to już poważna sprawa i chyba czuje potrzebę żeby wiedzieli, co by później nie próbowali też jakoś trywializować naszego braku dziecka ewentualnie.. sama jeszcze nie wiem ale mam potrzebę zrzucenia tej info z siebie już tylko 🥺
Jeżeli chodzi o badania to są wypisane na stronie Invimed, wstawię później zdjęcie paragonu co tam dokładnie robiliśmy 😊 Nie musieliśmy ich wykonywać u nich, ale dzięki dofinansowaniu z miasta ceny były znacznie niższe niż te w cenniku na ich stronieezra, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@Nome widzę, że rozważasz zakup najbardziej obleganego modelu od Adasia ostatnimi czasy
Ja się na te laczki napatrzę u influencerek i mi wystarczy 😅
Dzisiaj miałam taki zawias jak na fejsie mi wyskoczyła niewiasta z pięknymi włosami używająca suszarki Dysona. Moja pierwsza myśl "umowa o pracę! Dyson na raty!" Druga: "nie wygłupiaj się, masz za krótkie kłaki" 😅
Małżyk nawet nie wie jaką ma oszczędną mnie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 19:47
Królikkicek, blador2, Mamausia, siesiepy, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:@Nome widzę, że rozważasz zakup najbardziej obleganego modelu od Adasia ostatnimi czasy
Dzisiaj miałam taki zawias jak na fejsie mi wyskoczyła niewiasta z pięknymi włosami używająca suszarki Dysona. Moja pierwsza myśl "umowa o pracę! Dyson na raty!" Druga: "nie wygłupiaj się, masz za krótkie kłaki" 😅
Małżyk nawet nie wie jaką ma oszczędną mnie 🤣
😁 proszę ile zaoszczędzone
Właśnie trochę lipa że te buty takie popularne teraz, ale kurde ładne są 😁 zobaczę, może jakiś inny kolor wezmę albo coś. Albo po prostu będę basic 😜 Dysona chyba sprawię mamie na urodziny, może zrobimy zrzutkę z tatą, bo ona mega chce, ale wlansie ja nie wiem co o tym dysonie myslec -
Anka32 wrote:@Nome widzę, że rozważasz zakup najbardziej obleganego modelu od Adasia ostatnimi czasy
Małżyk nawet nie wie jaką ma oszczędną mnie 🤣
Mądra decyzja 🙂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Wróciłam, nadrobiłam, ale nie mam siły odpowiadać 😵💫
Ezra, dziewczyny już wszystko napisały. Klinika niepłodności zajmuje się właśnie takimi przypadkami jak Wasz i wierzę, że będziesz w ciąży szybciej niż później 🫂
Effiii, nie wiem, co Ci doradzić🫂
Nome, ja mam Dysona i używam głównie szczotki prostującej i końcówki wygładzającej. Loki robi fajne, ale ja jestem zbyt leniwa, żeby robić je na co dzieńmimo wszystko nie żałuję zakupu, bo przestałam dzięki niemu używać prostownicy i widzę różnicę w kondycji włosów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 20:02
ezra lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyAstereae wrote:Pusshka oj dobrze, że pytasz ponownie. Bo pewnie jutro najwcześniej bym dala rade nadrobić posty.
Jakiś żółciopędny, może być boldaloin albo cholestil max. Ten drugi brałam 3 razy dziennie po 2 kapsułki 3 dni przed pobraniem 1wszej próbki i kontynuacja aż do ostatniej.
Jak się czujesz? Czy już rozszerzasz coraz bardziej dietę?
Ja właśnie szaleję w kuchni, robię chlebek bananowy, frittatę białkową i tortille pełnoziarniste coby mnie Mac po drodze nie kusił 😉Liyss🧚🏻, blador2 lubią tę wiadomość
-
Tu efekt po wysuszeniu włosów sama szczotka prostująca, a po prawej po przejechaniu włosów końcówka wygładzająca 😁
galeria allegro freeNomeolvides, Anka32, Królikkicek, Lola93, klaudia_23, PoczątkującaPisarka, Liyss🧚🏻, Edithka, Megipta, Astereae, blador2, Myszkaaa20, Viii, Małgosiagosia, siesiepy, ezra, kasia97, Pusshka, Bulbasek, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Aszin dzięki za te fotki! No różnica jest ogromna!
Mamcia moja ma krótkie włoski, takie za ucho i zastanawiam się czy jej taki wypasiony sprzęt jest potrzebny. Na co dzień korzysta z lokówki. A powiedz jeszcze czy on jest ciężki? Nie męczą się szybko ręce? -
Nomeolvides wrote:Aszin dzięki za te fotki! No różnica jest ogromna!
Mamcia moja ma krótkie włoski, takie za ucho i zastanawiam się czy jej taki wypasiony sprzęt jest potrzebny. Na co dzień korzysta z lokówki. A powiedz jeszcze czy on jest ciężki? Nie męczą się szybko ręce?ale szczerze mówiąc nie wiem, czy przy krótkich włosach warto, chyba że ten ze skróconymi końcówkami, bo jest zwykły dyson i taki „long” 😁
Nomeolvides lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Dziewczyny dziękuję za porady, składam rękawice i CIERPLIWIEE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nie no żart bardzo niecierpliwie czekam na kolejny cykl. Ciężko się to mówi 10 dc.
Nome buty hicior !!
Anka wirtualnie lovciam Twoja córcie ❤️❤️❤️
Ja chorowałam na podróbkę 1:1 dysona z Ali, ale odpuściłam, stwierdziłam że kupie jak mi się moja aktualna zepsuje, a coś franca jest wytrwała bo ma już 7 lat ..
Ezra pewnie przeoczyłas moja wiadomość, wejdź do dziewczyn na forum z pomocą medyczna na wątek on vitro, tam jest masa informacji na pierwszej stronie, troszkę wdrożysz się w ten temat i będzie Ci lżej.Anka32, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Nome, pachnę te buty! Samby przymierzyłam ale nigdy mnie żadne buty tak nie cisnęły 😪 ale są mega!
Chcę badania z pierwszej strony + przeciw plemnikowe. Nie wiem czy mu powiedzieć, że się już tyle czasu staramy czy coś innego.…
Alysa Twoje BBC winiarowe jest najlepsze!
Effiii chciałabym pomóc ale kompletnie nie znam tematu. Trzymam kciuki, żeby było dobrze ✊🏻
Dziewczyny a Wy macie jakaś fajną ściemę? Jak udaje Wam się wydębić skierowania na badania?😅
Jeszcze Wam powiem jak nie urok to… pryszcz na tyłku. Boli jak siedzę 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:27
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
Edithka wrote:Doczytałam wszystko, ale chyba nie mam już nic mądrego do dodania. Poza tym nie znam się na tych wszystkich badaniach, wynikach, czuję się przy was niedoinformowana. 🙈
Ezra powiem tylko tyle, że jesteś silną babką i każdy krok zbliża Cię do upragnionego macierzyństwa. Mocno w to wierzę. Przykro mi jednak, że musisz przez to przechodzić. 🫂
Puszinko, jejku to już zaraz zaczynacie procedurę. 😍
Megi, piękna beta! Gratulacje! A jak się miewa synek?daje sobie jeszcze jutro czas na obserwacje. Jak nie to w czwartek uderzam znowu do pediatry
-
Królikkicek wrote:No niby teoretycznie tak, tylko no myślałam że się miło zaskoczę 😂😂😂 chyba Megipta mnie tak natchnęła swoim mega wczesnym pozytywem 😂
Mam mega ochotę na ❤️, jestem grzeczna jak aniołek, milutka więc dla mnie to nowość bo zawsze przed 🙉 jestem 🐍 😂😂😂
Nie powiem bo nagle dziś mi przyszło do glowy, że to 🤰 😂😂😂😂Królikkicek lubi tę wiadomość
-
O też mnie ostatnio nagle zewsząd Dyson atakuje 😅 ale chyba nie mam na to funduszy jak na razie🫣
Anka32 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Liyss ja zawsze od rodzinnego zebram mówiąc prawdę, natomiast endokrynolog sam za każdym razem mi jakieś badania dawał. Lux med chyba nie będzie zbyt chętny szczególnie jak im powiesz prawdę.
Przeciwciała chyba tym bardziej nie ma szans na skierowanie 🥺Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Muuu. wrote:O też mnie ostatnio nagle zewsząd Dyson atakuje 😅 ale chyba nie mam na to funduszy jak na razie🫣
Kupiłam właśnie młodszemu kocyk bambusowy, a przed świętami wpadło kilka ubrań dla starszaka, bo ostatnio szybko rośnie.
Teraz muszę zainwestować w końcu trochę w siebie, kupić sobie jakieś ciążowe ubrania na cieplejsze dni. Zauważyłam, że w moje dotychczasowe sukienki się nie zmieszczę jak przyjdą takie ciepłe dni jak te 2 ostatnie. A coś już wspominają, że w przyszłym tygodniu może być około 30 stopni. 👀Królikkicek lubi tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Liyss zależy na jakiego lekarza trafisz. Mi się udało i gin wystawił mi wszystko co chciałam. Ale chyba mnie zablokował, bo nigdy nie mogę na niego trafić 😂
Sprawdź jakie masz zapisy w umowie, czy masz swobodę leczenia, bo jeśli tak to możesz zrobić badania na własny koszt i im wysłać fakturę. Tylko musisz się dowiedzieć, czy potrzeba skierowanie. Ale jeśli tak, to poproś swojego lekarza nawet rodzinnego. Powiedz mu, że potrzebujesz skierowanie na te badania, żeby luxmed oddał kasę.Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
💉 accofil, clexane 0,6
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)