X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Przepraszam że Wam truje ze swoim tematem ale analizuje bo czuję zmarnowany cykl.
    W ubieglym cyklu miałam w 11dc z lewej strony pęcherzyk 20mm , z prawej 11mm. 12dc ovitrelle ,13dc okazało się że pękły OBA pęcherzyki.

W tym cyklu na odwrót 10 dc z lewej, prawa 19mm. Może skontaktować się jednak z lekarzem żeby zaryzykować w tym cyklu ??
    Czy działa naturalnie ale jednak nie odstawiać leków na własne ryzyko ??
    Ja bym spróbowała zagadać do lekarza. Dobrze zrozumiałam że są dwa, ale jeden mniejszy z drożnej strony? Drożny jajowód też może przechwycić ten duży pęcherzyk.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

♀️29
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
    ◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾KIR AA
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔

♂️ 34
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji 40🫧
    12.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
    15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1

2. IMSI:
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉punkcja

Ciało które nie działa.
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Przepraszam że Wam truje ze swoim tematem ale analizuje bo czuję zmarnowany cykl.
    W ubieglym cyklu miałam w 11dc z lewej strony pęcherzyk 20mm , z prawej 11mm. 12dc ovitrelle ,13dc okazało się że pękły OBA pęcherzyki.

W tym cyklu na odwrót 10 dc z lewej, prawa 19mm. Może skontaktować się jednak z lekarzem żeby zaryzykować w tym cyklu ??
    Czy działa naturalnie ale jednak nie odstawiać leków na własne ryzyko ??

A czy Tobie pecherzyki same pękają? Możesz ewentualnie poczekać i zobaczyć czy ten z drożnej strony rośnie. W zeszłym cyklu lekarka mówiła mi że żeby była szansa na dojrzała komórkę to pęcherzyk musi mieć minimum 16 mm.

Co się najgorszego może stać, jeśli nie odstawisz leków i np dojdzie do zapłodnienia po niedrożnej stronie? Usunięcie tego niedroznego jajowodu? Jajnika? Lekarz coś mówił o tym?

👧🏼+👱🏼‍♂️+👶🏼+👶🏼+🐕
    Starania od 06.2023
    Niedoczynność tarczycy / IO / PCOS / brak owulacji

🍀21.04 ⏸ 🍀16.12 👶🏼🩷👶🏼🩵

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nomeolvides wrote:
    Megi super!! ❤️

Ja po wizycie. Lekarka mówi że jej zdaniem to była ciąża biochemiczna. To jak długo beta się utrzymywała, jak wolno spadała, wykres ze spadkami i plamieniem, biały test i potem cienie , powiedziałam jej też o wszystkich „objawach” które miałam i jej zdaniem biochem z dużą pewnością.

Na ten cykl lametta 2x1 od dzisiaj, 2 zastrzyki - powiedziała ze zaczniemy tak i to powinno zadziałać i wychodzi tez bardziej korzystnie finansowo. Jeśli nie pójdzie to dołożymy ten puregon (bo to drogi kurde lek jest). W sobotę robię drożność.

Powiem wam że nawet mnie ta opcja biochema cieszy, bo to znaczy że coś tam działa. Ale trochę przykro jest. Mąż do mnie mówi „kurde byłem ojcem? Stworzyliśmy człowieka??” 🥺

Nome to mimo wszystko kroczek w przód. Zaskoczyło! Czyli może zaskoczyć drugi raz! 🍀🤞🏻 I oby jak najszybciej.

♀️29
    ◾KIR AA

♂️ 34
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF
    1. IMSI:

2. IMSI:
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉punkcja

Ciało które nie działa.
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królik myśle ze na razie dobrze, że „zapomniałaś”. Jakby to się powtórzyło - wtedy bym chyba powiedziała najpierw mężowi i ustaliła z nim co dalej. Cierpliwości do cymbałków 😁 (w sumie to pasuje zarówno do zabawki synka jak i tej sytuacji 😅).

Liyss dobrze że już po 😁 kciukasy za jutro! Jakie badania chcesz wyciągnąć?

Ja tą trombę zrobię jednak przez kuriera. W placówce jest 50 zł drożej 😳 muszę chociaż tyle zaoszczędzic, bo drożność ponad 1100 🙄 dobrze że w tym miesiącu wleci premia roczna i pewnie zwrot podatku 😁

Z rzeczy poza staraniowych kupiłam sobie buty 😁 i po wypłacie premii chyba kupie jeszcze jedne. Obie pary z adidasa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 18:08

Pusshka, siesiepy lubią tę wiadomość

👧🏼+👱🏼‍♂️+👶🏼+👶🏼+🐕
    Starania od 06.2023

🍀21.04 ⏸ 🍀16.12 👶🏼🩷👶🏼🩵

age.png
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBC Winiary
    Liyss – plan działania napisała, test na trombo będzie mazała.

Megi – betę dziś rano zbadać poleciała i dokładnie takiego przyrostu się spodziewała. Z synkiem przyrosty miała mniejsze, obstawia więc dziewczynkę to nasze mazurskie dziewczę. Dodatkowo synek jej się bardzo rozchorował, ale małżonek opiekę na niego upolował ;)

Ania - na pobranie krwi dziś pojechała, ale wszystkie żyły przed tym pochowała. Po wypiciu 6 kubków wody, nagroda w samochodzie na nią czekała, Kinder Country do kawki od męża dostała.

Blador – kilka falbanek dla Księżniczki dziś zamawiała, gorzej jak się okaże że mała pomiędzy nogami jajeczka schowała :D

Effiii – krzywo dziś w nocy spała i z bólem szyi powitać się dziś musiała. Na monitoringu 19mm jajo w prawym jajniku ujrzała, trzymamy kciuki by pomimo niedrożności zdrowa ciąża z niego zaowocowała

Motyle – biopsję endometrium zrobić dziś miała, lecz choroba jej te plany skutecznie odwołała

Ezra - telefoniczną konsultację dziś z ginem miała, która na klinikę ją nakierowała. Na szczęście wizyty w szpitalu nie odwołała. Winiary podpowiedziały jej lekarza i klinikę, ezra umówiła już pierwszą wizytę.

Siesiepy – na monit się dziś wybrała, 17 mm jajco wyhodowała. Czekamy jeszcze jak endometrium po morelach przypakuje i dziecię w nich wyhoduje

Muuu – na połówkowe dziś się wybrała, dzidzia jej stopą o czoło opartą machała.

Bodzenka – na jutrzejsza wizytę u chirurga się szykuje, trzymamy kciuki ze czyszczeniem rany to nie zaowocuje.

Nomeolvides – zalecenia na nowy cykl dostała lametę 2x1 od dzisiaj będzie brała. Liczymy na to że piękne jajco dzięki temu wyhoduje i kolejną wątkową ciążą to zaowocuje.

Alysa - za dużo dziś do powiedzenia nie miała więc tylko BBC napisała

Pusshka, Myszkaaa20, Cerva, Anka32, blador2, Megipta, Viii, siesiepy, Kasia111, goska000, Królikkicek, Muuu., ultramaryna_, ezra, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia, Bodzenka, Mamausia, bonassola, kasia97, Paula9463 lubią tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Pusshka no właśnie info się rozchodzi po firmie ☺️aby w górach sprawdziły się nowe buty ;) a i porady notuj również dla Nas ;)
    Mam nadzieję, że mnie nie obetrą, założyłam je na jeden spacerek i myślę, że będzie dobrze 🥰
    No pewnie ze tak, choć mam nadzieję, że te porady przydadzą się jak najmniejszej ilości Winiar, o!
    A co do Twojej sytuacji to myślę, że warto przegadać z dr sprawę 🤔

@Królik, też bym "zapomniała" o temacie, tzn. mężowi pewnie bym powiedziała, ale on umie dotrzymać tajemnicy. Ale osobom bezpośrednio zainteresowanym nic bym nie mówiła, nie ma się co wtrącać. Masz rację - człowiek ma za dużo swoich problemów w życiu, żeby sobie jeszcze dokładać

• Viii Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta wrote:
    Kochane jeszcze czekam na progesteron ale Beta-HCG:
    z 216mIU/ml po 5ciu dniach 2722,00 mIU/ml.

Chyba spoko bo gdyby miało się podwajać co 24h to i tak ponad normę wychodzi 🥰 Raczej bliźniaki z tego też nie będą 😛

@Megi cudowne wieści ❤️ Jak ja się cieszę Twoim szczęściem 🤩 Teraz omadlanie kropka 🙌

Megipta lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa ❤️❤️❤️❤️

Nome pochwal się jakie butki zamówiłaś ;)
    Ja też mimo wszystko bym jednak zamówiła i sama sobie zrobiła wymaz żeby oszczędzić 50 ziko ;)

Siesiepy tak z lewej strony jajco 11 mm.

Nome jak nie odstawie leków to tylko negatywne skutki ich brania a lekarz stwierdził że lepiej nie obciążać organizmu. A jeśli dojdzie do zapłodnienia po niedroźnej stronie to loteria- laparo i usuwanie CP i pewnie ostatecznie usunięcie tego bezużytecznego jajowodu. I masa straconego czasu 🥺

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Viii Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alysa kocham Twoje BBC ❤️ Dzięki temu wiem co się u Was dzieje, a kiedy praca, dzieci, obiad, dom do ogarnięcia to ciężko być na bieżąco. Szacun za poświęcony czas ☺️

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa nasza reporterka w formie😍 9.04 mam wizytę i liczę, że 3 doktorek potwierdzi bo domówiłam jeszcze kilka falbanek i wzorów w róże🫣

Krolikkicek ja też bym to zostawiła, nie masz pewności a staniesz się wrogiem nr 1

Viii, siesiepy, Paula9463 lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • Viii Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zażywam acc optima w tym cyklu pierwszy raz, bardziej pod chorobę tak naprawdę bo ciągle mnie trzyma, ale jak przy okazji przyspieszy owulke będę miło zaskoczona ☺️ Wydaje mi się że nawet się coś kroi bo tak mnie mi to kłuje ni to ciągnie a to dopiero 13dc 😁

Królikkicek lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:04

Pusshka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za każdym razem jak zaczynam kaszle to Helenita pyta "wszystko dobrze?". Gdy mówię, że tak "ale na pewno?" I czasem podejdzie mnie poklepać 🥹❤️

blador2, siesiepy, Królikkicek, Myszkaaa20, Megipta, Nomeolvides, Edithka, Muuu., Pusshka, ezra, Viii, Effiii, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia, kasia97, Paula9463 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:04

• Alysa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viii ja w tym cyklu znowu nie zamierzam nic brać. Dziś 2dc a mnie prawy bok jak przy owulacji boli - chyba coś tam się kluje

Viii lubi tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę effiii nie wiem co Ci poradzić :( Patrząc na to wszystko i na ryzyko to pewnie bym odpuściła 😞 ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji

Buty kupiłam takie https://prm.com/pl/p/adidas-originals-sneakersy-zamszowe-handball-spezial-kolor-rozowy-39271?ref=Channable&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2a6wBhCVARIsABPeH1vOEhjeD33_VVbc1AwmutvcqIckOxzNyZfXHuYly_mNdVS8Nxzh3KQaAoIuEALw_wcB&bm-verify=AAQAAAAJ_____y7UlbbbJbrnUuzBaJDZIW88-zz_DjaV66fMRgki3HNMAmAFsWKJD0g7tpqdquoYSKxGI-mzK4aIZs2-UYv2hTGp6zuuIOyo49RFcvSqcAPox-EKvhpEjdd8N4H_RrnVOMhg_puz_CIWGGpOMa17MYj1thw4KV5uRS29Grfd9Dc8uEkXH5wk0S1xsGqtKkjSlep-lYYHtOaBI1rOcODxHeK8-ODvY0b_3L-B4ofpovCl4lnKnBupubvK5G0ngCyl5Yg7dva8XUZ5IjfaIX83-8b1CyRsA1bdoeDpej54mgG75MY9VPiDR7xzrj4a8C0oXH7Oy8uWSnIpDMdhjGu1jKRXXpG2n4sUw1u-PzBz23Ds5mv2A_tkJVx7vyEyuPGwIpB_N07ARwi7NE1WCa-tZ5YXWUo8rULcnP5Vf0b4RGXoDtIY3jyzYOs69b7jtioz_X8AZ8cOGTY3kX7SjO_z0L2JZauedOKdniNffza4EYvHalc3RNoeDqN8bSnwp-EOvzL-21aStySx_KC04Ps-Qk6ytICkI0VcGyEz6WptJ-3ylx7wHAll

A po premii jeszcze te chyba dorzucę https://sklep.sizeer.com/adidas-samba-og-damskie-sneakersy-bialy-b75806?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD2MrqcGDgEkj5kNQb92m19dYvvPM&gclid=Cj0KCQjw2a6wBhCVARIsABPeH1tT3Fx1FLuAmhUXerd0wjBR9lCsR5LZiKfiLcBk3RB4wnLBCfN-4XoaAox3EALw_wcB

Królikkicek, Lola93, Effiii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

👧🏼+👱🏼‍♂️+👶🏼+👶🏼+🐕
    Starania od 06.2023

🍀21.04 ⏸ 🍀16.12 👶🏼🩷👶🏼🩵

age.png
  • ezra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta wrote:
    Nie, w domku jestem na wychowawczym. Ostatni raz w pracy byłam w maju 2022 🫢

Oj zazdro 🥹 to rośnijcie ❤️

Megipta lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • blador2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vii ja przy acc czułam 8dc owu i nawet miałam nitkę krwi w śluzie, ale owulacji nie przyspieszyło

Viii lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • ezra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    Ezra, trzymam mocne kciuki za Twoją drogę do macierzyństwa. Jesteś już bliżej niż dalej. Jesteś silna i zdeterminowana a my będziemy tutaj zawsze Cię wspierać.

Megipta super beta 🥹

Nome trzymam kciuki kochana ✊🏻 dobrze, że „coś ruszyło”. Tule za CB 🫂

Siesiepy to może będą dwa jajeczka 😁✊🏻

Effiii 🫂 czasami człowiek już ma dość ale mam dobre przeczucia co do tego cyklu ✊🏻

Pusshka o to w fajnym miejscu pracujesz 😁

Ccarolina 🫂

Dziękuje za kciuki dziewczyny. Byłam u dentysty o zawsze mocno przeżywam.

Ja wczoraj motywacja na maxa a dziś już opadły emocje i jakoś mam negatywne nastawienie. Mam wrażenie, że z miesiąca na miesiąc gorzej się czuje psychicznie z tym wszystkim.

Jutro proszę o kolejnego pół kciuka bo idę do gina wydębić skierowanie na badania. Oczywiście już się boję, że mi nie da 😂 nie lubię się prosić. Nie wiem czy opowiedzieć mu wszystko czy jakoś go podejść sposobem. Idę do luxmed 🙈 i nie wiem czego się spodziewać.

Dziękuje, chociaż lekko nie jest, szczególnie teraz jakoś mi ciężko na sercu.

Kciuki mocne 🤞🏻 najpierw zobaczysz z kim masz do czynienia a później do ataku po skierowanie 🐯🤪

Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effii mi też ciężko powiedzieć. 🥺 Może podjedź za dwa dni chociaż zobacz co z tym mniejszym pęcherzykiem się dzieje? Będzie łatwiej podjąć decyzję.

Effiii lubi tę wiadomość

♀️29
    ◾KIR AA

♂️ 34
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF
    1. IMSI:

2. IMSI:
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉punkcja

Ciało które nie działa.
‹‹ 1962 1963 1964 1965 1966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ