Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja czekam na wynik i trzymam kciuki; żeby był dobry.Anka32 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Ezra ja bym już chyba poszła tylko do kliniki🤔
Mi jakoś źle pobrała, że nie mogę ręki wyprostować bo mnie ciągnie
No właśnie chyba w Klinice już zrobią mi USG i zaopiekują, nie chce dublować kosztów też i jeżdżenia. Z drugiej strony ten lekarz złapał mnie za serce. 😫👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Frutellka wrote:Chyba skupiłabym się na Klinice kochana, doktorek Twój to fajny gość; ale stymulował Cię nie będzie bo sporym problemem jest u Was nasienie i sam powiedział, że bardziej widzi Was w in vitro;)
No właśnie tak pomyślałam, dublowanie kosztu i wizyt a przecież nie będą nas leczyć na dwie tury. Ech, no złapał mnie za serducho i szkoda mi ale cóż. 😥😍👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
A mnie w tym miesiącu ominie kłucie. Moje żyły będą szczęśliwe. I pielęgniarki też bo tragedia je znaleźćŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
ezra wrote:No właśnie chyba w Klinice już zrobią mi USG i zaopiekują, nie chce dublować kosztów też i jeżdżenia. Z drugiej strony ten lekarz złapał mnie za serce. 😫
Kochana myślimy głową nie serduchem; ja wiem, że masz wielkie ale popatrz tę kasę co na wizytę wydasz na badanka;)ezra lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
No to czekamy na wyniki i kciuki! 🤞🤞🤞🐯
Ja już kupiłam pakiet FSH. LH Estriadol więc zrobię jutro, ciekawa jestem sama. Mój Doktor mówił, że 3 miesiące przerwy od stymulacji i wyniki będą najbardziej wiarygodne. Mikro kciuki jutro mile widziane 💕👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
Dziewczyny mocne 🤞🏻 za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty. ❤️❤️
Anka widzę że już mają sposób na Twoje żyły 😁
Trochę nadrobiłam po weekendzie w domu ale ciężko nadrobić wszystko więc wybaczcie że się nie odniosę
Ja jutro na AMH lecę z rana i na piątek umówiłam nowego ginekologa z polecenia kumpeli która też PCOS ma trzymajcie 🤞🏻 żeby ten okazał się już tym dobrym. specyfiki polecone też już zamówiłam więc startujemy mocno w tym cyklu
U mnie pogoda też cudo aż szkoda w pracy siedzieć.
Alysa lubi tę wiadomość
👩🏻 27 PCOS 🧬PAI-1 homo, MTHFR
🧔 32 🏋️♀️ obniżone parametry nasienia
30.01 II ❤️
02.02 Beta 529,9❤️
14.02 mamy ❤️
14.03 💔👼 10 tc -
Frutellka wrote:Kochana myślimy głową nie serduchem; ja wiem, że masz wielkie ale popatrz tę kasę co na wizytę wydasz na badanka;)
@Frutti, już mówiłam, że jesteś moim głosem rozsądku? ❤
racja. to jadę do Kliniki w czwartek, ciekawe, że jak dzwoniłam się umawiać do laski wolała mnie umówić na ok 23 dc cyklu, aż trochę dziwne, bo w końcu podobno najwięcej widać w trakcie krwawienia
no nic mam nadzieję, że nie będę w czwartek szukać nowej Kliniki 🙄Cerva lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
ezra wrote:@Frutti, już mówiłam, że jesteś moim głosem rozsądku? ❤
racja. to jadę do Kliniki w czwartek, ciekawe, że jak dzwoniłam się umawiać do laski wolała mnie umówić na ok 23 dc cyklu, aż trochę dziwne, bo w końcu podobno najwięcej widać w trakcie krwawienia
no nic mam nadzieję, że nie będę w czwartek szukać nowej Kliniki 🙄
Kochana do usługPolecam się na przyszłość; ktoś musi Was tutaj od czasu do czasu naprostować
ezra, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny@Bodzenka @ezra trzymam kciuki ✊🏻
@Pipi 🤣🤣
Żeby wszystkie Panie pielęgniarki tak jak ta dzisiejsza zawsze miały ten sam sposób a nie próbowały najpierw nie tam gdzie trzeba to byłoby super 🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2024, 10:57
ezra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podopisywałam wszystkie zmiany i nowe informacje do kalendarza także powinien być aktualny
jutro też będzie się działo!
Aniu ja zawsze palcem pokazuje skąd mnie proszę kłući mówię, że absolutnie nie strzykawką tylko takim motylkiem. Zawsze się panie pielęgniarki dostosowują.
Anka32, Cerva, Bulbasek, siesiepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Podopisywałam wszystkie zmiany i nowe informacje do kalendarza także powinien być aktualny
jutro też będzie się działo!
Aniu ja zawsze palcem pokazuje skąd mnie proszę kłući mówię, że absolutnie nie strzykawką tylko takim motylkiem. Zawsze się panie pielęgniarki dostosowują.
Jest to jakaś myśl
Dzisiaj też miałam motylkiem, pierwszy raz usłyszałam w ogóle tą nazwę 😃 -
Frutellka wrote:Kochana do usług
Polecam się na przyszłość; ktoś musi Was tutaj od czasu do czasu naprostować
O to to! Zgadzam się, potrzebujemy tego zdecydowanie 🤗🐯Frutellka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
Nomeolvides wrote:Dzień dobry! Dzisiaj intensywny dzień. Zaczynamy od badań Ani, Frutelki i Alysy 🤞🏼🤞🏼🤞🏼, bety Gosi 🤞🏼. Z rana lecimy z siesiepy na monitoring🤞🏼, potem zapraszam do siebie na monit i drożność 🤞🏼(mam nadzieje że tym razem się odbędzie 😅), gdzies po drodze Metka ma kontrolne USG 🤞🏼a poniedziałek kończymy u klaudii na usg 🤞🏼połówkowym ☺️
Dobrego dnia!dam znać po:)
Butterfly23, Cerva, blador2, Bodzenka, Alysa, ezra, Bulbasek, Pusshka, goska000, kasia97 lubią tę wiadomość
-
Ezra klinika zdecydowanie, do lekarza jeszcze będziesz mogła wrócić w razie co. I mocno trzymam kciuki żebyś już nie musiała zmienić kliniki.
Przytulam za małpę 🫂
Bodzenka ✊✊ oby wszystko przebiegało bezboleśnie.Bodzenka, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Jest to jakaś myśl
Dzisiaj też miałam motylkiem, pierwszy raz usłyszałam w ogóle tą nazwę 😃Anka32, Liyss🧚🏻, Bulbasek, siesiepy lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5
14dpt 1355 💚
Progesteron 14dpt 17,90 ng/ml
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualny