Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_b wrote:@bladorku bardzo się cieszę! ❤️
@klaudia23 a Ty masz jakąś poduszkę ciążową? Może ktoś Ci dowiezie do szpitala?
Ja przy swoim pierwszym porodzie żałowałam, że nie zabrałam ze sobą tej poduchy, bo łóżko było niewygodne, nie mogłam na nim zasnąć, a po porodzie przydałaby mi się przy karmieniu. Za drugim razem na pewno wezmę mimo jej gabarytów 😉
Mam, ale w sumie nawet w domu jej nie uzywam jeszcze. Ogolnie lozko w szpitalu nie jest najgorsze, tyle ze jest mi niewygodnie od ciaglego lezenia 😩11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Alysa wrote:Robiłam jakieś 1.5 roku temu ale w diagnostyce, wtedy nic nie było. O Histeroskopi też zagadam z doktorkiem, bo chce pocisnąć żeby ją zrobić. Jak nie on to w maju poradnia i tam będę na to nalegać
Diagnostyka pod kątem pasożytów jest do dupy... Robimy w specjalistycznych labach z 3 próbek kału w okolicach pełni;) Cisnij doktorka o hitlstero z CD138“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Blador cieszę się, że z księżniczką wszystko jest w porządku;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Effiii wrote:Bulbasek super wieści , oby prolaktyna już nie wzrosła ponad normę ✊✊
W co do pęcherzyków kiedy następny monitoring ? Jakieś zalecenia ?
Z butem trochę szkoda , ale moje jedne też tak zginęły śmiercią tragiczna z pośpiech bo nie chciało się rozwiązać sznurówek .
Dostałam skierowanie na laparoskopię i tyle, jutro będę dzwonić do szpitala się umawiać najpierw na jakąś wizytę diagnostyczną jeszcze jakieś wyniki maja porobić usg i ustalić termin zabiegu. Do tego czasu nie robię monitoringu bo też nie mam zamiaru się w ciemno stymulować a bez leków i tak nie za bardzo coś tam rośnie. Także będę czekać grzecznie na laparo. Małżyk się strasznie przejął więc uruchamiam swoją wewnętrzna pocieszycielkę😍Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualnyMiałam przyjść z polecajką chrupek z Lidla - są i one 🥰 Paprykowe bardziej mi smakują, ale te też super. Paczka 50 g 200 kcal
https://zapodaj.net/plik-W6QKzQ85ZC
Myszkaaa20, Małgosiagosia, Lola93, Liyss🧚🏻, klaudia_23, karola_b, PoczątkującaPisarka, Bulbasek, blador2, Effiii lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Miałam przyjść z polecajką chrupek z Lidla - są i one 🥰 Paprykowe bardziej mi smakują, ale te też super. Paczka 50 g 200 kcal
https://zapodaj.net/plik-W6QKzQ85ZC
jeszcze z OHO są spoko z czerwonej soczewicy:) są w Aldim czasem i w rossmanie
Pusshka lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Mam, ale w sumie nawet w domu jej nie uzywam jeszcze. Ogolnie lozko w szpitalu nie jest najgorsze, tyle ze jest mi niewygodnie od ciaglego lezenia 😩
-
karola_b wrote:Ona serio pomaga przyjąć wygodną pozycję 😉 a musisz cały czas leżeć?
Nie mowili nic na ten temat, ale nie ma co tu robic, wiec i tak ciagl leze lub siedze 😅 dobrze ze lozka sa regulowane to glownie jestem w pozycji pollezacej. Ale tez czytalam, ze przy skracaniu szyjki najlepiej jest wlasnie duzo lezec, takze leze, zeby sie wydluzyla i zeby szybko wypuscili mnie do domu.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
@Gosiu przytulaski wysyłam do norki 🫂
@siesiepy glukoza od niewyspania? Przynaj się coś tam na noc jadła dobrego lepiej 😁 A tsh masz cacy!
@Anka szacun dla męża, że chce przebadać żołnierzyki 👏 Za długo w tej norce nie siedź 🫂
@Alysa zazdro lasu 😍 Może się nagimnastykowałaś za bardzo że kuło, ale wysuszona jesteś za bardzo tam.
@bonassola trzymam za słowo! Ale może i coś w tym jest. Właśnie się dowiedziałam o kuzynce męża, która pół roku temu może trochę więcej zdiagnozowała cukrzycę typu 2, dostała leki + dieta i brzuszek 😍
@Motylku no i klops, przeczytałam Twój komentarz pod bonassoli o cukrach Twoich i lekach i już mój entuzjazm minął 😜 I przytulam 🫂🫂🫂
@Muuu ale słodycz ❤️ super że wszystko w porządku 🙌 pogłaskaj brzuszek od ciotki ☺️ i wyślij trochę wirusów 🦠
@Bulbasek spróbuję jutro 😁😁😁 zobaczymy. To Twoje endometrium obiecujące, może jajka dostaną energii i Cię jeszcze zaskoczą 🔥 Ale że jak Ty tego buta rozwaliłaś to ja nie ogarniam, musiałaś z jakimś mega impetem go wciągać 😂
@Cerva no dobra zobaczymy, dam im szansę 😁
@Bladorku cudownie że wszystko dobrze i możesz delikatnie chodzić po domku, gratulacje córeczki ☺️ Tylko nie szalej od razu z tym chodzeniem!
@Edithka my też korzystaliśmy po południu z pogody, dzieciaki na rowery, wyścigi na bieżni pod szkołą i gra w piłkę. Super było ale ja nie ganiałam bo mnie serducho przeraża moje, czekam na badania najpierw.
@Frutelka jak wątroba ogarnia te wszystkie leki suplementy?
@klaudia jesteś bardzo Dzielna 👏 Trzymam kciuki żeby tam jak najszybciej opanowali sytuację, żebyś mogła że spokojna głowa wrócić do domu ❤️
@Ultramaryna!!! Jak miło że wpadłaś, trzymajcie się ciepło i zdrowo ☀️
@Małgosiagosia dzięki za polecenie! Już szukam do niej terminu ☺️
@Pushka to z groszku? Jaki ma skład?
Kto to wszystko przeczytał - podziwiam 🫣ultramaryna_, goska000, Bulbasek, Małgosiagosia, klaudia_23, bonassola, Butterfly23, blador2, Muuu. lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
aszin wrote:Maryna, lepiej opowiadaj, co u Ciebie 😁
Z takich staraniowych spraw - jestem świeżo po owulacji, mąż mnie wkurza, bo według niego nici (ze względu na antybiotyk w lutym) 🤷♀️ Podziałaliśmy, zobaczymy, co los da. Teraz mam największą rozterkę, czy już nie brać Acardu (co byłoby wbrew mojemu doktorkowi). Jak się nie uda, to już mi się odechciewa, bo czeka mnie wizyta u doktorka, już się boję „grzebać” w tej sprawie 😉 Zobaczymy 🤷♀️Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Lola93 wrote:
AllerGen dostaje🏅Lola93, ezra lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Viii wspieram wątrobę NAC 600 mg daje radę suplementy aż tak nie wpływają na wątrobę jeśli są dobrej jakości;)
Viii, siesiepy lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
siesiepy, bonassola, Butterfly23, karola_b, Bulbasek, Nomeolvides, kasia97, Małgosiagosia, ezra, blador2, Cerva, Liyss🧚🏻, Anka32, klaudia_23, aszin, Pusshka, Effiii, Myszkaaa20, Kasiajasia90, Muuu., PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Frutellka wrote:Viii wspieram wątrobę NAC 600 mg daje radę suplementy aż tak nie wpływają na wątrobę jeśli są dobrej jakości;)
Bierzesz codziennie? Zrobiłam sobie screena tych co wymieniłaś będę musiała uzupełnić zapasy. Tylko ja już tyle biorę, że nie wyobrażam sobie że wcisnę coś więcej 😂 Muszę zaktualizować stopkę właśnie sobie uświadomiłam34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:@Gosiu przytulaski wysyłam do norki 🫂
@siesiepy glukoza od niewyspania? Przynaj się coś tam na noc jadła dobrego lepiej 😁 A tsh masz cacy!
@Anka szacun dla męża, że chce przebadać żołnierzyki 👏 Za długo w tej norce nie siedź 🫂
@Alysa zazdro lasu 😍 Może się nagimnastykowałaś za bardzo że kuło, ale wysuszona jesteś za bardzo tam.
@bonassola trzymam za słowo! Ale może i coś w tym jest. Właśnie się dowiedziałam o kuzynce męża, która pół roku temu może trochę więcej zdiagnozowała cukrzycę typu 2, dostała leki + dieta i brzuszek 😍
@Motylku no i klops, przeczytałam Twój komentarz pod bonassoli o cukrach Twoich i lekach i już mój entuzjazm minął 😜 I przytulam 🫂🫂🫂
@Muuu ale słodycz ❤️ super że wszystko w porządku 🙌 pogłaskaj brzuszek od ciotki ☺️ i wyślij trochę wirusów 🦠
@Bulbasek spróbuję jutro 😁😁😁 zobaczymy. To Twoje endometrium obiecujące, może jajka dostaną energii i Cię jeszcze zaskoczą 🔥 Ale że jak Ty tego buta rozwaliłaś to ja nie ogarniam, musiałaś z jakimś mega impetem go wciągać 😂
@Cerva no dobra zobaczymy, dam im szansę 😁
@Bladorku cudownie że wszystko dobrze i możesz delikatnie chodzić po domku, gratulacje córeczki ☺️ Tylko nie szalej od razu z tym chodzeniem!
@Edithka my też korzystaliśmy po południu z pogody, dzieciaki na rowery, wyścigi na bieżni pod szkołą i gra w piłkę. Super było ale ja nie ganiałam bo mnie serducho przeraża moje, czekam na badania najpierw.
@Frutelka jak wątroba ogarnia te wszystkie leki suplementy?
@klaudia jesteś bardzo Dzielna 👏 Trzymam kciuki żeby tam jak najszybciej opanowali sytuację, żebyś mogła że spokojna głowa wrócić do domu ❤️
@Ultramaryna!!! Jak miło że wpadłaś, trzymajcie się ciepło i zdrowo ☀️
@Małgosiagosia dzięki za polecenie! Już szukam do niej terminu ☺️
@Pushka to z groszku? Jaki ma skład?
Kto to wszystko przeczytał - podziwiam 🫣
Przelaczylam się w tryb czytacza, jadę jutro na monit w nadziei że zobaczę ciałka zolte i ile bąbelków pękło. Muszę się tego dowiedzieć bo to nie daje mi spokoju w ogóle. Mam wrażenie że nie podziałał na mnie zastrzyk że pękło to w niedzielę, no nie wiem sama co myśleć. 😪 Ja wiem że pękło i powinnam się cieszyć ale to mnie nie satysfakcjonuje. Muszę wiedzieć dokładnie.Viii lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji 40🫧
12.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
28.05 💉punkcja
Ciało które nie działa. -
siesiepy wrote:Wodę, acard i glucophage 🤣🤣🤣 idealna kolacja starego człowieka. Pyszności! Polecam! A ten acard taki uroczy, w kształcie serduszka. Urzekające. 😍
Przelaczylam się w tryb czytacza, jadę jutro na monit w nadziei że zobaczę ciałka zolte i ile bąbelków pękło. Muszę się tego dowiedzieć bo to nie daje mi spokoju w ogóle. Mam wrażenie że nie podziałał na mnie zastrzyk że pękło to w niedzielę, no nie wiem sama co myśleć. 😪 Ja wiem że pękło i powinnam się cieszyć ale to mnie nie satysfakcjonuje. Muszę wiedzieć dokładnie.
Powodzenia 🤞 O której wizyta?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:Powodzenia 🤞 O której wizyta?
O której pojadę i wejdę, o tej będzie. Ale pewnie ok 18 tam dotrę, stary musi wrócić z pracy i mam nadzieję że nie będzie to tak późno jak ostatnio, bo będę musiała prosić lekarza żeby został mi parę minut dłużej. 😓Viii, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji 40🫧
12.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
28.05 💉punkcja
Ciało które nie działa. -
Dzień dobry!!! Dziś już u mnie max 17 stopni ma być. Wybrałam się wczoraj na lumpa i złowiłam kilka ciekawych rzeczy na brzuszek
tak więc czasem się uda!
Miłego dnia! Kciuki z wyniki i wizyty!
Czy ktoś w tym tygodniu sika na patyk? 🤔👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
Hej, udanego dnia 😘
Kciuki za wizyty Nome, fooskatt, Gosia ✊🏻
Klaudia i kciuki za Ciebie, żeby wszystko sprawdzili, mieli plan i wypuścili Cię do domu 😘
aszin, klaudia_23 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰