Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, które robiły P/C PRZECIW PLEMNIKOWE u Was też czas oczekiwania to 10 dni roboczych? a chciałam mieć wynik do wizyty ale chyba się spóźniłam 😁
Ale Frutelka i Gosia robiły w dwóch różnych labach i miały wcześniej.
Gosia czyli na razie klinikę odpuszczacie? Jak dzisiaj samopoczucie?Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dzień dobry🧃
Ania dobrze, że szczerze pogadaliście i ustaliliście plan działania. Fajnie, że Ezra, która miała pecha do lekarzy go wynalazła. Daj znać kiedy umówisz wizytę.
Viii gratulacje Twojego wyniku. Czy podejmowałaś już kiedyś próby rzucenia czy to pierwsza tak poważna?
Klaudia daj znać po obchodzie co wymyślili lekarze. Jak poerwsza noc, spałaś coś? Właśnie myślę nad tą poduszką. Kilka dni temu bolał mnie kręgosłup i włożyłam sobie koc, no może ulga była, ale przekręcać się z nim, masakra
Siesiepy kciuki na wizytę, żebyś dostała zadowalające odpowiedzi
Foot, Nome dla Was też✊️✊️
Gosia a dla Ciebie 🫂 nieśmiało wpadam do norki i zostawiam 🍫 Czekolada nie pyta, ona rozumie🫂
Pusshka obawiam się, że ten pan spożywa śniadanie. Jak czasami wchodziłam do sklepu po jakąś bułkę przed 7, to tam stali bywalcy, którzy tak zaczynali dzień i szli do pracy 😳
Aszin wierzę, że następny cykl będzie Twój! A wiesz sama, że żadne bóle nie są gwarancją niczego
Alysa może potrzeba tylko małego wsparcia. A inseminacja wchodzi u Was w grę?
Anka32, goska000, Viii, siesiepy lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Goska jak się czujesz?
Bladorku jak samopoczucie?
Klaudia jak tam pierwsza noc w szpitalu?
Alysa, dzięki za odpowiedź.
😘goska000 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ❤️ niech ktoś odda mi słońce ☁️☁️☁️ bo narazie ciemno i zimno 🙄 pogoda na kocyk i książkę ☺️ ja już bez mojej poduchy ciążowej nie wyobrażam sobie spania uwielbiam ją, jedynie w nocy na siku ciężko się z niej wyplątać 😅 mój mąż jak idzie się zdrzemnąć po pracy to mi ją podbiera 😁
Anka cieszę się że pan Anek ma takie podejście ❤️ walczcie 💪
Viii jestem dumna 🤗
Nome, Fooskatt kciuki za wizyty 🤞
Anka32 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Blador akurat do inseminacji nie jestem przekonana ze względu na niską skuteczność. Jeżeli już bym musiała to dopiero wtedy jak będę mieć pewne rzeczy wyjaśnione czyli histeroskopię, CA138, przeciwplemnikowe, trombo, Kiry mogę o tym pomyśleć. Na razie jestem nastawiona głównie na naturalnie27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, które robiły P/C PRZECIW PLEMNIKOWE u Was też czas oczekiwania to 10 dni roboczych? a chciałam mieć wynik do wizyty ale chyba się spóźniłam 😁
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Anka32 wrote:Możecie już nie pisać o moim amh? Wiem, że jest chujowe, serio. A takie coś mnie jeszcze tylko bardziej dobiją.
Tutaj nie chodzi o to żeby Cię dobić, tylko zmusić do działania; nie ma tragedii z tym AMH ale do końca roku nie możecie czekać i to jest fakt;) Zrób badania z 3dc zobaczymy co dalej;)Anka32, bonassola lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Effiii wrote:Kochane czy mogę prosić o informacje jaka wit. D3 suplementujecie, bo ta co ja zawsze zamawiam jest aktualnie nie dostępna i szukam zastępstwa.27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Tutaj nie chodzi o to żeby Cię dobić, tylko zmusić do działania; nie ma tragedii z tym AMH ale do końca roku nie możecie czekać i to jest fakt;) Zrób badania z 3dc zobaczymy co dalej;)
Ja wiem, że chcecie dobrze i doceniam.
Co do działania działam, nie leżę plackiem i nie płaczę chociaż to byłaby najwygodniejsza opcja 🥹🤣
Zapisałam nas do kliniki, mamy termin na 28 maja. Najbliższy wolny 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2024, 08:15
Alysa, blador2, Myszkaaa20, karola_b, Nomeolvides, Liyss🧚🏻, Butterfly23, ezra, Lola93, Pusshka, siesiepy, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Lekki przeskok z 27 na 12. Dziś to brrr zimno.
W nocy zaczął mnie boleć ząb jeszcze to.
Uważajcie dziewczyny jak jedziecie na wizyty bo dziś kolejne strajki rolników.
Nome czekamy na wieści jak tak Twoje jajeczka✊️✊️✊️
✊️✊️✊️ Za wizyty dziewczyny.
Anka mąż dobrze prawi. Bym mu polała,ale nie mam ani grama alkoholu w domu 😜ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Effiii ja ibuvit bo nie jestem obeznana więc zawsze wybieram lek
Liyss ciut lepiej, mimo wszystko strach jest. Chyba już zawsze będzie. Ja też nie zamierzam szaleć, nie ruszam z kopyta jak poprzednio. Nie planuję nawet wyjść na dwór dzisiaj, może na balkon. W piątek idę tzn. Jadę do endokrynologa 500m.
Ale wczorajsza informacja A. o ciąży zrobiła mi dzień🥰 tak mocno trzymam za nią kciuki. Z resztą ona wie bo tylko swojemu mężowi i mi powiedziała.
Effiii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Dzień dobry. Lekki przeskok z 27 na 12. Dziś to brrr zimno.
W nocy zaczął mnie boleć ząb jeszcze to.
Uważajcie dziewczyny jak jedziecie na wizyty bo dziś kolejne strajki rolników.
Nome czekamy na wieści jak tak Twoje jajeczka✊️✊️✊️
✊️✊️✊️ Za wizyty dziewczyny.
Anka mąż dobrze prawi. Bym mu polała,ale nie mam ani grama alkoholu w domu 😜
Nie rób sobie kłopotu, pzed badaniem armii ma zakaz picia alkoholu 🤣 -
Effiii szczególnie te duże opakowania 90 i 150 kapsułek tak szybko schodzą. Też ostatnio jak szukałam były braki.
Ania kciuki i plusik za wizytęDobrze, że działacie. A teraz wdech i wydech, czekamy na wizyty i badania. Nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić :*
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Anka32 wrote:Nie rób sobie kłopotu, pzed badaniem armii ma zakaz picia alkoholu 🤣
wręcz będziemy stały mentalnie pod pokojem
Jestem z niego dumna tak jak z mojego jak poszedł na niesiesiepy lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyAlysa wrote:Jak będzie szedł na badanie to wszystkie Winiary będą kibicować
Jestem z niego dumna tak jak z mojego jak poszedł na nie
Tylko, że Twój poszedł bo do tego dojrzał a mój idzie bo nie mamy czasu żeby zwlekać 🥺 -
Dzień dobry,
Witaminę D biorę vigalex max 4000 teraz.
Klaudia jak tam nocka? Daj znać czy lekarze już coś wymyślili😗
Anka no najważniejsze że jest plan, umawiaj lekarze będziemy czekać razem z Tobą✊ stymulacji sobie sama nie zrobisz oczywiście, bo potrzebne leki i trzeba sprawdzac na monitoringu czy na nie reagujesz i czy pecherzyki pękają
Ultramaryna dobrze że zawitałaś do nas, trzymam kciuki za Ciebie cały czas✊✊
Nome czekam na Twoja wizytę bo też jestem ciekawa czy pękły wszystkie i kciuki✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 11:40
Effiii lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Alysa wrote:Jak będzie szedł na badanie to wszystkie Winiary będą kibicować
Jestem z niego dumna tak jak z mojego jak poszedł na nie
Lepiej żeby o tym nie wiedział bo stres go dopadnie 😜 tyle bab w gabinecie 🤣ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰