Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunnysunsun wrote:To my mieliśmy właśnie w ING to może dlatego nam od początku mówili, że dozwolone są obie opcje bezpłatnie.
Zawsze można sobie zebrać większą sumę i wtedy wystąpić o aneks na skrócenie okresu kredytowania. Bo pewnie płatne jest samo przygotowanie nowego aneksu jak coś.
Albo @aszin idźcie do doradcy, niech Wam doradzi przeniesienie kredytu do innego banku z bardziej korzystnymi warunkami. A mąż już ma stały kontrakt? To też zmienia warunki na plus dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 18:03
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Małgosia ile lat ma Twoja mama? Moja chrzestna ma 72 i też jest w takim stanie🥺 teraz nie chce wychodzić z domu do takiego dziennego ośrodka bo czeka na odwiedziny swojej mamy, czyli mojej babci, która nie żyje od 2006 r.😔
Edithka 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 18:06
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Małgosia ile lat ma Twoja mama? Moja chrzestna ma 72 i też jest w takim stanie🥺 teraz nie chce wychodzić z domu do takiego dziennego ośrodka bo czeka na odwiedziny swojej mamy, czyli mojej babci, która nie żyje od 2006 r.😔
Edithka 🫂🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyEh, nie jadę jutro na badania. Mam napuchnięte węzły chłonne z prawej strony, koszmarny bol gardła taki, że nie jestem w stanie nic zjeść 🥺
No i temperatura 38 stopni.
Jutro lekarz bo dzisiaj już niestety nie było miejsc.
Jak nie urok to... 😮💨Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 18:17
-
Anka32 wrote:Eh, nie jadę jutro na badania. Mam napuchnięte węzły chłonne z prawej strony, koszmarny bol gardła taki, że nie jestem w stanie nic zjeść 🥺
Jak nie urok to... 😮💨🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Anka32 wrote:Eh, nie jadę jutro na badania. Mam napuchnięte węzły chłonne z prawej strony, koszmarny bol gardła taki, że nie jestem w stanie nic zjeść 🥺
Jak nie urok to... 😮💨27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Jak nie urok to... 😮💨👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Ania ale choroba nie powinna wpłynąć na badania hormonów. Może na prolaktyna ale też nie jakoś mocno. Jak już wykupiłaś to szkoda ich nie zrobić. Szczególnie że cały miesiąc będziesz musiała czekać.
Ale ja nie jestem w stanie mówić normalnie 😅
Badania nie uciekną, mam 90 dni 🤣 -
nick nieaktualny
-
Edithka 🫂
Anka kurczę, kuruj się 🫂 a badania nie ucieknąEdithka lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
nick nieaktualny@Cerva, kciuki za wyniki mamy 🤞
@Anka, o nie.. zdrówka 🫂 Właśnie też chciałam pisać, ze hormony możesz badać nawet podczas choroby, ale inna sprawa że mówić nie możesz 🙈
Ja byłam szukać kreacji na komunię, ale niestety nic nie było. Będę szukać w necie, marzy mi się garnitur, może coś takiego jak miała Gośka w kratkę 😍 Zakupy i odsyłanie online czas start -
Anka dużo zdrówka.. chyba tylko na prolaktyne ma wpływ choroba
Edithka tule za cięższy czas🫂, ale super że wszystko ok z maluszkiem😍
Co do kredytów to zależy od banku i umowy jaką macie. Co do szybszej spłaty to jak teraz braliśmy to jeden bank był tylko przy którym możliwa była nadpłata darmowa ze skróceniem okresu kredytowania za darmo zaznacze że przy zmiennych stopach, ale też warunek że dopiero po 3 latach, ale i tak np przez te pierwsze 3 lata możemy nadpłacać tylko jest jakis procent prowizji chyba 3 ale liczony od kwoty nadpłaty, więc i tak się to opłaca spłacać szybciej. Chociaż chyba było jeszcze ing ale mieli takie oprocentowanie na zmienne że się nie opłacało tam brać po prostu.
PKO właśnie miało że procent od kwoty pozostałego kapitału do spłaty, więc bardzo nie opłaca się skracać okresu kredytowania, a to się raczej bardziej opłaca. Ale generalnie zawsze się opłaca szybciej spłacać kredyt więc jak masz możliwość finansową to czytaj umowę i sprawdź jakie masz opłaty od czego. U mnie też się w aplikacji dyspozycję tylko składa z kwotą i samo schodzi z konta plus nie wymagają aneksu przy skracanie okresu kredytowania.Edithka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Jak nie urok to... 😮💨
Kuruj się, oby nie rozwinęło się to dalej 🫂🫂🫂👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Ania wspolczuje choroby, teraz ta pogoda taka zdradliwa i zmienna 😢
Ja bym na Twoim miejscu i tak poszla na badania. Choroba nie zaburzy wynikow, a tez nie musisz przeciez tam nic mowic. Podasz kartke z zamowieniem, wejdziesz na pobranie i gotowe 😁 a lepiej wiedziec juz na czym stoisz, zeby moc nad tym pracowac.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Jak nie urok to... 😮💨
Ale tak od razu Cie wzięło czy już łapało Cię wcześniej? 🥺👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Pusshka wrote:@Cerva, kciuki za wyniki mamy 🤞
@Anka, o nie.. zdrówka 🫂 Właśnie też chciałam pisać, ze hormony możesz badać nawet podczas choroby, ale inna sprawa że mówić nie możesz 🙈
Ja byłam szukać kreacji na komunię, ale niestety nic nie było. Będę szukać w necie, marzy mi się garnitur, może coś takiego jak miała Gośka w kratkę 😍 Zakupy i odsyłanie online czas start
Ja lubię garnitury z serii Basic z Zary, są co sezon nowe kolory i spodnie osobno i marynarka osobno do kupienia co mi pasuje bo zawsze jakoś nie tak z rozmiarem jest jak sa komplety.Pusshka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Pusshka Kasia o hormonach też chyba nie zleca tego badania.. ale nie wiem z jakiego względu. Gratuluję uzyskania wagi idealnej
Co do garnituru zobacz w jakiej świetnej cenie i naprawdę dobrej jakości są komplety w Sinsay, piękne spodnie, cygaretki i marynarkihttps://www.sinsay.com/pl/pl/1107z-50x?utm_source=app_sharing&utm_medium=android&utm_campaign=product_share
https://www.sinsay.com/pl/pl/3613x-mlc?utm_source=app_sharing&utm_medium=android&utm_campaign=product_share
Anka o nie... Spacer chyba dziś nie wyszedł na dobre, oby Cię nie rozłożylo na dobre.
Edithka super że z bobasem ok, z racji że nie ma foto bobasa to mamuśka pokazuj brzuchaprzytulam za gorszy okres 🫂🫂🫂
Blador ale Ci się jutro szykuje spacer pełen emocjioby zakupy się udały
Co do szybszej spłaty u Nas w banku w ciągu dwóch pierwszych lat mogliśmy za darmo nad płacić kredyt dwa razy na rok. Po dwóch latach już bez żadnych ograniczeń można nadplać za darmo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 18:53
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Aszin w takim razie chyba będziesz musiała przysiąść do Waszej umowy kredytowej 🤪 Jak cos to pomożemy
aszin lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:O nie Anka zdrówka 🫂
Ale tak od razu Cie wzięło czy już łapało Cię wcześniej? 🥺
Ogólnie od tego czasu co byłam chora 3 albo 4 tygodnie temu to ciągle mam mokry kaszel. Z gardłem już kilka dni było kiepsko ale dzisiaj to apogeum.
Klasycznie myślałam, że przejdzie ale teraz wątpię.
Nigdy mnie tak nie bolało. A to puchnięcie to chyba też mam pierwszy raz w życiu.