Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. To była ciężka noc. Młody całą kaslal i miał 37.9. Teraz odsypia,a ja szukam lekarza.
Miałam dziś ale jutro zrobię badanie moczu.
Gosia ✊️✊️ za nowego gina.
Blador ✊️✊️ za betę Twojej staraczki
goska000 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Dzień dobry,
Vii🫂
Liyss✊✊
Anka jak tam dzisiaj gardełko?
Małgosia ekspertem nie jestem, ale chyba ciut za dużo, zmniejsz lekko dawkę którą bierzesz i pewnie szybko spadnie.
Aszin mąż znowu do pracy wyjeżdża?Małgosiagosia, Viii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Bulbasku, tym razem na kurs, ale służbowo
wraca w piątek.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Dzień dobry 🌷 co to za pogoda 😡 chciałam się ładnie jutro ubrać do Krakowa do pracy ale jak w taką pluchę 😡
Co do kredytów to potwierdzam że Pekao (nie PKO) nie ma płatnych nadpłat ale kiedyś były takie zasady, że trzeba wziąć z kredytem kartkę kredytową można w najmniejszym limicie i na 1szy rok ubezpieczenie mieszkania/domu od nich:) -
Bulbasek wrote:Dzień dobry,
Vii🫂
Liyss✊✊
Anka jak tam dzisiaj gardełko?
Małgosia ekspertem nie jestem, ale chyba ciut za dużo, zmniejsz lekko dawkę którą bierzesz i pewnie szybko spadnie.
Aszin mąż znowu do pracy wyjeżdża?🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosia a jaka dawkę D3 teraz bierzesz?
Aszin jakbyś miała jakieś problemy z umową kredytową to pytaj. Jest nas tu tyle z kredytami że każda coś ogarnie.
Melduje ze mnie dziś obudził mój standardowy ból podbrzusza, jak na @... Także no cóż. Sikam dla sportu na testy 🤪aszin lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Małgosia a jaka dawkę D3 teraz bierzesz?
Aszin jakbyś miała jakieś problemy z umową kredytową to pytaj. Jest nas tu tyle z kredytami że każda coś ogarnie.
Melduje ze mnie dziś obudził mój standardowy ból podbrzusza, jak na @... Także no cóż. Sikam dla sportu na testy 🤪🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Dzien dobry, a u nas dzis co prawda narazie tylko 6 stopni, ale piekne sloneczko i malo chmur 😁 jem sniadanie i ide na pol h na spacer z Dyziem, bo od godz 11 juz ma nie byc slonca.
@Viii przykro mito niech chociaz @ przyjdzie o czasie skoro juz musi przyjsc
@Anka jak zdrowko?
@Lola w Pekao na pewno nie ma platnych nadplat? Moj R ma tam kredyt i z tego co sie orientowalismy to nadplaty ze skroceniem okresu kredytowania sa platne, bo trzeba dodatkowy aneks zrobic
@Liyss kciuki 🤞🏼
@Malgosia ja bym zmniejszyla troche dawke tej wit DMałgosiagosia, Viii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Dzień dobry ❤️ proszę oddać słoneczko ☀️☀️☀️
Ja już z kawusią ☕ dzisiaj nocka przyjemna bez atrakcji i wstawania w nocy na siku 😁
Viii jeszcze nie wszystko stracone 🤞
Blador kciuki za Twoją staraczke ✊
Liyss trzymam za Was kciuki ✊❤️
Gosiu kciuki za nowego gina 🤞
Anka jak się czujesz? Mam nadzieję że lepiej ❤️Viii, goska000, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Małgosiagosia wrote:4 tysiące, więc nie jakąś wielką.
Frutelka co Ty na to? Czy moze głupoty gadam?27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Alysa wrote:Może pogadaj z lekarze o modyfikacji dawki, jakaś kombinacja 2000/4000 na zmianę.
Frutelka co Ty na to? Czy moze głupoty gadam?a jak się skończy opakowanie to kupić 2tys.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Aszin to dobrze, że tylko na tydzień i się nie przeciągnie😊
Alyska a który to dpo? Trzymam kciuki mocno ✊✊
Klaudia ja mam w Pekao i nie ma oplat za nadpłatę po 3 latach, ale ja dopiero co wzielam w sumie świeży i akurat jakaś oferta promocyjna była, trzeba robić aneksy, ale tam też jest jakis zapis w zależności jak duża ta zmiana okresu kredytowania nie przy każdej trzeba, jest też limit nadpłat z darmowym aneksem, no ja finalnie siedziałam z kalkulatorem jak brałam kredyt i porównywałam oferty, to mimo iż pierwsze 3 lata mamy np. z prowizją to i tak się opłaca nadpłacać, bo korzyści przewyższają te opłaty w banku. To naprawdę zależy, w sprawie nadpłat polecam się kontaktować z opiekunek kredytu już w banku nie z doradcą, chyba że macie jakiegoś naprawdę super i bardziej ekonomistę, bo niestety większość z nich nie umie nawet liczyć, sprzedają dobre oferty banków na których i bank dobrze zarabia i oni.klaudia_23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Dzień dobry dziewczęta 😊
Ja już od 5rano popierdzielam w pralni dwa prania już wyprasowałam a kolejne dwa wstawiłam do prania. Jakoś nie mogłam spać . Skoro już tak wcześnie wstałam to też pojechałam zrobić badania i umówiłam się dzisiaj na laser na blizny po ospie na twarzy.
@Anka dużo zdrówka!
@Liyss🤞
@ Gosia fajnie że jesteś
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie czy znacie może jakąś fajną stronę ze strojami kąpielowymi prócz Stemar dodam tylko że musi to być na duży cyc a nawet bardzo duży noszę 75 h
Jeszcze w międzyczasie po południu wpada teściowa ze swoją siostrą żeby się pochwalić naszym domem i nie wiem czy już mam smarować schody olejem czy dolać płynu do chłodnic do kawy 🤣 bo mojej teściowej żywnie nienawidzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2024, 08:37
Butterfly23, Bulbasek, Effiii, Maj.a, goska000, Muuu., Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Dzień dobry, miłego dnia ☀️
Kciuki za wszystkie potrzebujące ✊🏻
Aniu, jak się czujesz?Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Bulbaslu standardowo 5dpo. Wczoraj chyba też pobolewał. Idealnie jak w zegarku u mnie. Nawet dupek tych objawów nie zmienia, także raczej wiem jak ten cykl się skończy, no ale jakaś nadzieję mam
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa wrote:Może pogadaj z lekarze o modyfikacji dawki, jakaś kombinacja 2000/4000 na zmianę.
Frutelka co Ty na to? Czy moze głupoty gadam?🍒 fertistim, cynk
Alysa a ja i tak po cichu trzymam kciukasy 🤞🙏
Bodzenka ale produktywny poranek 😁 i kciuki za wizytację 😅
Mój mąż już po badaniach i dzwoni taki zadowolony że zrobił oprócz tej grupy cały pakiet podstawowy, morfologia itd. 😅 jestem z niego dumna 😁Bodzenka, Liyss🧚🏻, Edithka, Pusshka lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Bulbasek wrote:Aszin to dobrze, że tylko na tydzień i się nie przeciągnie😊
Alyska a który to dpo? Trzymam kciuki mocno ✊✊
Klaudia ja mam w Pekao i nie ma oplat za nadpłatę po 3 latach, ale ja dopiero co wzielam w sumie świeży i akurat jakaś oferta promocyjna była, trzeba robić aneksy, ale tam też jest jakis zapis w zależności jak duża ta zmiana okresu kredytowania nie przy każdej trzeba, jest też limit nadpłat z darmowym aneksem, no ja finalnie siedziałam z kalkulatorem jak brałam kredyt i porównywałam oferty, to mimo iż pierwsze 3 lata mamy np. z prowizją to i tak się opłaca nadpłacać, bo korzyści przewyższają te opłaty w banku. To naprawdę zależy, w sprawie nadpłat polecam się kontaktować z opiekunek kredytu już w banku nie z doradcą, chyba że macie jakiegoś naprawdę super i bardziej ekonomistę, bo niestety większość z nich nie umie nawet liczyć, sprzedają dobre oferty banków na których i bank dobrze zarabia i oni.
Ja mam właśnie płatne aneksy za skrócenie okresu, więc co miesiąc zmniejszam ratę. Ratę mam już malutką, odsetki niskie, ale i tak wpłacam więcej niż rata i tak sobie co miesiąc te odsetki spadają. W końcu spłacę całość i okres kredytowania skróci się siłą rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2024, 08:49
🍒 fertistim, cynk
Myszkaaa20 wrote:Alysa a ja i tak po cichu trzymam kciukasy 🤞🙏
Bodzenka ale produktywny poranek 😁 i kciuki za wizytację 😅
Mój mąż już po badaniach i dzwoni taki zadowolony że zrobił oprócz tej grupy cały pakiet podstawowy, morfologia itd. 😅 jestem z niego dumna 😁Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Bodzenka wrote:Brawa dla męża z autopsji wiem że to wyczyn
Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C