Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, powoli nadrabiam. Mąż odebrany i poinformowany aż ciężko mu uwierzyć i bardzo się cieszy 😁
Dopiero teraz kupiłam heparynę, gin mi nie odpisała i się zastanawiam czy wziąć teraz czy poczekać do wieczora i wieczorem sobie robić. Albo dziś zrobić teraz a jutro już od rana jak myślicie?
I wyniki bety, chyba Alysa najbliżej była 😁
Beta 122,90
Prog 19,33
W poniedziałek idę rano jeszcze raz na betę i wtedy zrobię tsh 🥹
Piękna beta ❤️❤️❤️ Gratulacje mamusiu 🥰Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Cześć dziewczyny nadrobiłam was😎
Dziś byłam w szkole w temacie hejtu bo jeden z chłopców w klasie mojej córki nazwał ją cycatą i pryszczatą kurwą.
I może zacznę od tego że moja córka szybko dojrzewa ma jakieś pojedyncze "diody" na buzi i widoczny już biust ot geny mamusi. I jeden z chłopców który swoją drogą wygląda jak pierwszoklasista nie cudnej urody ale ja niczyjej urody poza uroda moich córek nie będę komentować. Młodzieniec zaczął ja przezywać na przerwach a gdy jeden chłopców stanął w jej obronie to ten zaczął wypisywać na megenger klasowym że tata ów M.(chopiec obrońca mojej córki ) " wsadza mu chuja w dupę" dlatego z niego taka pizda.
Został też wezwany rodzic chłopcami zjawił się tata który zaczął się śmiać z sytuacji mówiąc że to dziecięce wybryki i że to taki wiek.Wiec spytałam się czy go tata chujem popychał i czy robi to samo dziecku bo pewne rzeczy wynosi się z domu a ten do mnie wystartował 🤣 wtedy poczułam od niego alkohol . Przyszły do nas nasze dzieci i jego synalek z głupim uśmieszkiem przeprosił moją córkę i chłopca (którego mamie pogratulowałam wychowania) .Małym hejterem zajmie się psycholog szkolny i ponoć zdecyduje co dalej.
Na koniec widzę że tatusiek włazi do auta za kierownicę więc zgłosiłam pijaczyne na policję przyjechali dosłownie w 4 min. I koleś wydmuchał ponad promil.... Mam nadzieję że teraz poczuje smak owego chuja....
Co do córki zawsze jej tłumacze że jest piękną i wrażliwa dziewczynką która jeśli tylko zechce to dużo w życiu osiągnie i żeby traktowała innych tak jakby sama chciała żeby się do niej zwracano. A reszta zajmie się wredna matka która jej krzywdy nie da zrobić. Serce mi krwawiło jak wczoraj mimo tym powiedziała że jest obrzydliwa paskudna , wygląda jak gówno..... Jak tak można ...
Przykre jest to że rodzice nie rozmawiają z dziećmi a co gorsza nie są dla nich wzorem do naśladowania.
Poprosiłam też o specjalną lekcje z psychologiem szkolnym o seksualizacji dziewcząt i szacunku co do płci.Paula9463 lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny wpisałam w YT jak wbić ten zastrzyk a tam mowia, żeby przemyć gazikiem dezynfekującym a ja nie mam czegoś takiego 😪 muszę zdezynfekować miejsce wkłucia, nie? Wy korzystacie z gazików?
A na przyszłość polecam gotowe gaziki już nasączone środkiem dezynfekującym.
I ja z racji tego, że bywam zakręcona, to noszę już zawsze przy sobie zastrzyk i gazik bo czasem zapomniałam rano zrobić 🤪Nomeolvides, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👶2019
Starania o drugie 👶 od 04.2023
1 cs 04.2023 - 💔 puste jajo płodowe - indukcja farmakologiczna i łyżeczkowanie w 06.2023
2 cs 09.2023 - 💔 cb
3 cs 10.2023 - 💔 cb
4 cs 11.2023 - ⏸️ + acard
01.12 beta 21,210 (11dpo); 04.12 beta 165,650 (14dpo); 06.12 beta 486,150 (16dpo)
11.12 5+0 pęcherzyk ciążowy w macicy + heparyna
20.12 6+2 zarodek 0,44cm ❤️
12.01 9+4 2,67cm człowieczka ❤️
26.01 11+4 prenatalne - wszystko ok 💪
12.02 14+0 chłopczyk 💙
23.03 połówkowe - wszystko ok 💙
26.04 - 795g chłopa 💪
22.05 - 1265g
20.06 - 2kg
05.07 - 2600g
19.07 - 3200g 🫠
02.08 - 3440g
12.08 - szpital 💞
14.08 👶
-
Bodzenka wrote:Cześć dziewczyny nadrobiłam was😎
Dziś byłam w szkole w temacie hejtu bo jeden z chłopców w klasie mojej córki nazwał ją cycatą i pryszczatą kurwą.
I może zacznę od tego że moja córka szybko dojrzewa ma jakieś pojedyncze "diody" na buzi i widoczny już biust ot geny mamusi. I jeden z chłopców który swoją drogą wygląda jak pierwszoklasista nie cudnej urody ale ja niczyjej urody poza uroda moich córek nie będę komentować. Młodzieniec zaczął ja przezywać na przerwach a gdy jeden chłopców stanął w jej obronie to ten zaczął wypisywać na megenger klasowym że tata ów M.(chopiec obrońca mojej córki ) " wsadza mu chuja w dupę" dlatego z niego taka pizda.
Został też wezwany rodzic chłopcami zjawił się tata który zaczął się śmiać z sytuacji mówiąc że to dziecięce wybryki i że to taki wiek.Wiec spytałam się czy go tata chujem popychał i czy robi to samo dziecku bo pewne rzeczy wynosi się z domu a ten do mnie wystartował 🤣 wtedy poczułam od niego alkohol . Przyszły do nas nasze dzieci i jego synalek z głupim uśmieszkiem przeprosił moją córkę i chłopca (którego mamie pogratulowałam wychowania) .Małym hejterem zajmie się psycholog szkolny i ponoć zdecyduje co dalej.
Na koniec widzę że tatusiek włazi do auta za kierownicę więc zgłosiłam pijaczyne na policję przyjechali dosłownie w 4 min. I koleś wydmuchał ponad promil.... Mam nadzieję że teraz poczuje smak owego chuja....
Co do córki zawsze jej tłumacze że jest piękną i wrażliwa dziewczynką która jeśli tylko zechce to dużo w życiu osiągnie i żeby traktowała innych tak jakby sama chciała żeby się do niej zwracano. A reszta zajmie się wredna matka która jej krzywdy nie da zrobić. Serce mi krwawiło jak wczoraj mimo tym powiedziała że jest obrzydliwa paskudna , wygląda jak gówno..... Jak tak można ...
Przykre jest to że rodzice nie rozmawiają z dziećmi a co gorsza nie są dla nich wzorem do naśladowania.
Poprosiłam też o specjalną lekcje z psychologiem szkolnym o seksualizacji dziewcząt i szacunku co do płci.Bodzenka lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Bodzenka super załatwiłaś dziada i pięknie dbasz o córkę ❤️ Niech zawsze pamięta że jest mądra, piękna, wartościowa i że może wszystko! ❤️
Sarka94, Bodzenka, Cerva lubią tę wiadomość
-
Jadę do apteki bo w domu tylko plastry i Wam na wszystko odpowiem 😂 dobrze, że dziś urlop mam
blador2, siesiepy, Bodzenka, Sarka94, Effiii, Lola93, Myszkaaa20, aszin, goska000, Paula9463, kasia97, ezra lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyBodzenka wrote:Cześć dziewczyny nadrobiłam was😎
Poprosiłam też o specjalną lekcje z psychologiem szkolnym o seksualizacji dziewcząt i szacunku co do płci.
🥺
Widzę, że z Tatusia tego chłopca też dobry agent.
Dobrze zrobiłaś z policją. Wątpię żeby to była dla gnoja jakakolwiek nauczka ale zrobiłaś co mogłaś i brawa za to 🫂Bodzenka lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny wpisałam w YT jak wbić ten zastrzyk a tam mowia, żeby przemyć gazikiem dezynfekującym a ja nie mam czegoś takiego 😪 muszę zdezynfekować miejsce wkłucia, nie? Wy korzystacie z gazików?
Ja korzystam z gazików - w każdej aptece można kupić; powodzenia ja z heparynką zacznę pewnie w przyszłym tygodniu się znowu powitamOdkazić możesz też Osceniseptem; wodą utlenioną
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Liyss ❤️❤️❤️❤️❤️ gratuluję 🥹będziesz cudowna mamusia ! Trzymam mocno kciuki 😍
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶11.2018
Starania o drugie👶
od: 04.23
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️MUCHA- negatywna
✅️Morfologia🧔🏻2%-4%duża ilość
✅️Białko wolne s 78,2%
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy-ujemny
✅️Trombofilia wrodzona-ujemne
✅️Kariotyp-prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138-brak stanu zapalnego
✅️Ferrytyna 55
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23 poronienie puste jajo płodowe💔
12.23cb💔
07.24Aniołek 9+1(zatrzymany 6+3)💔
09.24cb💔
IN VITRO GAMETA
Punkcja -7pobrano- 5 dojrzałych- mamy :
3.1.1❄️ 4.2.2❄️ zdrowe okruszki po PGT-A🙏
FET I 27.06 4.2.2 10dpt beta 8,8 cb💔
FET II 3.1.1 30.07.25 7dpt ⏸️ -
Bodzenka o mamo, ale karma dopadła tatuńcia szybko. Skoro przyszedł od rana taki to pewnie jakaś patola... niestety też należałam do tych cycatych w gimnazjum, więc wiem że było ciężko. Najpierw chłopcy się śmieją i obrażają, a potem szaleją za 🍒 ale kurde to dopiero 11 latki...
Paula9463 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
@Bodzenka co za historia... Świetnie rozpracowałaś Tatuśka... Ja z opowieści męża, który w szkole pracuje wiem, że niektóre dzieci są okrutne, ale w większości jest to czerpane z zachowań w domu. Straszne to...
Bodzenka lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Bodzenka bardzo dobrze zrobiłaś !
Fajnie, że córka ma w Tobie takie oparcie.
Niestety większość dzieci jest pozostawiona samym sobie z kłopotami w szkole. Rodzice olewają problem. A później niestety rodzą się tragedie 🥺 samobójstwa już nawet w podstawówce są z powodu nękania.
A co do akcji z tatusiem no to niech teraz ma za swoje. Prawko na pewno straci.
Tak nawiasem mówiąc dzieciaki w podstawówce używają takich słów? Serio?
😱Bodzenka lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Anka32 wrote:Ja też z tych biuściastych i już w 6 klasie podstawówki słuchałam docinków od chłopaków z gimnazjum.
Wtedy zaczęłam się wstydzić ich rozmiaru i zostało mi to niestety do dzisiaj.
Ale nie przypominam sobie żeby któraś dziewczyna z widocznym biustem miała jakieś docinki ze strony chłopaków 🤔🤔
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Bodzenka jesteś mamą na medal 🏅 uczysz córkę być wspaniała kobieta i ma nigdy nie tracić wiary w siebie 💜 a tatuśka dobrze załatwiłaś 👏👏👏👏jak to mówią nie daleko pada jabłko od jabłoni, więc synuś wybrał chujowy wzorzec 🙃
Bodzenka, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Królikkicek wrote:Tak nawiasem mówiąc dzieciaki w podstawówce używają takich słów? Serio?
😱
Oj byś się zdziwiłaNajgorszy w podstawówce jest przekrój tych dzieci, są takie nieświadome, np. chłopiec zapytał mojego męża po ślubie jak zobaczył obrączkę na jego palcu "O jest Pan narzeczony". A w jego wieku inni chłopcy mają właśnie takie słownictwo jak powyżej. I to wszystko w jednej klasie ze sobą musi funkcjonować...
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
blador2 wrote:Bodzenka o mamo, ale karma dopadła tatuńcia szybko. Skoro przyszedł od rana taki to pewnie jakaś patola... niestety też należałam do tych cycatych w gimnazjum, więc wiem że było ciężko. Najpierw chłopcy się śmieją i obrażają, a potem szaleją za 🍒 ale kurde to dopiero 11 latki...
No właśnie i dlatego to mnie tak ruszyło , ale jak się dowiedziałam że poniżanie i hejt jest już na porządku dziennym już w pierwszych klasach podstawówki. Pedagog szkolna mi powiedziała że od początku tego roku szkolnego dwoje uczniów w klasie 3-6 targanego się na swoje życie w tym jedno z powodzeniem.
Jestem przerażona jak to eskaluje.Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Królikkicek wrote:Bodzenka bardzo dobrze zrobiłaś !
Fajnie, że córka ma w Tobie takie oparcie.
Niestety większość dzieci jest pozostawiona samym sobie z kłopotami w szkole. Rodzice olewają problem. A później niestety rodzą się tragedie 🥺 samobójstwa już nawet w podstawówce są z powodu nękania.
A co do akcji z tatusiem no to niech teraz ma za swoje. Prawko na pewno straci.
Tak nawiasem mówiąc dzieciaki w podstawówce używają takich słów? Serio?
😱Walka o 3 szczęście od września 2023