Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
@Puszinek tylko nie trzymaj nas w takim oczekiwaniu później jak ezra 😅
Anka32, Pusshka, blador2, Viii, ezra lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
@Lyiss, @Butterfly23, ja dopiero dziś pierwszy dzień na diecie 😅
Generalnie wcześniej mężowi robiłam lunchboxy do pracy, to co dla siebie: placuszki, owsianki, tortille, sałatki czy bułki. Teraz zmienił pracę i życzy sobie tylko bułki albo tortille - żeby chwycić do ręki. A ja będę szykować sobie wg diety.
Za to obiady będziemy jeść razem, tzn. jemu na pewno będę wprowadzać modyfikację jak dziś np. dodatkowo grillowany kurczakButterfly23, Viii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Muuu. wrote:@Puszinek tylko nie trzymaj nas w takim oczekiwaniu później jak ezra 😅
Ezra hop, hopezra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, u nas właśnie mąż pije mocno gazowaną, a ja już mam dość tych butelek. To nie majątek, więc chyba kupię i wypróbujemy
Ezra, czekamy 🥺
Pushkka, kciuki mocne 💋
Ja od wczoraj dieta🤣 właśnie będę robiła wypasione kanapki na kolację.Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Anka32 wrote:Łączę się z tymi co na diecie ale ja wystartowałam od 1 stycznia 😊 Na razie efektów brak 🤣
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 03/25
💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Ja od 4.01 i -10g 🤣 a jak Twoje picie wody?
Pusshka, kasia97, Anka32, Butterfly23, blador2, Liyss🧚🏻, Bulbasek lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Sarka94 wrote:Sobie myślę kur** ale jak, potem doczytałam g 😂😂😂😂
Anka32, Sarka94, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Skończyłam nadrabiać już nawet nie wiem ile stron ale ponad 40 na pewno ale czytałam z wypiekami 🤩
@Bladorku jeszcze raz gratulacje! 😍 niesamowicie się cieszę z Tobą!
@Pushhka nadciąga nowa praca, nowy rok i nowa Ty - trzymam mocno kciuki, ja wierzę, że takie zmiany są potrzebne ⭐ jestem z Tobą kochana już pod gabinetem 💪🏻💪🏻❤❤❤
@Megipta Tobie jeszcze raz tutaj gratuluje mocno, ściskam i niech rośnie Kropek zdrowo! 😍PS: ależ jesteś śliczna!!!! 😍
@AnkaAneczka meeeega! No pięknie gratuluję! ❤
@Alysa ja mocno trzymam kciuki! Każda z nas ma czas na swoją norkę - ale wiem, że przyjdzie czas i na Ciebie, jestem pewna. Nie zwariowałaś i rozumiemy Cię doskonale. A co do testu - nadal wcześnie, piłka w grze ❤
@Butterfly23 napiszesz o co chodzi z tym upłynnieniem nasienia? Zaciekawiło mnie to, a że ostatnio fascynuję się męskim nasieniem..
😂
@Sofka przeżyłam podobne emocje w grudniu w okresie świątecznym, ten mix beznadziejnych uczuć i już miałam się poddać.. ale to nic nie zmieni a jeszcze oddali mnie od celu. Chłopu wybacz, to trudne ale to trudne na swój sposób dla niego również - mój też się napił w Święta i tak już odpuściłam, bo co to zmieni, wspólne nakręcanie sie - dziś już znowu jest przy mnie i dla mnie. Każdy ma chwile słabości i przechodzi ją na swój sposób - jeśli potrzebujesz odetchnij, ale nie trać wiary. 💛
PS: moja znajoma zaszła w 1cs, bez żadnych pomocy - powiedzieli nam, że a może sobie dziecko zrobią? i zrobili. boli do teraz jak ich widujemy..
@goska trzymam kciuki za monit! i za badania oczywiście
🤗
@Viii cześć ❤ czyli w końcu nadeszła Królowa Owulacja
@Nomeolvides super ściąga! 🤩
@Liyss🧚🏻 - przytulam, już ostatnia @ ! 🎈🥳
Wczoraj byłam z mamą na zakupach i weszłyśmy do Rosska i tak przechodzę przy półce z testami i aż się uśmiechnęłam do siebie bo od razu o Was pomyślałam 😍
a ja może Was zaskoczę ale Iza.. 🎈
Cerva, Pusshka, Butterfly23, Edithka, blador2, Viii, Liyss🧚🏻, goska000, ultramaryna_, Megipta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:16
Anka32, Cerva, koktajlowa lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Bulbasek wrote:Ja kupiłam z ciekawości te jego jadłospisy, bardziej jako inspiracje. Tam są na jedną porcje kcal przeliczone jak się kupuje jadłospis to jest do wyboru kaloryczność. Wyglądają smacznie ale ja bym nie powiedziała że są to jakieś odkrycia. Ja zawsze na dwie porcje gotuje i ogólnie nie liczę kcal. Z tych jadłospisów to ciężko też z inna kalorycznością a mój mąż np ma dużo większe zapotrzebowanie niż ja wiec właśnie nie wiem jak to ugryźć trochę z porcją. Ale po prostu chyba trzeba będzie robić podwójnie i mężowi dowalać kcal jeszcze do posiłku albo wrzucić jeden dodatkowy. No zobacze jeszcze, tak jak pisałam ja bardziej dla inspiracji kupiłam bo są o niskim IG i większość szybkich i prostych, nie ma też jak dla mnie jakis produktów z kosmosu tam No i widziałam że się powtarzają te produkty w innych posiłkach wiec tez spoko. Ale ja tak żebym się tego trzymała przez tydzień to na pewno nie dam rady bo ja to lubię improwizować w kuchni jednak.
Ja jak robie obiad to wszystkie skladniki daje razy 4. Pozniej cala gotowa porcje dziele na pol - jedna zjada moj partner na raz 😅 a druga ja dziele jeszcze na pol i mam na dwa dniPusshka, Bulbasek lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
@Ezra nasienie po wytrysku jest lepkie. I takie 30 min upłynnienia jest optymalne z tego co mi lekarz mówił. Zaczyna się upłynniać i plemnikom łatwiej się poruszać
ezra lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 03/25
💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)