Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Też miałam z tymi urządzeniami do czynienia, ale skończyły marnie - tak je zajechałam ćwiczeniami, że popalone były 🤣
Bieżnia to tylko na siłowni 😁 Aniu, ale Ty dużo chodzisz, chcesz się wkręcić w bieganie jeszcze?
Bardzo bym chciała wrócić do takiej ilości kroczków jaką robiłam kiedyś 🥹ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Bardzo bym chciała wrócić do takiej ilości kroczków jaką robiłam kiedyś 🥹23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Hejko!
Wracam po intensywnym weekendzie. Jutro krzywa, a my dziś lody x2, obiad w knajpie... 🤣 Ciekawe co tam wyjdzie jutro. 🙈
@Alysa dobrze, że plan przesunięcia królowej się udał. 😉
@Anka kciuki jutro za Kazika.
@Paula wapno jak najbardziej możesz mu podać, chociaż ciekawostka jest, że w badaniach tak naprawdę nie potwierdzono jego działania. 😀 Ale przez tyle lat utarło się jego stosowanie. Bo nawet jeśli nie pomoże to też nie zaszkodzi. 😉
Anka32 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Milion miesięcznie 🥹🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Anka to takie liczby, że mam problem z ich odczytaniem😆 chyba przez całe życie nie zrobię tyle ile Ty. Mój rekord to ok. 30 000 ale to jednodniowe wybryki🤣
Mój jednodniowy rekord to 75 tys. ale już go raczej nie przebiję chociaż w apce Garmina mam jeszcze medal do zdobycia chyba za 100 tys. wychodzone w ciągu jednego dnia 🥹 -
Anka32 wrote:Mój jednodniowy rekord to 75 tys. ale już go raczej nie przebiję chociaż w apce Garmina mam jeszcze medal do zdobycia chyba za 100 tys. wychodzone w ciągu jednego dnia 🥹👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka weż mnie nawet nie zawstydzaj. Ja ostatnio jak zrobię 10 tysiecy to się cieszę. Mamy plany 30 jechać z rodzinką na wycieczkę, 10 km po lesie, teren z lekkimi wzniesieniami, a mąż mi się pyta czy jestem pewna ze z moją anemią dam radę23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
nick nieaktualny
-
Ania a czy Gienia dalej jest w zamrażalce?23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś trochę ponad 13k i jestem zadowolona 😅🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
A jest jakiś określony termin ich reinkarnacji ?23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
nick nieaktualny
-
Ania wow! Jakie liczby! Szacun kobieto 😁 Ja dzisiaj na liczniku 18500 :o właśnie wstałam z drzemki 😅
Lola jeśli chodzi o produktu bez aluminium to dużo dobrego słyszałam faktycznie o ałunie, moja mama korzysta i jej się sprawdza. Te produktu z your kaya też podobno są spoko. A jeśli chodzi o białko to ja kupiłam jakieś białko z grochu w eko sklepie.
Alysa dobrze że plan zadziałał ☺️
Cerva kciuki za krzywą jutro! 🤞🏼 Aniu za Kazia 🤞🏼Anka32 lubi tę wiadomość