Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Siesiepy🤣🤣🤣
Paula z drzewem brzmią ciekawie🤣, wiem, wiem chodzi o dżem
Cerva a może na zmianę pogody, skoro po operacji
Gosia zapach też lubię, ale jak trzaska już nie!
Pusshka wydaje mi się, że wszystko poza helikopterem robię, wychodzi że źle chyba🤦♀️
Liyss nie uciekaj tylko! A jak się czujesz, bez zmian czy ciut lepiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 19:18
goska000, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
siesiepy wrote:Dałam lubię to bo fajnie jest czasami posiedzieć w dołku temperatury razem. 🥴
Cerva pewnie raczej nie przez pogodę. Może jakiś fizjoterapeuta by powiedział o co chodzi? Chyba że planujesz lekarza?
No właśnie jak się odezwie jeszcze kolejny raz to na pewno się przejdę. Bo się cykam, że będzie się to robić częściej im Bobas będzie większy. 😔 Dziś to się zdarzyło jak najpierw czułam Młodego nisko w brzuchu jak się kręcił i za chwilę tak zaczęło ciągnąć mocno. I potem nagle przeszło jak ręką odjął.
No zobaczymy. 😮💨 Łudzę się na razie, że może mój organizm jakoś się dostosuje. 🤣31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Takiego smaka narobiłyście, że jutro na śniadanie wlatują gofry. Ale niestety wytrawne. Na mące owsianej z bazyliowym twarożkiem.
Może i nie z bitą śmietaną ale też brzmi bardzo smacznie! 🥹
A w temacie gofrów.. jakie macie gofrownice? Poczułam potrzebę zakupu 🤣Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Lyiss, nie znikaj czasem, bo przed bacikiem Cię nawet ciąża nie obroni 🫢😁
blador2, Liyss🧚🏻, goska000 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Nie piszesz nic aż tak kontrowersyjnego, żebyś zbierała wszystkie baty. I zaczynam się zastanawiać, czy to nie ktoś z Twojego prywatnego otoczenia. Nas tu na forum łatwo jest rozszyfrować wbrew pozorom. Albo to jakaś była winiara, której coś odpisałaś nie po jej myśli i teraz Cię tak ściga 🙈
Właśnie nie przypominam sobie żadnych wielkich kontrowersji z moim udziałem 😅 potrafię się przyznać do błędu i przeprosić co nawet tutaj na forum już zrobiłam kilka razy
Ale dla niektórych najwidoczniej zawsze będę tą złą
Aż mi się mem skojarzył ale jest z przekleństwem 🤣 -
Anka32 wrote:Może i nie z bitą śmietaną ale też brzmi bardzo smacznie! 🥹
A w temacie gofrów.. jakie macie gofrownice? Poczułam potrzebę zakupu 🤣
Zgadzam się z Motylkiem co do mocy. Ja mam jakąś Milla Home też 1400 W. W media expert jest ☺️Anka32 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Anka32 wrote:Właśnie nie przypominam sobie żadnych wielkich kontrowersji z moim udziałem 😅 potrafię się przyznać do błędu i przeprosić co nawet tutaj na forum już zrobiłam kilka razy
Ale dla niektórych najwidoczniej zawsze będę tą złą
Aż mi się mem skojarzył ale jest z przekleństwem 🤣
To jest ktoś, kto czyta nas regularnie i zakłada nowe konta, żeby nam dowalić, szczególnie Tobie. Ale nie powiem, czekałam na ten post 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 19:33
-
Dopiero wrocilismy z grilla od moich rodzicow i mialam chwile by nadrobic. Na grillu nazarlam sie jak 🐷 - jadlam, jadlam i wogole nie czulam, ze jem 😂 i polezalam sobie na hustawce ogrodowej na swiezym powietrzu 😊
Jeszcze co do dyskusji sie wypowiem. Wydaje mi sie, ze po dzisiaj mimo wszystko brzuchatki troche przygasna, a na pewno ja. Moje zycie, przez ta skracajaca szyjke, kreci sie teraz praktycznie tylko wokol ciazy, ale zawsze staralam sie odpisywac na rozne tematy, jesli tylko mialam cos do powiedzenia. Tak jak napisala @siesiepy trzeba sie liczyc z pewna „ewolucja” na watku w miare kolejnych brzuszkow w grupie. Kazda z nas ma rozne dni i nie tylko staraczki czasem moga czuc sie czyms przytloczone. Ja tez czasem czuje sie przytloczona jak piszecie o dlugich spacerach, roznych waszych aktywnosciach czy co fajnego robilyscie w trakcie dnia, a ja bylam (i nadal w 70% jestem) praktycznie przykuta do lozka i niewiele moge robic. Ale to jest forum i nie ma obowiazku czytania i odpisywania na wszystko. Dlatego jak jakis temat mnie nie dotyczy czy przytlacza to po prostu pomijam te wiadomosci. Fajnie, ze dalyscie znac jak sie czujecie, ale szczerze mowiac to nie bardzo wiem jak to teraz rozwiazac.
Mialam dzis wrzucic zdj brzuszka, ale teraz nie czulabym sie z tym ok. I wiem, ze teraz z kazda rzecza bede sie zastanawiala czy napisac czy jednak nie, bo ktoras moze poczuc sie urazona. Czy mam napisac po wizycie u lekarza co tam, czy ze bylam w szkole rodzenia, czy ze udalo nam sie cos kupic do wyprawki, czy ze Bobas dzis mocno kopal. Bo to wszystko sa tematy ciazowe, ale aktualnie przez moj stan, niewiele jest innych.MagicznaNuta lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Dziewczyny a przepis żeby były takie chrupiące🙏 bo my gofrownicę mamy chyba z mpm 1400, bo wcześniej jakaś lipna była, a raz nam tylko fajne wyszły. Najlepsze jakie jadłam, to rok temu, budka przy oceanarium na helu, robił taki pan koło 70😋👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Takiego smaka narobiłyście, że jutro na śniadanie wlatują gofry. Ale niestety wytrawne. Na mące owsianej z bazyliowym twarożkiem.
🍷blador, ten helikopter mnie rozbawił 🤣 Ale ma to jakiś sens, rozbija te włosy
🍷Anka, gofrownicę dostałam od męża 3 lata temu na urodziny - Deal moc 1300W i jestem bardzo zadowolona 🥰
🍷aszin, siesiepy będę trzymać kciuki za tempki ✊️Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
blador2 wrote:Dziewczyny a przepis żeby były takie chrupiące🙏 bo my gofrownicę mamy chyba z mpm 1400, bo wcześniej jakaś lipna była, a raz nam tylko fajne wyszły. Najlepsze jakie jadłam, to rok temu, budka przy oceanarium na helu, robił taki pan koło 70😋
blador2, klaudia_23 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g