Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia_23 wrote:A moze wlasnie twoja? Ale moze sie myle 🤷🏼♀️
Życzę zdrowia dzieciaczkowi, aby posiedział jak najdłużej.Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
nick nieaktualny
-
goska000 wrote:Dziewczyny, decyzja należy do Was. Ja w każdym razie zostaję.
I pamiętajmy o tym, że mamy wspólny cel, niektóre już go osiągnęły, inne dalej do niego dążą, ale
bądźmy dla siebie wyrozumiałe, tak jak do tej pory, nie dzielmy się na żadne obozy.Cerva, blador2, goska000, Astereae, PoczątkującaPisarka, Liyss🧚🏻, Nomeolvides, Pusshka, Edithka, Paula9463, karola_b lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
aszin wrote:Ja też, bo tak jak pisałam, nie wyobrażam sobie teraz nie wiedzieć, co u Was. Poza tym to, ile wsparcia tutaj otrzymałam w trudnych chwilach, wiem tylko ja i przez to stałyście mi się jeszcze bliższe.
I pamiętajmy o tym, że mamy wspólny cel, niektóre już go osiągnęły, inne dalej do niego dążą, ale
bądźmy dla siebie wyrozumiałe, tak jak do tej pory, nie dzielmy się na żadne obozy.
Ja i tak muszę zobaczyć jutro Twój patyk. 😅🤪aszin, blador2, Muuu. lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Tak Klaudia przyznaje, mogłam Ci to napisać łagodniej. Przepraszam że w taki sposób zwróciłam Ci na pewne kwestie uwagę. Ale przykro mi też jest ze dla niektórych czasem odmienne spojrzenie, zwrócenie na coś uwagi wywołuje takie emocje. Tekst z kopniakiem miał być w ramach naszej anegdotki. Nie raz do innych dziewczyn to pisałyśmy.
Jednak nie napisałam Ci nic nie kulturalnego, nie nazwałam Cie w żaden sposób obraźliwie, nie napisałam Ci ze jesteś gówniara, tym bardziej nieodpowiedzialna jak to zostało mi za rzucone. Szczególnie że wiele słów których nie napisałam zostało mi "do ust" włożone. Twierdzisz że piszę z frustracja i żalem? To jest Twoje odczucie, ja go nie zmienię, a Ty nie siedzisz mi w glowie. Wierz mi nie mam Ci czego zazdrościć czy mieć żalu , szczególnie takiej sytuacji. To że napisałam do Ciebie dosadniej o tym nie świadczy.
Blador co do balansu to on był. Tylko zapomniałyśmy o jednym, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ja zrobiłam to może za ostro ale czasu nie zmienię, mogę przeprosić. Bo moja dosadnosc wynikała tylko z chęci zwrócenia uwagi na sytuację. Tobie też czasem któraś pisała coś dosadniej. Inne też trzeba było doprowadzać do porządku, mnie też. Nie zawsze było miło i kolorowo, ale ppdchodzilysmy do tego z dystansem.23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
ultramaryna_ wrote:Klaudia, ta farma no nameów to nie jest twoja? Dziwna zależność tu następuje. Bardzo zwróciło to moją uwagę.
Ale może się mylę 🤷♀️Sania92 lubi tę wiadomość
-
Sania92 wrote:Gosia tak myślałam, że nie chciałaś tutaj smecic z osobistych powodów, ale Alysa założyła, że pewnie przez to ostatnie wydarzenie. I odbiłam piłeczkę- niepotrzebnie.
Sania, napisałam z jakiego powodu nie chcę smęcić już wczoraj. Nie musiałaś za dużo myśleć. To było oczywiste09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyNa forum jest wiele wspólnych wątków ale tak zła atmosfera panuje tylko tu. Myślę że to zasługa niektórych osób. Na pozostałych wątkach są tak samo osoby starające się jak i w ciąży i się dogadują bez problemu...
Alysa daj już spokój, nie zawsze Twoje zdanie musi być ostatnie. Zachowałaś się źle i powinnaś przeprosić Klaudię, po prostu. To samo zrobiłaś na wątku miesięcznym kiedy Renata prosiła Cie abyś jej nie doradzała a i tak musiałaś postawić przysłowiową kropkę nad i. Koniec końców atmosfera na tym wątku też siadła a dwie dziewczyny usunęły swoje konta. I tyle wyszlo z tego Twojego zachowania. Jesteś dorosła osoba, wiele dziewczyn powiedziało Ci co myśli o Twoim wpisie więc nie tylko Klaudia odebrała go źle wiec choć raz zachowaj się jak trzeba i nie upieraj przy swoim.
Ultramaryna zapewniam Cię że nie jestem Klaudią. Twoje wypowiedzi od pewnego czasu też są ciosem poniżej pasa, chamskie i bezczelne.Pragiola, Sania92 lubią tę wiadomość
-
Sania92 wrote:Gosia tak myślałam, że nie chciałaś tutaj smecic z osobistych powodów, ale Alysa założyła, że pewnie przez to ostatnie wydarzenie. I odbiłam piłeczkę- niepotrzebnie.
Kimkolwiek jesteś miej odwagę się ukazać, bo takie zachowanie i sianie fermentu jest właśnie nie dojrzałym zachowaniem.goska000 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Garść informacji. Jakubowski lepiej wygląda i mówi, że lepiej się czuje. Tata pierwsze badania miał zrobione. Na razie ok Przełożyłam monit na 31 maja bo @ nie widać. Na początku czerwca pewnie jeszcze jedna wizyta aby potwierdzić owulację i nie uwierzycie co zrobiłam Kupiłam na działkę rozkładany materac i w dni płodne będziemy jeździć na budowę 'tworzyć' 🤣 Nie wiem tylko czy materac położyć w przyszłym pokoju Leona czy w pokoju Jego brata lub siostry Zachód słońca, cisza, spokój, kurz, komary, gołe ściany, goli my. Czego chcieć więcej 🫣😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 17:45
klaudia_23, Nomeolvides, aszin, Butterfly23, Astereae, Cerva, Pusshka, Liyss🧚🏻, blador2, Muuu., bonassola, Sunnysunsun, PoczątkującaPisarka, Paula9463, karola_b, Małgosiagosia, siesiepy lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Gosia trzymamy dalej kciuki🤞🏼. Będzie miał robiony Pet?
goska000 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
@Alysa niezle przeprosiny. „Przepraszam, ale..” 😅
Nie tlumacz sie juz, ze nie raz pisalysmy ktorejs cos dosadniej, bo trzeba bylo ja doprowadzic do porzadku. Tak rzeczywiscie bylo, ale sa jakies granice. Nie tylko ja Twoj post odebralam „zle”. Jesli kilka osob zwraca Ci na cos uwage to moze warto zastanowic sie, ze moze jednak maja racje, a nie ciagle upierac sie przy swoim i tlumaczyc.Sania92 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Alysa, ale generalnie Klaudia nie musi nam pisać wszystkiego. Tylko to co chce. Ja się kompletnie nie znam na pessarach, szwach. I powinnaś ciut łagodniej to napisać, czy wie jak to wygląda tą sprawą z tym szwem, czy lekarze ją o wszystkim poinformowali. Ty ją zaatakowałaś.
Atmosfera ostatnio zrobiła się tu bardzo niefajna. I jak to się nie zmieni, to wiele dziewczyn odejdzie.
Ale fajnie by było, gdyby niektóre dziewczyny wyciągnęły wnioski z tego co tu się dzieje teraz.Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:@Alysa niezle przeprosiny. „Przepraszam, ale..” 😅
Nie tlumacz sie juz, ze nie raz pisalysmy ktorejs cos dosadniej, bo trzeba bylo ja doprowadzic do porzadku. Tak rzeczywiscie bylo, ale sa jakies granice. Nie tylko ja Twoj post odebralam „zle”. Jesli kilka osob zwraca Ci na cos uwage to moze warto zastanowic sie, ze moze jednak maja racje, a nie ciagle upierac sie przy swoim i tlumaczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 18:05
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Ojej wpadłam poczytać co u Was i napisać co u mnie i tak mi się przykro zrobiło. Chyba się powstrzymam 😊 Dużo zdrówka i kciuki dla potrzebujących, jak zawsze 🙌
Pusshka, Edithka lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Butterfly23 wrote:Alysa, ale generalnie Klaudia nie musi nam pisać wszystkiego. Tylko to co chce. Ja się kompletnie nie znam na pessarach, szwach. I powinnaś ciut łagodniej to napisać, czy wie jak to wygląda tą sprawą z tym szwem, czy lekarze ją o wszystkim poinformowali. Ty ją zaatakowałaś.
Atmosfera ostatnio zrobiła się tu bardzo niefajna. I jak to się nie zmieni, to wiele dziewczyn odejdzie.
Ale fajnie by było, gdyby niektóre dziewczyny wyciągnęły wnioski z tego co tu się dzieje teraz.
Jeżeli nie pasuje komuś moja obecność tutaj to powiedzcie to wprost, tylko nie z anonimowych kont. Bądźmy dorosłe i odważne. Bo ja jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za swoje słowa, chciałabym byście i Wy to zrobiły.23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Alysa, Tata będzie miał zwykłe MRI z kontrastem jeszcze.
Alysa lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜