Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
ultramaryna_ wrote:Klaudia, ta farma no nameów to nie jest twoja? Dziwna zależność tu następuje. Bardzo zwróciło to moją uwagę.
Ale może się mylę 🤷♀️
O kurde, no to są już grubo niefajne zarzuty.
Atmosfera jest ciężka i nie ma co tego ukrywać. Ja też dostałam kilka takich wiadomości, po których nie czułam się fajnie. I z wielu z nich bardziej niż troska wybrzmiewa żal. Żal że wolałoby się być na miejscu tej osoby, że wolałoby się mieć takie problemy niż walczyć ze staraniami. I ja staram się to zrozumieć, bo wiem że starania są trudne i drenujące, ale przelewanie swoich frustracji na drugą osobę jest nie okej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 17:01
Cerva, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Sania92, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Klaudia, ta farma no nameów to nie jest twoja? Dziwna zależność tu następuje. Bardzo zwróciło to moją uwagę.
Ale może się mylę 🤷♀️aszin, Sania92 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna439 wrote:Szczerze, czasem to czytam co tam u was, ale słabe to straszne… na miejscu dziewczyn w ciąży też bym się dziwnie czuła tutaj, po tym co ostatnio było tutaj pisane i tyle… może warto się zastanowić nad tym co wy też piszecie i zanim ktoś napisze że nie mam prawa nic powiedzieć to przypominam że jest to forum publiczne i każdy może napisać co uważa🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Przykro mi się czyta to, co się tu dzieje. Za dużo tu nas „bab”, żeby każda się z każdą zgadzała, ale naprawdę liczyłam na to, że będziemy tu wszystkie do ostatniego rozpakowanego bobasa. Teraz mam co do tego duże wątpliwości…🥺
blador2, Astereae, Pusshka, Anka32, Sunnysunsun, karola_b, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Ja pierdole bo inaczej nie napisze. Tak czułam, że zaraz wyleje się kwas staraczkowo-ciążowy. Łączy nas jeden cel. Część z nas go osiągnęła, teraz jak się okazuje większość z nas. Staram się też postować nie na temat ciąży a i tak nie mogę się odnaleźć 😳 myślę, że mojej obecności i tak by nikt przez dłuższy czas nie zauważył 🤷🏼♀️
Nie wiem co tu się wyczynia ostatnio ale jest tu ewidentnie burza hormonów i przekamarzań. Oczywiście lepiej pisać tutaj na bieżąco swoje" żale i ale "...napewno lepiej jak na priv bo to wtedy poczucie jakby kogoś się obmawiało (nie mowie, ze ktos to robi, ale moze niedlugo do tego dojsc...wcale mnie to nie zdziwi. Ja chyba wysiadam z tego wagoniku dopóki nie wróci stare tematy i Winiary. Niestety na siłę są przeplatane dni dobre i spokoju i nagle dyskomfort...aż nie chce się pisać nic. Przykro mi.Sania92 lubi tę wiadomość
👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
Ale może się mylę 🤷♀️
Bardzo to przykre... Najpierw zarzuty że więcej tu tematów ciążowych a teraz takie coś...😔
Przykro się to czyta 😔👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyChciałam tylko sprostować wypowiedź odnośnie staraczek, które zrobiły tu atmosferę- miałam na myśli Alyse, Ankę i Ultramaryne- która ostatnio też coś niemiłego pisała rabanu narobiła, a później zniknęła, po czym zjawia się jak jest wymiana zdań i oskarża Klaudię.
Zapewniam Cię, że nie jestem jej farmą. Aa i Nusia i ja to też dwie różne osoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 17:06
-
Chyba czas opuścić ten wątek za dużo tutaj dram i brak normalnej atmosfery, z większością Was chciałabym pozostać w kontakcie no ale trudno, nie można mieć wszystkiego 🙂“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne 🧬
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Frutellka wrote:Chyba czas opuścić ten wątek za dużo tutaj dram i brak normalnej atmosfery, z większością Was chciałabym pozostać w kontakcie no ale trudno, nie można mieć wszystkiego 🙂
aszin, Astereae, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Gdzie można Cię znaleźć? nie chciałabym się z wami rozstawać zdecydowanie, wszystkim kibicuję mocno:)
Lola na Dinusiach możesz też się zawsze odezwać na Facebooku na ebookowym do którego należysz jestem założycielem więc łatwo mnie znajdziesz;)Lola93 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne 🧬
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
nick nieaktualnyMegipta wrote:Ja pierdole bo inaczej nie napisze. Tak czułam, że zaraz wyleje się kwas staraczkowo-ciążowy. Łączy nas jeden cel. Część z nas go osiągnęła, teraz jak się okazuje większość z nas. Staram się też postować nie na temat ciąży a i tak nie mogę się odnaleźć 😳 myślę, że mojej obecności i tak by nikt przez dłuższy czas nie zauważył 🤷🏼♀️
Nie wiem co tu się wyczynia ostatnio ale jest tu ewidentnie burza hormonów i przekamarzań. Oczywiście lepiej pisać tutaj na bieżąco swoje" żale i ale "...napewno lepiej jak na priv bo to wtedy poczucie jakby kogoś się obmawiało (nie mowie, ze ktos to robi, ale moze niedlugo do tego dojsc...wcale mnie to nie zdziwi. Ja chyba wysiadam z tego wagoniku dopóki nie wróci stare tematy i Winiary. Niestety na siłę są przeplatane dni dobre i spokoju i nagle dyskomfort...aż nie chce się pisać nic. Przykro mi. -
Klaudia ale czy mówisz nam wszystko wiesz tylko Ty. My możemy bazować tylko na tym. Zapytałam Ci się też o inne kwestie m. In o to czy lekarze mają jakiś plan awaryjny gdyby się okazało podczas zabiegu że nie mogą założyć Ci szwu? Bo o tym już nie wspominasz, a to bardzo ważna kwestia. Przez weekend nie poruszałaś np tematu łożyska - albo mi coś umknęło, pisałaś że czekasz tylko na wyniki posiewów. Nie pamiętam żebyś pisała że robili Ci ponowne ktg, usg.
Myślę że temat jest zakończony. Zainteresowane wymieniły zdania, co się komuś innemu spodobało a co komu nie niech to zostawi dla siebie.23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Frutellka wrote:Lola na Dinusiach możesz też się zawsze odezwać na Facebooku na ebookowym do którego należysz jestem założycielem więc łatwo mnie znajdziesz;)
Ja tylko chciałam napisać że mi bardzo przykro że Frutellka i Megi napisały że odchodzą, dla mnie to kręgosłupy winiar, nie wyobrażam sobie bez nich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Klaudia ale czy mówisz nam wszystko wiesz tylko Ty. My możemy bazować tylko na tym. Zapytałam Ci się też o inne kwestie m. In o to czy lekarze mają jakiś plan awaryjny gdyby się okazało podczas zabiegu że nie mogą założyć Ci szwu? Bo o tym już nie wspominasz, a to bardzo ważna kwestia. Przez weekend nie poruszałaś np tematu łożyska - albo mi coś umknęło, pisałaś że czekasz tylko na wyniki posiewów. Nie pamiętam żebyś pisała że robili Ci ponowne ktg, usg.
Myślę że temat jest zakończony. Zainteresowane wymieniły zdania, co się komuś innemu spodobało a co komu nie niech to zostawi dla siebie. -
Alysa wrote:Klaudia ale czy mówisz nam wszystko wiesz tylko Ty. My możemy bazować tylko na tym. Zapytałam Ci się też o inne kwestie m. In o to czy lekarze mają jakiś plan awaryjny gdyby się okazało podczas zabiegu że nie mogą założyć Ci szwu? Bo o tym już nie wspominasz, a to bardzo ważna kwestia. Przez weekend nie poruszałaś np tematu łożyska - albo mi coś umknęło, pisałaś że czekasz tylko na wyniki posiewów. Nie pamiętam żebyś pisała że robili Ci ponowne ktg, usg.
Myślę że temat jest zakończony. Zainteresowane wymieniły zdania, co się komuś innemu spodobało a co komu nie niech to zostawi dla siebie.
Mozna bylo o to wszystko zapytac w kulturalny, empatyczny sposob, a nie tonem oskarzania mnie, ze jestem niepowazna i powinnam zaczac myslec o dziecku (tak jakbym nie myslala).
Dostosuje sie teraz do twojego sposobu wypowiedzi i napisze ci: „trzeba dać kopa w tyłek i ochrzanić” i daj juz spokoj ze swoimi zlotymi radami, bo jak widac kolejny raz sa one nie na miejscu, pisane z frustracja, zalem, ktory widza tez inne dziewczyny.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Dziewczyny tak przykro się to czyta🥺 tak jak Aszin napisała miałyśmy być tutaj do ostatniego rozpakowania... wydawało mi się, że po ostatniej wymianie był ten balans...
Cerva lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Sania błagam! Nie wypowiadaj się za mnie Nie przez Dziewczyny nie chcę smęcić. Aktualnie mam kiepski okres jeśli chodzi o najbliższe mi osoby, na nich się skupiam i nie będę przychodzić na forum tylko po to żeby ciągle poruszać te same, trudne dla mnie tematy. Dziewczyny uraczyły mnie dobrym słowem, wsparły, życzyły zdrowia i to wystarczy. Wiedzą o tym, że będę informować je o wszystkim na bieżąco bo zdaję sobie sprawę z tego, że po takim czasie chcą wiedzieć co u mnie. Bez względu na to czy są to dobre informacje, średnie, czy marne. Nie ukrywam, że czasami uciekam bo muszę, potrzebuję tego, ale zawsze wracam i czuję się tutaj jak w drugim domu. Nawet jeśli są między Nami zgrzyty to nie mam zamiaru znikać
aszin, Królikkicek, blador2, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Anka, cudownych lat razem 💕