Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii myślę że już samo uświadomienie sobie swojego problemu to duży krok. Jesteś silna. A przyznanie się do depresji i podjęcie leczenia to są etapy, innym przychodzi to szybciej, innym dłużej. Jeden krok masz za sobą, czekamy aż zbierzesz siły na kolejny 🫂
Effiii, siesiepy lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Blador na razie to ja się odmeldowuje do spania 🤪 trzymajcie się ciepło, nie szalejcie za bardzo. No j kciukasy za wszystkie. Podczas snu ciężko się je trzyma ale jestem z Wami myślami.
blador2, Anka32 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Dzień dobry ❤️
Ja już siedzę z kawusią i śniadaniem, włosy umyte i trzeba się ogarniać, nie lubię szpitali 🙈🙈🙈
Trzymam kciuki za naszego małego Wojownika Kazia 🙏 Anka jak będziesz coś wiedziała daj nam znać proszę ❤️
Klaudia mam nadzieję że jesteś już po i wszystko dobrze ❤️
Viii, aszin 🫂 🫂 🫂
Kciuki dla Nome, Cerva, siesiepy, Alysy ✊✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 08:10
Anka32, Alysa lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Effiii jak czujesz, że coś jest na rzeczy ale nie jesteś gotowa żeby iść od razu do psychiatry to możesz spróbować niezobowiązująco spotkanie u psychoterapeuty. Ja jestem na maxa za tym, żeby korzystać z takich opcji jak ma się możliwości i chęci . Ja chodziłam swojego czasu i powiem Ci, że dużo mi to pomogło i lepiej rozumiem siebie i swój sposób postępowania. Tule mocno kochana 🫂 kiedyś wydawało mi się, że wymyślam, że po co mi to, że jakoś ogarnę sama ale sprobowałam i nie żałuję i każdemu polecam kto czuje taką potrzebę 🥹
Effiii lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG + wizyta
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Myszka chyba nie ma takiego człowieka co lubi ten przybytek 🤪 żeby jeszcze drinki z palemkami rozdawali.
Dawaj znać co tam u Ciebie 🤞🏼Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Dzień dobry!
Vii, Aszin 🫂
Trzymam kciuki za pozostałe potrzebujące i za Kaziczka. ✊Anka32, Myszkaaa20, aszin lubią tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Alysa wrote:Myszka chyba nie ma takiego człowieka co lubi ten przybytek 🤪 żeby jeszcze drinki z palemkami rozdawali.
Dawaj znać co tam u Ciebie 🤞🏼Alysa lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyDziękuję za Wasze kciuki i ciepłe słowa 🥹❤️
Już się denerwuję, eh. Jak pomyślę, że moja Siostra się denerwuję jeszcze bardziej 😪
Od 16 zaczynam pracę więc liczę, że jakimikolwiek wiadomościami podzielę się z Wami wcześniej. Niestety dokładną godzina zabiegu nie jest jeszcze znana. Siostra dzisiaj będzie podpisywała dokumenty. -
Dzień dobry. Byłam dziś oddać krew na morfologir i tsh i Mocz.
Ciekawe czy po tej miesięcznej chorobie organizm wrócił do siebie.
Anka ✊️✊️✊️✊️✊️ ogromne kciuki za Kazia.
Aszin 🫂🫂 za biel
VII 🫂🫂 za biel i gratulacje za podwyżkę 😁
Anka32, aszin lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
aszin wrote:Ja za to mogłabym jeść codziennie na śniadanie placuszki na skyrze z masłem orzechowym i borówkami 😍
-
Dzień dobry!
@blador, ja mam dzisiaj kurczaka w sosie smietankowo-ziołowym, z torebki co prawda, ale pyszka! I szybko
@Monia piękne mąż tez ma takie serduszko w aucie
@edithka o rany, to to prawie już :o
@Bodzenka, życzę dużo siły i cieprliwości w terapii
@aszin @viii mocne przytulasy Dziewczyny
Bodzenka lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyZostałam zapytana dlaczego udzielam się w momentach, w których są zgrzyty, więc odpowiem. Zazwyczaj reaguję, gdy dzieje się coś złego. W mojej ocenie Alysa zachowała się brzydko w stosunku do Klaudii. Zwłaszcza, że jakieś dwa tygodnie temu był tu zgrzyt na temat ciążowych tematów. Klaudia wyraziła wtedy dość dobitnie swoją opinię i myślę, że mogło jej się teraz za to oberwać .
Tam gdzie dzieje się dobrze - nie zawsze jest potrzeba reakcji. Gdy widzę nieznajomych ludzi, którzy są szczęśliwi, dobrze się traktują - nie wtrącam się i cieszę się w duchu. Gdy widzę np. na ulicy nieznajomych ludzi którym dzieje się krzywda - reaguję. Tak samo z Wami - gdy jest miła atmosfera, gdy się cudownie wspieracie nie ma potrzeby komentować ( nie sądzę, że potrzeby jest Wam motywujący wpis od osoby, której nie znacie ) Zadziało się źle- pozwoliłam sobie skomentować. Czasem dobry jest taki wpis od obcej osoby - ona nic nie traci. Mogą być na wątku osoby, którym się coś nie podoba, ale nie powiedzą tego - może dla świętego spokoju, może z obawy przed odrzuceniem. Widząc wpis podobny do swoich odczuć- otwierają się - co było widać wczoraj.
Nusia napisała, że nie przyjmujecie nowych osób, Wy odpisałyście, że dołączyła Początkująca Pisarka, Siesiepy. Przewertowałam specjalnie forum, cofnęłam się do odległych wpisów i rzeczywiście te dwie Dziewczyny dosyć niedawno dołączyły, ale z tego co przeczytałam one dołączyły już po jakiś zgrzytach, gdy zarzucano Wam, że nie chcecie przyjmować nowych - można powiedzieć że odrobiłyście lekcję. Swoją drogą dużo tych zgrzytów i niefajnych sytuacji tu
Gdy Nusia chciała dołączyć - pisała normalne posty, nie byłyście takie miłe. Zwracałyście uwagę, że kultura wymaga przedstawienia się itp. Trochę traktowałyście nowe dziewczyny z góry. Odsyłałyście na inne wątki. Pojawiły się głosy, żeby nie przyjmować w ogóle nowych osób, otwarcie pisałyście, żeby nie reagować na wpisy obcych osób, solidarnie miałyście zlewać te wpisy. Nusia trafiła właśnie na taki moment na tym wątku. Tak było i nie zaprzeczajcie. Wpisy osób, którym się to nie podobało nie wzięły się znikąd.
-
Małgosiagosia wrote:Podałabyś przepis na te placuszki? Pewnie było, ale pominęłam, a miałam kiedyś takie w cateringu i były pyszne.
Małgosiagosia, blador2, siesiepy, Effiii, Lola93 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Paula9463 wrote:Nomeolvides l4 jest liczone z ostatnich 12 msc przepracowanych, macierzyński jest liczony z tych samych miesięcy przed l4 tyle że tu masz zależności albo 100% 6msc i 60% drugie tyle albo ciągiem 80% i moim zdaniem lepiej te 80 % bo ciągiem taka sama mniej więcej kwota, różni się kiedy miesiąc ma 30-31 dni.
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
🌿Aszin, Vii przytulam. Ale VIII gratuluję podwyżki, świętuj! 😘
🌿 Klaudia mam nadzieję, że już jesteś po i wszystko się udało.
🌿Bodzenka to duży krok, ale terapia jest bardzo ważna. Leki są w niej wsparciem. 😘
🌿Anka kciuki za Malutkiego.
Ja już po badaniach. Czekamy na wyniki. 🙂 Najbardziej jestem ciekawa hemoglobiny.
Miłego dnia!
Anka32, Bodzenka, Effiii, aszin, Muuu., Alysa lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Sania wszystko ładnie pięknie, tylko przy każdej takiej sytuacji odzywa się nowe konto, sorry ale nie wierzę, że za każdym razem jest to nowa osoba więc jeśli ktoś ma odwagę wchodzić z butami to niech zrobi to ze swojego normalnego konta. Nie chcę już tu odnosić się do wypowiedzi, tylko do tych lewych kont.
Muu też bardzo lubię i robię już teraz nie z torebki. Ja chyba dzisiaj pójdę w rybę.Paula9463, Alysa lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyRozwiązał się problem z nowymi osobami, ale niemiła atmosfera i tak tu czasem powraca. Rzeczywiście na innych wątkach tego nie ma.
Teraz kilka z Was napisało co im się nie podoba, więc może tak jak problem z nowymi osobami się rozwiązał, tak zgrzyty pójdą w zapomnienie. Czego życzę.
Kciuki za pomyślną operację Kazika.Anka32 lubi tę wiadomość
-
Uff nadrobiłam was. Nie odniosę się do większości postów, bo po prostu jest tego za dużo, ale strasznie mi przykro, że się u nas tak atmosfera popsuła. 😞 Nie chciałabym, żeby ktokolwiek odchodził lub poczuł się źle czy urażony. Mam nadzieję, że jednak wszystko wróci do normy i nikt nas więcej nie opuści. 😕 A dziewczyny, które już odeszły baaardzo mi szkoda, ale życzę powodzenia i wpadajcie do nas choć od czasu do czasu.
🍀klaudia, trzymam kciuki za Twojego maluszka. Oby ten szew pomógł. Doceniam, że mimo stresu dzielisz się z nami swoją sytuacją.
☘️Anka, kciuki za Kaziczka. 🤞🏻 Biedny chłopak, takie przejścia zaraz po narodzinach. 😕
Szczerze mówiąc też się ostatnio zastanawiam czy mogę coś napisać o ciąży, czy kogoś nie urażę. Ale koniec z tym, będę pisała to co chcę. Byłam ostatnio na usg i obwód brzuszka synka jest o tydzień do tyłu do wieku ciąży. 😞 Mam nadzieję, że się to wyrówna i nie wyjdzie nam żadna hipotrofia. Czekamy teraz na prenatalne.Anka32, Monia•, Pusshka lubią tę wiadomość