Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Krolik no niestety tam gdzie wchodzą w grę pieniądze bywa ciężko. A to nie jest tak, że za życia oni dowolnie mogą dysponować swoim majątkiem, a wszetkie ochrony to dopiero po śmierci?
Motylku🫂 mam nadzieję, że ten czas już dawno za Tobą i nigdy już nie wróci
Ezra cieszę się, że ten doktorek tsk dobrze na Ciebie działa i nie mydli Ci oczu.Butterfly23, ezra lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyNusiaa89 wrote:Dodam do tego jeszcze ze wątek kwietniowy siadł głównie przez Alyse i Siesiepy więc to chyba też o czymś świadczy..
-
blador2 wrote:Małgosia oczywiście rozumiem stres, ale chyba takie odchylenia do tygodnia są akceptwalne i w normie. Poza tym dochodzi błąd pomiaru, już kiedyś pisałam, że kuzynka rano miała usg i podaną wagę 4kg, a za 3h cc i bobo 4920😱
Cerva lubi tę wiadomość
-
@ezra mimo odległości mam odczucie, że pójście do tego lekarza to dla Ciebie jest strzał w 10 - wiesz na czym stoisz i jesteś spokojna po wizycie. Fajnie, że jest szczery i nie owija w bawełnę 😊 niezmiennie trzymam za Was kciuki! ✊
ezra lubi tę wiadomość
-
Paula tylko, że póki co jeszcze jest za wcześnie na detektor. Ja nie kupowałam bo stwierdziłam, że jeśli nie znajdę to będzie dodatkowy stres, albo odwrotnie odpuszczę poradę w sytuacji kiedy coś mnie będzie niepokoiło bo błędnie złapię swoje, ale wiem że niektóre mamu chwalą.
Paula9463, bonassola lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Sania możesz wymienić te wątki, które cały czas przywołujesz ?
Dinusiowy
Co miesiąc na Ovu zmiana wątku - widzę, że przeszła tam z Winiar Chumrka, Zaczarowan, Zbuntowana, Liyss udziela się na obu
Starania o tęczowego malucha
a dlaczego pytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 10:25
-
Bodzenko bardzo dzielna z Ciebie kobieta. Bardzo się cieszę że poprosilas o pomoc. Trzymam kciuki za powrót do starej Bożenki 🤞🏼
Effiii z Ciebie też jest taki dzielny człowiek! To o czym piszesz to już jest duży krok w drodze o zdrowie. Pamiętaj, że nie musisz być zawsze silna. Jesli będziesz gotowa nie bój się prosić o pomoc ♥️🤞🏼
Motylku tak mi przykro, że doświadczyłaś takich rzeczy. Mam nadzieję, że to już dawno za Tobą 🫂
Małgosiu trzymam kciuki za synka, myślę że czasem może tak się dziać, ale dobrze że trzymasz rękę na pulsie 🤞🏼
Klaudia jak tam? Wszystko poszło dobrze?
Ezra czuć spokój z Twojej wypowiedzi. Tak bardzo się cieszę, że znalazłaś lekarza któremu ufasz i który ułatwia Wam przejście przez ten proces ♥️
Paula myślę że z maluchem wszystko w porządku i nie musisz się na zapas stresować 😘 Jeśli chodzi o detektor tętna to nie mam pojęcia szczerze mówiąc. My raczej nie bedziemy kupować, ale to się okaże 😅 Może ta koleżanka mogłaby Ci pożyczyć żebyś przetestowała? Chociaż tętno będzie wykrywalne pewnie dopiero koło 12-14 tygodnia
Ja oddałam krew na badania, mam teraz oczywiście jakieś irracjonalne leki o wyniki. Te zgody które trzeba podpisać przy badaniu na hiv, kile itp 😱 Ciężki poranek za mną, z każdym dniem mdłości mocniejsze no i te cholerne zawroty głowyMałgosiagosia, Effiii, Butterfly23, Paula9463, ezra, Bodzenka lubią tę wiadomość
-
Kasiajasia90 wrote:Znowu mnie ząb boli.
Nie mam z czego dziś zrobić obiadu więc będziemy głodować 😜 -
@Paula co do detektora - mnie bardzo korcił jego zakup. Ale przemyślałam to i stwierdziłam, że odpuszczam temat. To byłby dla mnie tylko dodatkowy stres, gdybym nie znalazła tętna. Dodam tylko, że używanie detektora nie jest wskazane przed skończonym 10-12tc.
-
Motylku 🫂🫂🫂 i dziękuję że podzieliłaś się swoją historią.
Karola na przyszłość polecam dodać odrobinę mozzarelli no mega, takie to proste a jakie smaczne
Paula pewnie wiesz ale nadużywanie detektora może być niebezpieczne , pytanie na ile Cię to uspokoi ?
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyNusiaa89 wrote:Wątek powstał 29 grudnia, Ty dołączyłaś 30 grudnia i udzielasz się cały czas mniej lub więcej. Mi chodzi o dziewczyny które przyszły całkiem nowe, takie które założyły konto i chciały się udzielać. Nie zostały tutaj ani przyjęte ani nawet dobrze potraktowane. Przejawiało się to wiele razy.
Boli Was to że ktoś ma odwagę napisać prawdę. Nigdy nie udzielałam się na Waszym wątku. Podczytywalam Was od samego początku stąd wiem co się dzieje ale przez Wasze zachowanie nigdy nie miałam odwagi do niego dołączyć bo wiem że nie zostanę miło przyjęta. Ale to co się wyprawia od pewnego momentu to przechodzi ludzkie pojęcie, jak garstka osób może zaszczuć tak fajny wątek a inne osoby przytakują bo przez strach przed odrzuceniem wolą się nie odzywać. Tak naprawdę to tylko Klaudia miała wczoraj odwagę napisać co naprawdę myśli o tej sytuacji. -
Sania92 wrote:obecny majowy
Dinusiowy
Co miesiąc na Ovu zmiana wątku - widzę, że przeszła tam z Winiar Chumrka, Zaczarowan, Liyss
Starania o tęczowego malucha
a dlaczego pytasz?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Paula9463 wrote:Trochę się uspokoiłam ale dalej taki niepokój 🙈 kurcze co myślicie o detektorze tętna? Mam możliwość odkupić od znajomej i tak jestm 50/50 bo wiem że mogę nie znaleźć i się zestresowac ale też nawet jak coś będzie jie tak to przecież i tak będzie za późno a to jednak 150 zł . I fakt tego spokoju nie starczyło mi do jutra. Co dziwne od testu stresowałam się najbardziej przed 1 wizyta już od niedzieli 😳 jak jutro będzie opóźnienie u gina to będzie stres jie z tej ziemi 🙈
Tule za biele, te rozczarowanie jest okropne.
Nome dzisiaj wizyta? ✊️ za ❤️ ❤️
Jeszcze jutro i nowe odcinki Bridgertonów🎉Astereae, Paula9463, bonassola lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:@Nomeo jakie zgody? Ja nic nie podpisywałam, a robiłam swoje badania w diagnostyce 😉
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Paula tylko, że póki co jeszcze jest za wcześnie na detektor. Ja nie kupowałam bo stwierdziłam, że jeśli nie znajdę to będzie dodatkowy stres, albo odwrotnie odpuszczę poradę w sytuacji kiedy coś mnie będzie niepokoiło bo błędnie złapię swoje, ale wiem że niektóre mamu chwalą.
No dokładnie to jest bardzo indywidualna kwestia. Ja kupiłam przypadkiem pod wpływem impulsu. Mnie osobiście uspokajał jak skończył mi się spokój pomiędzy wizytami. 🤪 Ale Ty sama musisz ocenić czy będziesz w stanie podejść do tego na luzie i nie panikować. Ja pierwszy raz znalazłam ok 12 tyg jakoś.Paula9463 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
karola_b wrote:@Nomeo jakie zgody? Ja nic nie podpisywałam, a robiłam swoje badania w diagnostyce 😉
Robiłam w luxmedzie i tam kazali podpisać, że wyrażam zgodę na badanie, przy hiv info że w przypadku pozytywnego wyniku informują chyba inspektorat sanitarny i czy mają przekazać pełne czy zanonimizowane dane itp. Że jeśli HIV wyjdzie negatywny to wynik będzie online a jeśli pozytywny to wydanie w placówce. Już widzę swoją panikę jak będą wszystkie wyniki poza tym hiv 😱🙈 -
Sania92 wrote:Liyss przywołałam, że się udziala na obu bardziej na zasadzie, że moze potwierdzi, że jest tam fajna atmosfera.
Nome ja nic takiego nie podpisywałam, ani 10 lat temu ani teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 10:33
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023