Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulbasek wrote:Effii tak suszarka przyszła i zajebista😁 domówiłam jeszcze nakładkę do loków do niej i petarda, nakładki na bank podróby, ale suszarka to jakby wyjechała z tej samej linii produkcyjnej co oryginał.
Dziękuję, że pytasz co u mnie, ale generalnie z dupy na maksa, wszystko mi się wali ostatnio, wiem że nic nie wiem, nie mam ochoty wychodzić nawet z łóżka, w sumie też nie muszę i ogólnie po prostu jest źle, starania się same naturalnie narazie zawiesiły, co do laparo dalej nie wiem, kończy mi się zatrudnienie z końcem maja i jestem w dupie.
Szukasz pracy czy narazie się wstrzymujesz ?👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Kochana 🫂🫂🫂 ja sobie dziś rano powiedziałam, ale się cieszę że idę do pracy, mogę się ubrać i pomalować i lepiej poczuć. Sama siebie mega zaskoczyłam, może i u Ciebie to pomoże, ubierz się i pomaluj i jedź do kina lub do galerii czasami takie małe rzeczy mają mega moc.
Szukasz pracy czy narazie się wstrzymujesz ?
No tak trochę funkcjonuje ostatnio, idę na wymazy do kliniki dzisiaj w ramach rozrywki. Co do pracy sama nie wiem, odmówiłam kilka propozycji bo były średnie, czekam na odzew od jednej firmy jeszcze, wszystko fajnie ale tylko B2B więc też nie do końca dobrze, choć i tak jeszcze czekam na decyzję. W sumie teraz żałuję że nie wzielam byle czego na już po prostu. Z dobrą pracą w mojej dziedzinie to raczej nie w tym mieście, a jak juz to tez nie na szybko, od wczoraj mój mąż też już chyba szuka pracy bo przeginają u niego po prostu z nadmiarem obowiązków, także zaczyna mi chodzić po głowie jeszcze wyprowadzka z tego miasta, ale jednak czekamy na ten domek, ale deweloper na pewno nie odda w terminie i po prostu za dużo na raz wszystkiego, a jeszcze dodatkowo codziennie się coś sypieStarania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Bulbasek 🫂 oby się wszystko ułożyło ✊🏻
Bulbasek lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
@bulbasek 🫂🫂
@lyiss napisałam priv
Jadę dzisiaj na monit zobaczyć czy coś się tam dzieje, prosiłabym kciuki ❤️Bulbasek, Pusshka, Cerva, Liyss🧚🏻, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏻 27 PCOS 🧬PAI-1 homo, MTHFR
🧔 32 🏋️♀️ obniżone parametry nasienia
30.01 II ❤️
02.02 Beta 529,9❤️
14.02 mamy ❤️
14.03 💔👼 10 tc -
Dzień dobry 😴😴😴
W nicy w brzuchu była impreza, tak więc jakoś średnio z wyspaniem 🤣. Teraz ja chodzę to ona śpi 🤷🏽♀️. Taka sprawiedliwość.
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualny
-
Bulbasek a opłaca Wam się przeprowadza jak niebawem będziecie mieli już swój domek ?
Mam nadzieję że nagle pojawi się jakaś oferta warta rozważenia ✊✊ zarówno dla Ciebie jak i dla męża. Z ciekawości w jakiej branży szukasz ? Może wchodzi w grę małe przebranżowienie ? No a co dzisiejszej rozrywki jak to mówią lepszy rydz niż nic
Pipi kciuki za monit ✊
Myszka ja też dziś wcinałam te placuszki z masłem orzechowym, borówkami i bananemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2024, 08:53
Myszkaaa20, Bulbasek lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej. My dziś jedziemy na działkę popracować 😉 Miłego dnia Wam życzę 😘
Ania trzymam kciuki za Kazika🤞🏼
Klaudia udanej pionizacji 😉
Effiii mąż w przyszłym tygodniu ma badanie nasienia, na wizytę pójdziemy w środę lub w piątek bo tak jest doktor.Anka32, klaudia_23 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
@klaudia mocne kciuki ✊✊
@paula wypiłam bez zbędnego smakowania, siadło na żołądku, na poczekalni jeszcze duszno i tłoczno, prawie mnie zjedli jak wbiłam bez kolejki, ale na glukozę do 8:30 można przychodzić, weszłam i tak z poślizgiem 5 minut.
Za to czuję że mojemu dziecku smakuje 😅Myszkaaa20, Cerva, blador2, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
PoczątkującaPisarka wrote:A polecasz może któreś witaminy konkretnie? W sensie firmę 🥰
PoczątkującaPisarka lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Alysa wrote:Hej. My dziś jedziemy na działkę popracować 😉 Miłego dnia Wam życzę 😘
Ania trzymam kciuki za Kazika🤞🏼
Klaudia udanej pionizacji 😉
Effiii mąż w przyszłym tygodniu ma badanie nasienia, na wizytę pójdziemy w środę lub w piątek bo tak jest doktor.myślałam że jakieś mega kolejki w tej poradni
a Ty w którym dc będziesz ?
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny🍷Motylku, aszin, kibicuję i trzymam kciuki za zdrowe postanowienia 🙌
Potwierdzam - 36,28 wpisujesz. Korekta temp o 0,1 stopnia - jeśli mierzymy godzinę później to odejmujemy, a jeśli godzinę wcześniej to dodajemy 0,1. Podoba mi się sposób Klaudii na zapamiętanie 😀
🍷Anka, za małego wojownika ✊️
🍷klaudia_23, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
🍷Muuu, smacznego śniadanka 🤪
🍷Effiii, rozumiem co czujesz, bo ja też nie umiałam mówić o swoich uczuciach - ba, nawet w ogóle o sobie. Zawsze byłam taka, że chciałam zbawiać świat, a o sobie zapominałam, na zasadzie "e tam, jakoś sobie dam radę, inni mają gorsze problemy". Przytulam Cię mocno 🫂
Z tymi placuszkami ze skyra to grunt, żeby ciasto było gęste - wtedy wychodzą pulchne 🤩
🍷PiPi, kciuki za monit!
🍷Bulbi, tulę 🫂 Mam nadzieję, że niedługo wyjdzie słońce
Ja Bridgertonów oglądam od pierwszego sezonu znowu, więc proszę mi tu nie spojlerować jak coś, haha 😘
Właśnie idę spacerkiem do Kliniki, będę miała robione badania estadiolu i progesteron znowu oraz podstawowe dla anestezjologa na poniedziałkową punkcję. Dziękuję za kciuki, odezwę się po z raportem 🥰Anka32, Muuu., Bulbasek, PoczątkującaPisarka, Cerva, Myszkaaa20, Butterfly23, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Effiii, Paula9463, Maj.a, siesiepy, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia szczerze myślałam, że założenie to chwila moment i tyle, nie wiedziałam, że tak ciężko dojść do siebie. Kciuki za pionizację i żeby w końcu przestało boleć.
Effiii wielki przytulas dla Ciebie🫂
Bulbasek może warto iść nawet do gorszej pracy, ale żeby psychika na tym skorzystała🫂
Gosia i tak na głodniaka będziesz, czy uda się skoczyć z małym do sklepu?
Pusshka kciuki za jajka i badania🥚
Muu o nieeee najgorzej, nie wiem jak ja zrobię to badanie😭
Anka kciuki za Kazika✊️
Alysa wizyty nie jak na nfz👍Pusshka, Bulbasek, klaudia_23, Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
metkamniedrapie_87 wrote:Dzień dobry 😴😴😴
W nicy w brzuchu była impreza, tak więc jakoś średnio z wyspaniem 🤣. Teraz ja chodzę to ona śpi 🤷🏽♀️. Taka sprawiedliwość.
Często piszecie, że nie możecie spać przez tańce w brzuchach. 🤔 To one Was wybudzają w nocy aż? Mój Synek jest też bardzo aktywny, w ciągu dnia, wieczorami, ale jak zasypiam to mam wrażenie, że on też zasypia. Albo ja mam tak mocny sen. 🤣 Bo na przykład jak wstaję siku to chwilę jest ciszy i zaraz dokazuje tak jakby się budził ze mną.
🌿Klaudia oby poszło sprawnie z pionizacja i szew trzymał.
🌿Effiii przytulam. Jakiś dalej plan działania macie? Oby spadek nastroju był chwilowy, ale jeśli będzie się przedłużać to może pomyśl o takiej rozmowy z terapeutą online? Może w zaciszu domowym będzie Ci łatwiej?
🌿Bulbasek Tobie też życzę żeby te czarne chmury nad Tobą się rozstąpiły. 🥺
🌿Pipi, Paula kciuki za wizyty.
🌿Anka no i za Kaziczka oczywiście. 🤞🏼
🌿Muuu oby dobrze wyszła krzywa. 🙂 Masz to już za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2024, 09:13
PoczątkującaPisarka, Bulbasek, klaudia_23, Anka32, Effiii, Muuu., Paula9463 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Dziękuję Wam za wsparcie😘 jesteście kochane❤
Co do przeprowadzki to jasne że nie chce, wolę swój domek wziąć, my budownictwo oboje, ale zupełnie inne odnogi, z moim mężem to problemu nie będzie z pracą, ale ze mną gorzej, bo po prostu musi być firma która się na tyle prężnie działająca lokalnie że opłaca im się zatrudnić kogoś w terenie, głównie to w siedzibach dużych firm bym sobie znalazła prace, a u nas tego nie ma, ja już i tak się lekko próbuje przebranżowić i składałam na trochę inne branże niż moja CV, ale zakresem to samo, bo tak to jedyna oferta na rynku która wisi to od mojego jeszcze poprzedniego pracodawcy. Z pracą w innym mieście nie ma żadnego problemu, jest kupa ofert praktycznie w każdym duży mieście, więc gdzieś bym sobie coś znalazła, a ja lubię to co robię i nie bardzo bym chciała też to jakoś drastycznie zmieniać. A śmieszne jest to że jeszcze rok temu mąż mnie do tego namawiał.
Motylku co do L4 to za wiele mi to nie da, a nie chce się blokować też z pracą i tak zaraz wpadają wakacje więc kiepsko na szukanie nowej roboty. Finansowo jeszcze odprawę dostane, na L4 po ustaniu zatrudnienia to i tak tylko zasilek chorobowy zapłacą, a jak się zarejestruje jako bezrobotna to mam ubezpieczenie do kredytu i połowę raty spłacać będzie ubezpieczyciel, jedynie to ewentualnie jeśli nie znajdę pracy i pójdę na tą laparoskopię to wtedy wezmę bo też nie wiem jak będzie po zabiegu, ale to wszystko wyjdzie jeszcze w praniu.
Jeśli chodzi o magnez to ja polecam maglek, ma mleczan magnezu 500mg + B6 i mega tanio wychodzi, jeszcze można 3 pak kupić w doz to jeszcze taniej i tabletki takiej normalnej wielkości a nie jakieś giganty.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia