Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effii tak suszarka przyszła i zajebista😁 domówiłam jeszcze nakładkę do loków do niej i petarda, nakładki na bank podróby, ale suszarka to jakby wyjechała z tej samej linii produkcyjnej co oryginał.
Dziękuję, że pytasz co u mnie, ale generalnie z dupy na maksa, wszystko mi się wali ostatnio, wiem że nic nie wiem, nie mam ochoty wychodzić nawet z łóżka, w sumie też nie muszę i ogólnie po prostu jest źle, starania się same naturalnie narazie zawiesiły, co do laparo dalej nie wiem, kończy mi się zatrudnienie z końcem maja i jestem w dupie.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Dzień dobry ❤️ smacznej kawusi ☕ i pięknego dnia 💐☀️ jeszcze jutro i weekend ❤️
Klaudia mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i usłyszysz tylko dobre wieści, no i żeby już nie było bólu ✊❤️
Pusshka kciuki ✊✊✊
Anka myślami jestem przy Kaziczku 🥹🩵🙏
Muuu. Powodzenia w wypiciu słodkiego ulepku, żeby szybko zleciało czas a wyniki były dobre 💜
Gośka współczuję tyle czasu bez jedzenia, może uda się coś ogarnąć? 🤔
Kasiajasia super że kuzynowi się udało, po tylu latach muszą się bardzo cieszyć ❤️
klaudia_23, Anka32, Muuu., Pusshka, goska000 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Bulbasek wrote:Effii tak suszarka przyszła i zajebista😁 domówiłam jeszcze nakładkę do loków do niej i petarda, nakładki na bank podróby, ale suszarka to jakby wyjechała z tej samej linii produkcyjnej co oryginał.
Dziękuję, że pytasz co u mnie, ale generalnie z dupy na maksa, wszystko mi się wali ostatnio, wiem że nic nie wiem, nie mam ochoty wychodzić nawet z łóżka, w sumie też nie muszę i ogólnie po prostu jest źle, starania się same naturalnie narazie zawiesiły, co do laparo dalej nie wiem, kończy mi się zatrudnienie z końcem maja i jestem w dupie.
Szukasz pracy czy narazie się wstrzymujesz ?👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Kochana 🫂🫂🫂 ja sobie dziś rano powiedziałam, ale się cieszę że idę do pracy, mogę się ubrać i pomalować i lepiej poczuć. Sama siebie mega zaskoczyłam, może i u Ciebie to pomoże, ubierz się i pomaluj i jedź do kina lub do galerii czasami takie małe rzeczy mają mega moc.
Szukasz pracy czy narazie się wstrzymujesz ?
No tak trochę funkcjonuje ostatnio, idę na wymazy do kliniki dzisiaj w ramach rozrywki. Co do pracy sama nie wiem, odmówiłam kilka propozycji bo były średnie, czekam na odzew od jednej firmy jeszcze, wszystko fajnie ale tylko B2B więc też nie do końca dobrze, choć i tak jeszcze czekam na decyzję. W sumie teraz żałuję że nie wzielam byle czego na już po prostu. Z dobrą pracą w mojej dziedzinie to raczej nie w tym mieście, a jak juz to tez nie na szybko, od wczoraj mój mąż też już chyba szuka pracy bo przeginają u niego po prostu z nadmiarem obowiązków, także zaczyna mi chodzić po głowie jeszcze wyprowadzka z tego miasta, ale jednak czekamy na ten domek, ale deweloper na pewno nie odda w terminie i po prostu za dużo na raz wszystkiego, a jeszcze dodatkowo codziennie się coś sypieStarania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Bulbasek 🫂 oby się wszystko ułożyło ✊🏻
Bulbasek lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
@bulbasek 🫂🫂
@lyiss napisałam priv
Jadę dzisiaj na monit zobaczyć czy coś się tam dzieje, prosiłabym kciuki ❤️Bulbasek, Pusshka, Cerva, Liyss🧚🏻, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏻 27 PCOS
tarczyca ok ✔ TSH 1,5 ; FT3 3,11; FT4 0,89
brak IO ✖
🧬PAI-1 homo, MTHFR
💊 lametta 3-7 dc
🧉 fertisim, NAC, magnez, cynk, kwasy omega, wit. D, wit E, lactoferyna, ubiquinol, wit.b i folian metylowane
🧔 32 🏋️♀️
morfologia 2%
Starania o 👶 - od grudnia'23
~No all who wander are lost ~ -
Dzień dobry 😴😴😴
W nicy w brzuchu była impreza, tak więc jakoś średnio z wyspaniem 🤣. Teraz ja chodzę to ona śpi 🤷🏽♀️. Taka sprawiedliwość.
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualny
-
Bulbasek a opłaca Wam się przeprowadza jak niebawem będziecie mieli już swój domek ?
Mam nadzieję że nagle pojawi się jakaś oferta warta rozważenia ✊✊ zarówno dla Ciebie jak i dla męża. Z ciekawości w jakiej branży szukasz ? Może wchodzi w grę małe przebranżowienie ? No a co dzisiejszej rozrywki jak to mówią lepszy rydz niż nic
Pipi kciuki za monit ✊
Myszka ja też dziś wcinałam te placuszki z masłem orzechowym, borówkami i bananemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 08:53
Myszkaaa20, Bulbasek lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej. My dziś jedziemy na działkę popracować 😉 Miłego dnia Wam życzę 😘
Ania trzymam kciuki za Kazika🤞🏼
Klaudia udanej pionizacji 😉
Effiii mąż w przyszłym tygodniu ma badanie nasienia, na wizytę pójdziemy w środę lub w piątek bo tak jest doktor.Anka32, klaudia_23 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
@klaudia mocne kciuki ✊✊
@paula wypiłam bez zbędnego smakowania, siadło na żołądku, na poczekalni jeszcze duszno i tłoczno, prawie mnie zjedli jak wbiłam bez kolejki, ale na glukozę do 8:30 można przychodzić, weszłam i tak z poślizgiem 5 minut.
Za to czuję że mojemu dziecku smakuje 😅Myszkaaa20, Cerva, blador2, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Alysa wrote:Hej. My dziś jedziemy na działkę popracować 😉 Miłego dnia Wam życzę 😘
Ania trzymam kciuki za Kazika🤞🏼
Klaudia udanej pionizacji 😉
Effiii mąż w przyszłym tygodniu ma badanie nasienia, na wizytę pójdziemy w środę lub w piątek bo tak jest doktor.👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
🍷Motylku, aszin, kibicuję i trzymam kciuki za zdrowe postanowienia 🙌
Potwierdzam - 36,28 wpisujesz. Korekta temp o 0,1 stopnia - jeśli mierzymy godzinę później to odejmujemy, a jeśli godzinę wcześniej to dodajemy 0,1. Podoba mi się sposób Klaudii na zapamiętanie 😀
🍷Anka, za małego wojownika ✊️
🍷klaudia_23, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
🍷Muuu, smacznego śniadanka 🤪
🍷Effiii, rozumiem co czujesz, bo ja też nie umiałam mówić o swoich uczuciach - ba, nawet w ogóle o sobie. Zawsze byłam taka, że chciałam zbawiać świat, a o sobie zapominałam, na zasadzie "e tam, jakoś sobie dam radę, inni mają gorsze problemy". Przytulam Cię mocno 🫂
Z tymi placuszkami ze skyra to grunt, żeby ciasto było gęste - wtedy wychodzą pulchne 🤩
🍷PiPi, kciuki za monit!
🍷Bulbi, tulę 🫂 Mam nadzieję, że niedługo wyjdzie słońce
Ja Bridgertonów oglądam od pierwszego sezonu znowu, więc proszę mi tu nie spojlerować jak coś, haha 😘
Właśnie idę spacerkiem do Kliniki, będę miała robione badania estadiolu i progesteron znowu oraz podstawowe dla anestezjologa na poniedziałkową punkcję. Dziękuję za kciuki, odezwę się po z raportem 🥰Anka32, Muuu., Bulbasek, PoczątkującaPisarka, Cerva, Myszkaaa20, Butterfly23, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Effiii, Paula9463, Maj.a, siesiepy, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
nick nieaktualny
-
Klaudia szczerze myślałam, że założenie to chwila moment i tyle, nie wiedziałam, że tak ciężko dojść do siebie. Kciuki za pionizację i żeby w końcu przestało boleć.
Effiii wielki przytulas dla Ciebie🫂
Bulbasek może warto iść nawet do gorszej pracy, ale żeby psychika na tym skorzystała🫂
Gosia i tak na głodniaka będziesz, czy uda się skoczyć z małym do sklepu?
Pusshka kciuki za jajka i badania🥚
Muu o nieeee najgorzej, nie wiem jak ja zrobię to badanie😭
Anka kciuki za Kazika✊️
Alysa wizyty nie jak na nfz👍Pusshka, Bulbasek, klaudia_23, Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
metkamniedrapie_87 wrote:Dzień dobry 😴😴😴
W nicy w brzuchu była impreza, tak więc jakoś średnio z wyspaniem 🤣. Teraz ja chodzę to ona śpi 🤷🏽♀️. Taka sprawiedliwość.
Często piszecie, że nie możecie spać przez tańce w brzuchach. 🤔 To one Was wybudzają w nocy aż? Mój Synek jest też bardzo aktywny, w ciągu dnia, wieczorami, ale jak zasypiam to mam wrażenie, że on też zasypia. Albo ja mam tak mocny sen. 🤣 Bo na przykład jak wstaję siku to chwilę jest ciszy i zaraz dokazuje tak jakby się budził ze mną.
🌿Klaudia oby poszło sprawnie z pionizacja i szew trzymał.
🌿Effiii przytulam. Jakiś dalej plan działania macie? Oby spadek nastroju był chwilowy, ale jeśli będzie się przedłużać to może pomyśl o takiej rozmowy z terapeutą online? Może w zaciszu domowym będzie Ci łatwiej?
🌿Bulbasek Tobie też życzę żeby te czarne chmury nad Tobą się rozstąpiły. 🥺
🌿Pipi, Paula kciuki za wizyty.
🌿Anka no i za Kaziczka oczywiście. 🤞🏼
🌿Muuu oby dobrze wyszła krzywa. 🙂 Masz to już za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 09:13
PoczątkującaPisarka, Bulbasek, klaudia_23, Anka32, Effiii, Muuu., Paula9463 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024