Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia brzuchol super😊 kciuki są✊✊
Ja lecę do IKEA na spacer i pooglądać półki🤣Alysa, blador2, Butterfly23, Królikkicek, klaudia_23, PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
metkamniedrapie_87 wrote:Hej hej!
@Klaudia super brzusio! Ja mam balon 🤭🤣
Podczytuję Twoje odpowiedzi i nie dziwię się, że dziewczyny podejrzewały Cię o trollowanie czy podszywanie się pod kogoś kto odszedł stąd w złej sławie. Bardzo dziwnie piszesz, takie mam odczucie, że trochę na siłę szukasz dziury w całym… co do wrzucenia zdjęcia testu - napisałaś już kilka razy, że nie jesteś pewna, że słabo widać - to zupełnie normalnie, że po takiej wiadomości ktoś pisze „to pokaż”. Dziewczyny tu mają ogromne doświadczenie w temacie starań i czasem stety/niestety wiele wysikanych testów: pozytywnych, negatywnych i oszukańczych. Nie wynika to z wścibstwa tylko z chęci niesienia pomocy. Ja zaszłam w ciąże w cyklu w którym progesteron 7dpo wołał o pomstę do nieba i przekreśliłam to na straty, a kreska 10/11dpo była dla mnie wątpliwa - dziewczyny odrazu powiedziały, że to nie wątpliwa kreska tylko pozytyw, godzinę po teście byłam już w laboratorium, BETA potwierdziła ciążę… prog nie był zadowalający i tu dziewczyny na forum poratowały mnie luteiną, po 48h przyrost i bety i proga uspokoił mnie, że ciąża się rozwija. Dodam tylko, że nie jestem wieloletnią staraczką i zaszłam w ciążę w 1 cyklu w którym z partnerem wbiliśmy się w owulację (z racji jego wyjazdowej pracy, nie było to proste).
Takich historii jest tu multum i każda z nas tutaj, czy podchodząc ze spokojem, czy nie - jak tylko na teście zobaczyła cień kreski robiła wszystko by starać się to potwierdzić lub nie, stąd Twoje zachowanie jednak lekko tutaj dziwi 🤷🏽♀️.
metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Effiii wrote:Nie wiem czy Wy też tak macie ale ja uwielbiam ciążowe brzuszki w takich obcisłych kieckach
Ostatnio byłam na pomiarze w banku w mojej miejscowości, bo projektujemy przebudowę i jedna z pracownic przyleciała do mnie z tekstem "musiałam do pani podejść, bo nie mogę się napatrzeć na ten brzuszek, taki fajny okrągły" a miałam właśnie czarną obcisłą sukienkę 🤣Effiii, Cerva, Paula9463, Małgosiagosia, Edithka lubią tę wiadomość
-
blador2, Butterfly23, Anka32, Nomeolvides, Cerva, Mystic_Rose, Effiii, Królikkicek, karola_b, Pusshka, Myszkaaa20, bonassola, Astereae, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Megipta, PoczątkującaPisarka, Paula9463, Małgosiagosia, Bulbasek, siesiepy, Edithka, metkamniedrapie_87, ezra lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa, te kciuki są takie urocze 🥹Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Moim marzeniem jest dostać od Ciebie taki kocyk dla swojego dzidziusia 🥹 także wpisz mnie na listę, ale narazie bez terminu realizacji 🥹
aszin lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Moim marzeniem jest dostać od Ciebie taki kocyk dla swojego dzidziusia 🥹 także wpisz mnie na listę, ale narazie bez terminu realizacji 🥹
Butterfly23 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja chce taki w 2025 razem z Motylkiem i reszta staraczek 🥹😁
Butterfly23, Pusshka, Bulbasek lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
@Klaudia są kciukasy!
@Alysa, mam kilka kocyków ale taak kusi kolejny od Ciebie ❤️ tak więc z racji mojej pokaźnej kolekcji chciałabym się wpisać na sam koniec kolejkiklaudia_23 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMystic_Rose wrote:dziękuję
ciekawe jak długo będziemy czekać
Mam nadzieję, że niedługo bo cierpliwością to ja nie grzeszę 🤣
Dziewczyny, proszę o kciuki. Na 15 idziemy z Mią do weterynarza 😂Królikkicek, karola_b, Alysa, Mystic_Rose, Myszkaaa20, blador2, Muuu., Butterfly23, klaudia_23, Liyss🧚🏻, Megipta, PoczątkującaPisarka, Paula9463, Małgosiagosia, Bulbasek, siesiepy, ezra lubią tę wiadomość
-
Alyska cudowne te kocyki 😍😍😍
Jak tylko ujrzę swoje ⏸️ i dowiem się jaka płeć to od razu składam u Ciebie zamówienie 😂😂😂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny