Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
blador2 wrote:Pamiętam jak po cb napisałaś mi, że w 2024 mi taki zrobisz🥹
Czy Gosia się dzisiaj odzywała?🤔
Muuu zrobię Ci w takim razie kiedy tylko będziesz chciała 😉
Aszin trzymam kciuki żeby wejście w 2025 było właśnie robieniem dla każdej Winiary która w tym roku nie rodzi😘
Bo skarpetki dziergam w każdej wolnej chwili
aszin, blador2, Muuu., Butterfly23 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola_b wrote:@Anka a coś się z psinką dzieje? Oczywiście kciuki zaciskam ✊
Złapała kleszcze których nie da sobie wyjąć bo ucieka z piskiem. Potem wraca z piskiem żeby ją głaskać więc znowu próbujemy wyciągać i znowu ucieka a potem znowu wraca na głaski 🤣🤣
Poza tym chcemy ją zaszczepić przeciw wściekliźnie -
nick nieaktualny
-
Ja również jak Motyl proszę o wpisanie na listę bez terminu realizacji i jeszcze na listę papuci od Bodzenki
Anka są kciuki ✊✊ czy coś się dzieje czy kontrola ? My byliśmy tydzień temu i lekarz potwierdził że Nasz psiak nic już nie widzi, za każdym razem jak na nią patrzę to ryczeć mi się chce, moje bidulka 😭https://zapodaj.net/plik-aVRUpt6BPi
Edit. Doczytałam, nasz pod żadnym pozorem nie da sobie obciąć pazurów... No komedia, pies 3 kg a takie dramaty się odgrywają że szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 13:09
Butterfly23 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnymetkamniedrapie_87 wrote:Hej hej!
@Klaudia super brzusio! Ja mam balon 🤭🤣
Podczytuję Twoje odpowiedzi i nie dziwię się, że dziewczyny podejrzewały Cię o trollowanie czy podszywanie się pod kogoś kto odszedł stąd w złej sławie. Bardzo dziwnie piszesz, takie mam odczucie, że trochę na siłę szukasz dziury w całym… co do wrzucenia zdjęcia testu - napisałaś już kilka razy, że nie jesteś pewna, że słabo widać - to zupełnie normalnie, że po takiej wiadomości ktoś pisze „to pokaż”. Dziewczyny tu mają ogromne doświadczenie w temacie starań i czasem stety/niestety wiele wysikanych testów: pozytywnych, negatywnych i oszukańczych. Nie wynika to z wścibstwa tylko z chęci niesienia pomocy. Ja zaszłam w ciąże w cyklu w którym progesteron 7dpo wołał o pomstę do nieba i przekreśliłam to na straty, a kreska 10/11dpo była dla mnie wątpliwa - dziewczyny odrazu powiedziały, że to nie wątpliwa kreska tylko pozytyw, godzinę po teście byłam już w laboratorium, BETA potwierdziła ciążę… prog nie był zadowalający i tu dziewczyny na forum poratowały mnie luteiną, po 48h przyrost i bety i proga uspokoił mnie, że ciąża się rozwija. Dodam tylko, że nie jestem wieloletnią staraczką i zaszłam w ciążę w 1 cyklu w którym z partnerem wbiliśmy się w owulację (z racji jego wyjazdowej pracy, nie było to proste).
Takich historii jest tu multum i każda z nas tutaj, czy podchodząc ze spokojem, czy nie - jak tylko na teście zobaczyła cień kreski robiła wszystko by starać się to potwierdzić lub nie, stąd Twoje zachowanie jednak lekko tutaj dziwi 🤷🏽♀️.
moje zachowanie mogło się wydać dziwne, ale przemyślałam i czekam na wynik betyAnka32, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
-
Paula9463 wrote:Kasiajasia90 w test DNA ? Tam najdroższy pakiet po poronieniu jest właśnie z płcią.
Blador ja jak oddałam do badań to po tygodniu było już wszystko, mam nadizjee że nie będą musieli tyle czekać, płeć była po 5 dniach.
Królikkicek ja w szpitalu ale nic mi nie pomogli i oddałam do badań po tygodniu, sama musiałam załatwiać kuriera i wszystkie dokumenty. Moja koleżanka oddawała od razu ale też musiała sama wszystko załatwić
Mystic_Rose decyzją należy do Ciebie gdzie będziesz, jeszcze nie masz potwierdzonej ciąży więc dziewczyny tam też będą się dziwiły że beta nie zrobiona a wchodzisz na wątek ciążowy 😊
Szczerze to nie wiem. Pewno tak.
Nigdy się tym nie interesowałam.Ann1997, Paula9463 lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Anka ✊️✊️✊️
No i lunęło u nas.
Maz wrócił. Przywiózł burze i deszcz i jeszcze wyłaczyli prądAnka32 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
@Anka oby się udało wyciągnąć te kleszcze bez zbędnych ceregieli 😁
@Effiii szkoda mi Twojej psinki, słodziak z niej. Można jeszcze coś z tym zrobić, czy jakie jest dalsze postępowanie?Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszin wrote:To ja chce taki w 2025 razem z Motylkiem i reszta staraczek 🥹😁
Alysa cudowności tworzysz ❤️
🍷Mystic_Rose, trzymam kciuki za betę ✊️
🍷Klaudia, mocne kciuki! Pięknie wyglądasz 😍
Ja też się zawsze zachwycam ciążowymi brzuszkami w obcisłych sukienkach!
🍷Anka ✊️Anka32, Mystic_Rose, klaudia_23 lubią tę wiadomość
-
Effiii wrote:Ja również jak Motyl proszę o wpisanie na listę bez terminu realizacji i jeszcze na listę papuci od Bodzenki
Anka są kciuki ✊✊ czy coś się dzieje czy kontrola ? My byliśmy tydzień temu i lekarz potwierdził że Nasz psiak nic już nie widzi, za każdym razem jak na nią patrzę to ryczeć mi się chce, moje bidulka 😭https://zapodaj.net/plik-aVRUpt6BPi
Edit. Doczytałam, nasz pod żadnym pozorem nie da sobie obciąć pazurów... No komedia, pies 3 kg a takie dramaty się odgrywają że szok.
O jeju, ile ma lat? ♥️
🌿Anka kciuki za powodzenie misji weterynarz. 😅
🌿Alysa ja też kocyków na razie mam, ale czuję, że mogę domówić na jesień. 😃 Wrzucałaś chyba kiedyś swojego Instagrama i gdzieś mi się zagubił. 😓Myszkaaa20, Anka32 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Wróciłam po szkole, odebrałam laktator wygląda ślicznie 😅 o ile takie coś może być śliczne 😁 kupiłam winogrona i truskawki mam nadzieję że będą słodziutkie 😋
Kasiajasia strasznie mi przykro 🥺😔
Klaudia kciuki ✊✊✊
Anka ✊✊✊
Alysa no przecież! Ja już dawno chciałam ale właśnie nie miałaś czasu ☺️ Więc proszę o wpisanie na listę ! 🩵Anka32, Alysa, Butterfly23, klaudia_23 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Anka ja polecam obrożę z bayera przeciwko kleszczom, nasza przez 5 czy 6 lat miała co sezon nową i nie miała kleszcza, a zdjętą miała tylko raz, na działce u teściowej jak co chwilę szła do jeziora i tego dnia złapała. Jak była szczeniakiem to wpiął jej się w pipkę😱 kciuki za Mię, ale nic jej się nie dzieje? Oby nie były zarażone
Effiii a to staruszka?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Cerva wrzucę na fb znowu link😉
Myszka jak chcesz przed rozpakowaniem to chyba musimy zacząć ustalać 😉Myszkaaa20, Cerva lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Co do wzroku mojego psiaka to ma zaćmę, która da się usunąć, ale to nie ona jest winna. Ma zbyt cienka rogówkę i tego się już nie da operować. Ma 9 lat. Czasami się w domu zgubi, ale my o tym że ona traci wzrok wiedzieliśmy od dwóch lat i od tamtej pory mamy ta sama trasę na spacer i w domu nic nie zmieniamy żeby było jej łatwiej.
Myszka oby były słodkie, dawaj fotę sprzętu to ocenimy czy uroczy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 13:21
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Ja również jak Motyl proszę o wpisanie na listę bez terminu realizacji i jeszcze na listę papuci od Bodzenki
Edit. Doczytałam, nasz pod żadnym pozorem nie da sobie obciąć pazurów... No komedia, pies 3 kg a takie dramaty się odgrywają że szok.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:Wróciłam po szkole, odebrałam laktator wygląda ślicznie 😅 o ile takie coś może być śliczne 😁 kupiłam winogrona i truskawki mam nadzieję że będą słodziutkie 😋
Kasiajasia strasznie mi przykro 🥺😔
Klaudia kciuki ✊✊✊
Anka ✊✊✊
Alysa no przecież! Ja już dawno chciałam ale właśnie nie miałaś czasu ☺️ Więc proszę o wpisanie na listę ! 🩵 -
Paula, a dlaczego Ty spać nie możesz? Koszmary masz jak 🦋 ? ;P
Nome, spokojnie :* Lekarz na pewno zaradzi 🫂
Anka, miałam nadzieję, że to koniec operacji Kazika... Ale skoro trzeba...
Aszin, mnie też wygodniej rano heparyna, a wieczorem acard i w zeszłym cyklu tak robiłamWataha jest w dechę, aktorzy, tak, jak mówisz bardzo pasują do swoich ról
Ps. Może dla Ciebie udostępnię wykres ;p
Megi, co to za fajne bajki leciały od rana? :>
Myszka, produktywny dzień. Miłego 🌻
Alysa, to już kolejny miesiąc? Dopiero co brałaś dupka żeby przesunąć. Ja nie ogarniam, czas mi ucieka między palcami...
Klaudia, powodzenia i czekamy na wieści :*
Motyl, moim zdaniem taki Twój urokJuż się boję Twoich porannych sprawozdań z nocki
Rose, to nie żart. Wiele z Nas sika na patyk bardzo wcześnie. Jest to spowodowane brakiem cierpliwości, ewentualnym wdrożeniem leków. Taki Nasz żywot staraczek. Megi na przykład wyłapała 6dpo cień
Sunny, świetnie, że czujesz się tak dobrze :*
Kicek, chodź na przytulasa 🤗🤗🤗🤗🌷
Kasia, ojej, bardzo przykre info(((
Ja polecam zielone risotto https://panie-i-odchudzanie.blogspot.com/2011/03/rewolucja-na-talerzu-risotto.html?m=1 obłęd 😍
U mnie ryżowe kotleciki dziś. Dobrze, że są miękkie bo po ortodoncie pół paszczy mnie boliButterfly23, klaudia_23, aszin, Mystic_Rose, Królikkicek lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷