Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBulbasek wrote:Dobra dziewczyny ja lecę śpiórkać do jutra😊
Jutro mój wielki dzień, mam nadzieję że ten ziomek od pracy zadzwoni, przynajmniej się umówiliśmy na jutro😆 ale ostatnio jak się umawialiśmy na telefon to zadzwonił z 3 dniowym poślizgiem także różnie może być🤣 jak nie zadzwoni to postanowiłam zadzwonić do poprzedniego pracodawcy, jak się żegnałam to z każdej strony mówili że zawsze mogę wrócić, a tam warunki dupne więc ciągle braki kadrowe mają😊Bulbasek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Dzień dobry 🙂jadę właśnie do pracy. Trzymajcie kciuki żebym dojechała tym razem bez przygod🤣
No i rozmowa z szefem.
Wczoraj moj starszy pierwszy do skoneczenkw 1,5 roku raz spał sam u babci. Alarmu nie było. Ale nawet jakby był to teściowa i tak by do nas pewnie nie zadzwoniła. -
nick nieaktualny🍷Bulbi, Effiii, dziękuję kochane, naprawdę dobrze się czuję, aż dziwne 🥰 Mogłabym dziś pracować na spokojnie, ale odpocznę sobie w domu przynajmniej.
Wszyscy w kółko mi powtarzają "to teraz najgorsze czekanie do tego poniedziałku na infornacje", a my z mężem jakoś się nie denerwujemy 🤔
🍷Bulbi, kciuki za sprawy zawodowe ✊️
🍷Effiii, mam tylko darmową próbkę, ale zdjęcia innych przepisów też zachęcają 🤭
Natalia Love Your Calories - Wege siła pełna smaku
Małgosiagosia wrote:O tak, uwielbiam takie piątki. ❤️ Chociaż etap imprez też kiedyś miałam.
🍷Cerva, omg tak! Też uwielbiam jak siedzę u kosmetyczki i rozmowa przebiega tylko ma temat tego na ile skracamy paznokcie, czy zostawiamy kształt i jaki kolor wybrałam 🤩
🍷Kasiajasia ✊️ Daj znać po!
Trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty ✊️blador2, Bulbasek, Cerva, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
-
Effiii o mamusiu, nie wpisałam Cie tu? Przepraszam. Na mojej osobistej liście jesteś 😘
Effiii lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dzień dobry ❤️ pięknego początku weekendu 💐
Ja dobrze spałam, ale pogoda chyba się psuje, a chcieliśmy dzisiaj zrobić ognisko 🤔
Wezmę się dzisiaj chyba za sprzątanie, żeby jutro mieć już spokój 🤔
Mystic_Rose wrote:Po co oglądać coś co jest dla Ciebie niesmaczne, lepiej znaleźć coś co będzie wzbudzało pozytywne emocje, zwłaszcza w ciąży:)
Hmm bo lubię obejrzeć coś o czym wszyscy mówią? Bo dziewczyny polecały, bo to tylko kilka odcinków, bo tak. Sama najlepiej wiem co mogę oglądać a czego nie 😉
A i ja też jem np truskawki ze wzruszeniem jak Liyss bo pierwsze miesiące ciąży miałam zaostrzone AZS praktycznie po każdym jedzeniu więc jak teraz nic mi nie jest to jestem poprostu przeszczęśliwa.Butterfly23, Liyss🧚🏻, blador2, Bulbasek lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dzień dobry
🍀Motylku, czekamy na info po konsultacji!🤞🏻
🍀Maj.a za monitoring 🤞🏻
🍀 Bulbasek za rozmowę!🤞🏻
🍀Klaudia, myślę że dobrze, że zrezygnowałaś z krzywej, oby kolejna noc była łaskawa 🫂
A mi chyba pierwszy raz odkąd mierzę temperaturę, tak mocno spadła 😁 zawsze mam raczej wyższe wartości.
Witam się już z kawka ☕️ zaczęłam kawę pić dość późno, bo chyba pod koniec studiów, a teraz nie wyobrażam sobie bez niej dnia 🫠Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 08:31
klaudia_23, Butterfly23, Bulbasek lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Myszkaaa20 wrote:aszin mam dokładnie tak samo, uwielbiam ten smak 😋 rok temu jak byłam kilka dni bez ekspresu bo coś się zepsuło to naprawdę było mi przykro 😅Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Dzień dobry!
Widzę, że moje sny się udzielają 🤣 mi się dziś śniło, że wydarłam się na męża, ale tak fest, bo wyłączył mi telewizor, a leciał finał tańca z gwiazdami 🙈
Proszę o pół kciuka za konsultacje i drugie pół żeby pan dr zadzwonił wcześniej niż 22 😁
🌿Klaudia odpuść krzywą. Zrobisz w przyszłym tygodniu.
Mystic_Rose Twoje wiadomości są dość niemiłe i opryskliwe.
Miłego dnia dziewczynki ☀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 08:44
aszin, klaudia_23, Myszkaaa20, Liyss🧚🏻, blador2, Megipta, Pusshka, Bulbasek, Lola93, siesiepy, PoczątkującaPisarka, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
A ja nie pamiętam, kiedy ostatnio cokolwiek mi się śniło. A przynajmniej kompletnie nie pamiętam tych snów po przebudzeniu 🤪Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:Dzień dobry ❤️ pięknego początku weekendu 💐
Ja dobrze spałam, ale pogoda chyba się psuje, a chcieliśmy dzisiaj zrobić ognisko 🤔
Wezmę się dzisiaj chyba za sprzątanie, żeby jutro mieć już spokój 🤔
Hmm bo lubię obejrzeć coś o czym wszyscy mówią? Bo dziewczyny polecały, bo to tylko kilka odcinków, bo tak. Sama najlepiej wiem co mogę oglądać a czego nie 😉
A i ja też jem np truskawki ze wzruszeniem jak Liyss bo pierwsze miesiące ciąży miałam zaostrzone AZS praktycznie po każdym jedzeniu więc jak teraz nic mi nie jest to jestem poprostu przeszczęśliwa.nie miałam nic złego na myśli, chyba źle mnie odebrałaś, bo odpisałaś mi tak, jakbyś trochę chciała dokopać
Aż się chce odpisac bo tak, bo srak
A co do truskawek - mała rzecz, a cieszy -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dzień dobry!
Widzę, że moje sny się udzielają 🤣 mi się dziś śniło, że wydarłam się na męża, ale tak fest, bo wyłączył mi telewizor, a leciał finał tańca z gwiazdami 🙈
Proszę o pół kciuka za konsultacje i drugie pół żeby pan dr zadzwonił wcześniej niż 22 😁
🌿Klaudia odpuść krzywą. Zrobisz w przyszłym tygodniu.
Mystic_Rose Twoje wiadomości są dość niemiłe i opryskliwe.
Miłego dnia dziewczynki ☀️
W którym miejscu są niemiłe i opryskliwe ? No może to srak ostatnie, ale to napisalam dopiero po twoim wpisie -
Mystic_Rose może dlatego że te Twoje wiadomości były jak to napisała Motylek trochę niemiłe i opryskliwe ? 🤔
Może poprostu lepiej nic nie odpowiadać zamiast odpowiadać takim tonem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 08:52
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Mystic_Rose wrote:Kciuki za konsultacje: )
W którym miejscu są niemiłe i opryskliwe ? No może to srak ostatnie, ale to napisalam dopiero po twoim wpisieMyszkaaa20 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Dzień dobry ☀️
Miłego dnia! Piątek i perspektywa weekendu są super!
Kciuki za potrzebujące ✊🏻
Ja od wczoraj coś spadek formy mimo brania tabsów, dalej się łudzę, że kiedyś będzie lepiej 🥲
Mi też się śniły pierdoły- że mąż mnie zdradził, wstałam i mówię mu o tym a on: to teraz będziesz cały dzień obrażona na mnie bo zrobiłem coś w śnie? 🤪Butterfly23 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Motylku kciuki, oby poszło po Twojej myśli✊️
Klaudia do 28 tc się wyrobisz jeszcze, ale fajnie, że o tym napisałaś to będę to miała na uwadze. Bo strasznie się boję, ja i słodkie w tej ciąży się nie lubimy🤭
Aszin, Klaudia, Myszka ja też kawoszka i w tygodniu min. 2, a w weekend 3 wlatywały, macchiato. A teraz tak mi strasznie śmierdzi i nie smakuje 😪
Effiii czyli rozumiem, że czujesz się lepiej
Megipta ale jaja, w moim śnie obydwie byłyśmy w ciąży
Pusshka ja cały czas trzymam kciuki za to co się dzieje z 🪺
Byłam na morfologii, może dzisiaj nie będzie się lało z tej ręki, zobaczymy. W nagrodę poszłam do piekarni po bułeczki i zjadłam pyszne śniadanie, kanapki z sałatą i jajkiem... no ok i majonezem🫣klaudia_23, Butterfly23, Myszkaaa20, karola_b, Cerva, Bulbasek, Megipta, siesiepy, PoczątkującaPisarka, Pusshka, Muuu. lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dzień dobry ;* Tradycyjnie nadrobię później ☀️
blador2 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷
-
nick nieaktualnyNie uważam, żebym napisała coś opryskliwego i niemiłego, raczej uważam, ze tak mnie odbieracie bo jestem nowa. To juz prędzej odpowiedź Myszki była niemiła.
Myszka lepiej nic nie odpowiadać ? Najlepiej tylko ciuciać ? Choć i tak powtórzę, ze nie mialam nic złego na myśli, a wy jesteście po prostu uprzedzone.