Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii wrote:Ooo Alyska dziękuję za odpowiedź 💜 no nie wiedziałam własnej na jakim etapie są mrożone
Bulbasek a to legalne jest ?kolejna rozkmina 😉
Nome no dzięki, teraz memorable mi wyświetla reklamy 🤪
Z tego co wiem to nie ma przepisów za bardzo odnośnie podawania zarodków, ale to tez jednak sporo czasu minęło, te dziewczynki jakoś 7-8lat maja teraz.
Czytałam jeszcze jakiś czas temu artykuł jak babce podali chyba 5 zarodków a 3 z nich się jeszcze podzieliły się finalnie miala w brzuchu 8. Nie wiem co się potem działo, na pewno w Polsce to nie było, ale z tego względu wiem że na pewno bardzo rzadko juz dzisiaj się podaję w ogóle więcej niż jeden bo za duże ryzyko właśnie, myślę że to tez są przypadki jakieś dawne, jednak teraz lekarze maja większą świadomość już niż mieli jeszcze kilka lat temu odnośnie procedury.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Karola właśnie tego odklejania się boję 😅 Ale dobra rada z tym namoczeniem
Alysa Tobie miałam jeszcze napisać że w ostatecznym rozrachunku jak coś wyszło to wiecie z czym walczyć i możecie sobie pomóc. Jak będziesz gotowa to czekamy na więcej wieści 😘
Aszin i Tobie ze pies wyciągany z domu na oszustwo z przejażdżką tramwajem to też mój hit 😁
Effiii sorki 🙈 ale na maksa nachalne mają te reklamy!
Podsyłam kieckę, na buty nie patrzcie bo muszę coś innego wykombinować https://ibb.co/9bzmm17Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 13:25
Cerva, karola_b, Alysa, Effiii, siesiepy, klaudia_23, blador2, Butterfly23, Myszkaaa20, Małgosiagosia, PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
-
Bulbasek wrote:Z tego co wiem to nie ma przepisów za bardzo odnośnie podawania zarodków, ale to tez jednak sporo czasu minęło, te dziewczynki jakoś 7-8lat maja teraz.
Czytałam jeszcze jakiś czas temu artykuł jak babce podali chyba 5 zarodków a 3 z nich się jeszcze podzieliły się finalnie miala w brzuchu 8. Nie wiem co się potem działo, na pewno w Polsce to nie było, ale z tego względu wiem że na pewno bardzo rzadko juz dzisiaj się podaję w ogóle więcej niż jeden bo za duże ryzyko właśnie, myślę że to tez są przypadki jakieś dawne, jednak teraz lekarze maja większą świadomość już niż mieli jeszcze kilka lat temu odnośnie procedury.
O kurcze. 😲 Teraz też się chyba podaje czasem dwa, ale już coraz rzadziej. Chyba czasami kobietom po 35 roku życia, albo po wcześniej nieudanych transferach.31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Ja im dopłacę 🤑💲💰🤑💲💰 żeby podali dwa 🤣
Nome te taśmy trzymają się mega mocno, ale jak to Twój pierwszy raz będzie to spróbuj dzień lub dwa wcześniej żeby złapać technike, ja zaczęłam się bawić taśmami dwie godziny przed imprezą firmowa... Zabawy było tyle że hoho, całą rolkę zużyłam 🙃
A sukienka pięknajakie dodatki planujesz ?
Królik to super, teraz to już będzie przyjaźń na długie lata ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 13:40
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Laski, Mały ma zapalenie spojówek. Oczy czerwone, całe spuchnięte. Prawie źrenic nie widać... Cały dzień trze oczka, płacze, nie chce jeść ani spać. Dopiero później jadą z Nim do lekarza. Na razie mieli teleporadę. Zupełnie nie wiem co u Was. Chyba będę dzień w plecy...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
-
Cerva wrote:🌿Pusshka super wiadomość 😍
Ja kupiłam ten Pamiętnik Ciąży jak Megi o nim wspomniała, ale niestety to nie dla mnie. Tam jest masa pytań "co czułaś, co myślisz, o czym pomyślałaś" no ja jednak nie umiem w takie rzeczy. 🙈 -
Megipta wrote:Też to zauważyłam i często pytania się powtarzają, plus imię dla dziecka w 8-9tc? Gdzie jeszcze nie zań się płci. Ten co miałam z synem jest o niebo lepszy " mój dziennik ciąży " I porównanie do owoców, miejsce na zdjęcia jak wyglądała mama w danym trymestrze, cm brzucha i waga co tydzień.
O widzisz. 😉
Ja dostałam jeszcze w prezencie od Męża taki album do wklejania zdjęć i właśnie tam będą fotki z USG, pierwszego testu, jak rósł brzuszek itd. Jest dużo miejsc więc dalej będzie to album na zdjęcia Młodego. ☺️
🌿Gosia o jeny, biedny Maluch. Pewnie dostanie od lekarza jakieś krople, oby szybko mu przeszło. 🥺
Ja właśnie widziałam ostatnio w Action te taśmy do biustu i zastanawiałam się czy przytrzymają trochę większe piersi.Megipta, goska000, Muuu., Anka32, Królikkicek, karola_b, blador2, Bulbasek, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia, PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Gosia 🫂 biedny maluch i biedna Ty 😔
goska000 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
@Nome ale laska z Ciebie 😍 a sukienka piekna 😍
@Pusshka wow 6 to chyba niezly wynik 😁
@Alysa a to wyniki jakich badan macie do poprawy? U Was chyba ciagle wychodzilo wszystko dobrze. Wiec to chyba dobrze, ze w koncu cos wyszlo, bo moze wlasnie w tym byl problem
Co do pamietnika ciazy to ja nie kupowalam, bo tez nie lubie pytan typu „co myslalas, co czulas” itp 🙈
Patrzcie co znalazlam. No na pewno nie zgadniecie jak wygladam, gdy czuje ze zaczyna mi sie chciec kichnac 😅🐷
https://zapodaj.net/plik-rjAl7Q8unE
karola_b, Butterfly23, blador2, Myszkaaa20, Cerva, Pusshka, PoczątkującaPisarka, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
🌿Nome piękna sukienka i piękna Ty 😍
🌿Klaudia 😂03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
05/25 🍀
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Klaudia wizyta wczoraj była mocno ekspresowa, mamy zdawkowe informację. Jak będziemy mieć szczegóły i jakiś plan działania to dam znać
Ogólnie badań mieliśmy ostatnio dużo
31 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%
04.2025 - stymulacja Aromek 1x1 👎
05.2025 - stymulacja Aromek 2x1 ...
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyMelduję, że Siostra po przymiarce sukni i wygląda przepięknie 😍 mam wzrusz 🥹
karola_b, Myszkaaa20, blador2, Liyss🧚🏻, Cerva, Effiii, goska000, Nomeolvides, Butterfly23, Królikkicek, Małgosiagosia, Paula9463, PoczątkującaPisarka, ezra, Edithka lubią tę wiadomość
-
blador2 wrote:Klaudia🐷🐽 działa?🤣
Dziala, serio! 😂 no i dmucham nos czesto, a to tez pomaga. Przyszedl mi inhalator do domu, a czytalam, ze inhalacje sola fizjologiczna tez pomagaja, no nawilzaja, takze jak wroce do domu to bede robila 😎blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
klaudia_23 wrote:@Nome ale laska z Ciebie 😍 a sukienka piekna 😍
@Pusshka wow 6 to chyba niezly wynik 😁
@Alysa a to wyniki jakich badan macie do poprawy? U Was chyba ciagle wychodzilo wszystko dobrze. Wiec to chyba dobrze, ze w koncu cos wyszlo, bo moze wlasnie w tym byl problem
Co do pamietnika ciazy to ja nie kupowalam, bo tez nie lubie pytan typu „co myslalas, co czulas” itp 🙈
Patrzcie co znalazlam. No na pewno nie zgadniecie jak wygladam, gdy czuje ze zaczyna mi sie chciec kichnac 😅🐷
https://zapodaj.net/plik-rjAl7Q8unE
klaudia_23 lubi tę wiadomość
-
Nome link już chyba wygasł, się nie załapałam na ogląda ie Ciebie☹
Klaudia nie no nieźle musisz wyglądać🤣🤣
Ja siedzę w klinice ale już mi Pani powiedziała że jest grube opóźnienie, w sumie jak zawsze😅 ale pierwszy raz uprzedziła. Ale dzisiaj też sporo osób i w ogóle przez to dofinansowanie się już tłumy robią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 14:09
Paula9463 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualnykarola_b wrote:@Anka super! W jakim stylu suknia? Prosta czy raczej księżniczkowa? 😁
A jak Pan Ł.? Ogarnął się trochę życiowo?
Prosta 😊
Nie chcę go tu chwalić bo zawsze potem jest jakaś akcja 😂 Napiszę tylko, że wszystko zmierza ku dobremu.Cerva, Effiii, Królikkicek, Małgosiagosia, Paula9463, PoczątkującaPisarka, Lola93, Edithka lubią tę wiadomość
-
Klaudia fajny sposób 🐽
Nome też się nie załapałam na fotkę
Bulbasek oby jednak sprawnie poszło ✊🏻Bulbasek, klaudia_23, Paula9463 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Bulbasku my tak siedzimy z Tobą.
Ogólnie dziewczyny u nas trochę podobnie jak u Motylka z stanem zapalnym endo . Według jednych nie ma problemu, według innych mały problem jest. Dopóki nie mam jasnych informacji i konkretnego planu nie chce gadać.31 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%
04.2025 - stymulacja Aromek 1x1 👎
05.2025 - stymulacja Aromek 2x1 ...
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...