Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Blador, z mężem to dopiero we wrześniu najwyżej, bo teraz wolnego nie ma. A ja w swojej pracy mam dużo urlopu, więc korzystam też wtedy, gdy on pracuje
blador2 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:Blador, z mężem to dopiero we wrześniu najwyżej, bo teraz wolnego nie ma. A ja w swojej pracy mam dużo urlopu, więc korzystam też wtedy, gdy on pracuje
aszin lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Ja nawet lubiłam od czasu do czasu wolne kiedy Stary do roboty idzie😉🫣
blador2 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Gośka Nie nakręcam absolutnie, ale kibicuje 💜😁
Blador przeglądam oferty ale na razie nie planuje zmiany, doszłam do etapu że wiem z eide do pracy a nie na pogaduszki z psiapsia. Firma się rozwija i to dość konkretnie, wiem czego mogę oczekiwać, a 🐄🐄🐄 STARAM się nie przejmować.
Nastawiacie się na Ige, czy już nową jest koncepcja ?
I to racja, ja lubilam imię Patrycja, ale jedna z 🐄 ma tak na imię i dosłownie uważam że to pomiot szatana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 08:31
aszin, goska000 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii ja chciałabym uszanować zdanie bejby czyli Pola, Stary nadal Iga, a Olek Blanka więc pewnie będzie Blanka a na drugie Pola, chociaż ja nie lubię drugich imion🫣 jeżeli potrafisz to tak rozgraniczyć i nie powoduje to u Ciebie stresów to fakt szkoda. Z tego co pamiętam to 🐄🐄🐄 są starsze tak? Może emerytura😉?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Dzień dobry,
Dopiero nadrobiłam wieczór.
Megi super, że wszystko dobrze z bejbikiem, co do porodu cc czy sn to chyba mocno zależy od szpitala w którym się rodzi, są takie gdzie nie ma problemu, szanują zdanie rodzącej, a niestety są takie że na maxa mają parcie na sn.
Klaudia jej to musi być cudowne uczucie😍 dobrze że taki wyrośnięty chłopak to będzie mu pewnie łatwiej nadgonić😊
Pipi✊✊✊
Effii ja już mam folder osobny na insta o nazwie Effii na przepisy od Ciebie😆
Pushka mi też jest przykro że taki burdel jest z tym ivf póki co, myślę że bardzo dobrze zrobiliście że z dofinansowania z miasta, bo tak to zamieszanie teraz jest ogromne, a tym bardziej że u Was ta kwota z nóg nie zwala.
Co do urlopu i wolnego to mój mąż ma urlop na koniec czerwca zaplanowany, bo mieliśmy dostać klucze do domku jakoś w połowie czerwca, no ja wiadomo aktualnie mam długi urlop😉 to postanowiliśmy jeśli nic się z moja pracą nie zmieni że jedziemy do Włoch nad Gardę😊 a najwyżej dłużej będziemy mieszkać bez kuchni, drzwi czy w ogóle z samą podłogą🤣Pusshka, aszin, blador2, PoczątkującaPisarka, siesiepy, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualny🍷aszin, odpoczywaj 🥰
🍷Effiii, jwst chłodniej, ale przyjemnie ☺️
Jeszcze nie robiłam, ale codziennie oglądam 😂 Przymierzam się!
🍷Bulbi, dokładnie - też się cieszę. A co będzie później w razie wu to na razie nie myślę ☺️ Zresztą też już pewnie w Klinikach sprawy będą bardziej poukładane za miesiąc czy dwa
Witam się z wami w pierwszym w dniu ciąży 😉 Od jutra lecimy z lekamiaszin, Muuu., karola_b, Bulbasek, blador2, goska000, Butterfly23, Effiii, Astereae, Lola93, siesiepy, kasia97, Edithka, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 💐 witam się z kawusią ☕ u mnie w nocy strasznie lało i teraz jest szaro i buro 🙄
💋 Klaudia ale to muszą być piękne chwile 🥹
💋Pipi dzisiaj beta ? Kciuki 🤞
💋aszin to możesz wypoczywać, tyle urlopu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 08:43
PoczątkującaPisarka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dzień dobry 🙂
@Effiii gratuluje podwyżki 🙂 i super kolczyki 🤩 sama mam tez tragusa, goli się skubany długo ale w końcu jest dobrze i uwielbiam go.
@Megi dobrze ze z Maluszkiem wszystko ok 🙂
Tez miałam wczoraj wizytę, u nas wszystko ok, Mała już główką na dole 🙂 już teraz przeskakuje na wizyty co 3 tyg i pod koniec co dwa, w poprzedniej ciąży jakoś do końca miałam co ok 4 tyg. Imię mamy wybrane, ale z rodziny kompletnie nikt nie wie bo nie chce się denerwować komentarzami 🙄
U mnie tez szaro za oknem i jakoś tak chłodno 😖Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 08:44
blador2, Bulbasek, Butterfly23, Effiii, Myszkaaa20, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Effiii, gratuluję podwyżki 🥹
Pusshka zdrówka dla Was! Może po prostu coś zjadł 😪
Pipi ✊🏻
Aszin to udanego urlopu 🥳
Sprzątanie przed wyjazdem jest super bo wraca się potem do ogarniętego mieszkania 😁
Effiii zdrówka dla Was!
Bulbasek taki wyjazd się Wam należy 🥹
U mnie szaro, bez słońca i chłodniej. Tak mnie cieszy taka pogoda ostatnio 😂 w końcu jest czym oddychać
Miłego dnia ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 23:54
Bulbasek, Effiii, PoczątkującaPisarka, Myszkaaa20, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Dzień dobry!
Witam się po dłuugim weekendzie 😉 Ale się tu zadziało!
@klaudia ogromne gratulacje!!! Udało mi się wczoraj zobaczyć Twojego Oskiego na zdjęciu - jest boski! 😍 Jak się dziś czujesz? Dużo, dużo zdrówka dla Was!
@nome spóźnione wszystkiego najlepszego! Bądź szczęśliwą, spełnioną kobietą 😘
@Effiii gratulacje podwyżki! 😉Effiii, klaudia_23 lubią tę wiadomość
-
Blador chyba zaczynam się tego uczyć dopiero 🙃
Blanka jest no mojej liście na samym szczycie
Muuu co to za imię ?
Narazie tragus spoko, ale helix boli co tylko włosy poprawiam, juz wiem z będę miała problem żeby go nie od tyłu.
Bulbasek wow, a próbowałaś coś z nich czy narazie czekają na wypróbowanie ?
Coś wiadomo co z praca czy wstrzymujesz się z poszukiwaniami ?
Pusshka co to za leki od jutra ? Oby ta ostatnia małpa była łaskawaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 08:54
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Muu to dobrze ze wszystko super😊 w sumie częstsze wizyty to może i lepiej, przynajmniej częściej dzidziolka pooglądasz😍
Pushka czyli kejny Twój magiczny cykl się zaczyna😍 już przebieram nóżkami na Twój transer😊
A do mnie ta franca też już mogłaby przyjść bo dzisiaj 35dc🤦♀️Muuu., Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Effiii wrote:Muuu co to za imię ?
Narazie tragus spoko, ale helix boli co tylko włosy poprawiam, juz wiem z będę miała problem żeby go nie od tyłu.
Kwestia przyzwyczajenia ze trzeba uważać 🙈Butterfly23, blador2, Liyss🧚🏻, Effiii, Nomeolvides, Myszkaaa20, Edithka lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Dzień dobry!
🌿Effiii gratuluję podwyżki! I fajne te kolczyki 😁
🌿Muuu super, że wszystko ok z malutką ☺️ a zdradzisz nam jakie imię wybraliście?
🌿Puszinko 🥹 jak Twój okres wybitnie cieszy! 😁
🌿Aszin udanego urlopu 🍹 a termometru nie ma co brać, bo alko zaburza temperaturę, a tego sobie odmawiać nie będziesz 😂
U mnie ochłodzenie, ale cieszę się. Oby tylko nie padało.
Miłego dnia ☀️Effiii, aszin, Pusshka lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Muuu. wrote:Matylda 🙂
Kwestia przyzwyczajenia ze trzeba uważać 🙈
🌿Effiii u mnie Blanka też jest number one, ale małżowi się nie podoba 😏Muuu. lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Ale wiecie czemu Blanka, bo Olkowi się oczy świeciły jak Blanka od eurowizji była w tv i to chyba na jej cześć🤣
Bulbasek, Butterfly23, aszin, Myszkaaa20, Cerva, siesiepy, Paula9463, Edithka, bonassola, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Effii no właśnie jeszcze nie wypróbowałam🤦♀️ ale się na makaron serowy czaje wiec pewnie wleci niedługo, ale narazie póki mam czasu dużo na gotowanie to spełniam zachcianki kulinarne męża😊
Karola nie nie testowałam, bo ja nie wierzę że zajdę w ciążę tak całkiem naturalnie, a poza tym ja w tym cyklu to nawet nie wiem kiedy miałam owulke i czy w ogóle ją miałam🤔 takie długie cykle to u mnie też się zdarzają i dłuższe też. Domyślam się że w czwartek mogło być 7dpo bo tak mi cyc wywaliło że aż rozstęp nowy mi się zrobił🤦♀️ to ja w tym cyklu nawet nie pamiętam czy bym się wstrzeliła w owulke a nic nie notowałam też.Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Butterfly pamiętaj to Ty będziesz znosić trudy porodu i ciąży więc masz wiecej do powiedzenia
Blador do emerytury jeszcze ponad 10 lat tej najstarszej. Jedna jest młodsza ode mnie o dwa lata i chyba najgorsza, ostatnio zasugerowałem jej w delikatny sposób żeby unosiła nogi jak chodzi bo szura laczkami jak babcia idącą o balkoniku, to przez następne dwa dni robiła to jeszcze głośniej z premedytacją. Ale wczoraj chodziła na paluszkach czyli uwaga jej jednak jej obeszła, tylko pierwotnie musiała zadrzeć nosa.Butterfly23, aszin lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔