Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
🌿Aniu, najważniejsze, żebyście wszystko co robicie robili w zgodzie ze sobą i żebyście się ze sobą zgadzali.
A prawda jest taka, że jeżeli jest wam dane drugie dziecko, to będziecie je mieli ❤️Anka32 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5
14dpt 1355 | 17dpt 3242 | 19dpt 5306 | 22dpt 10331 💚
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan, besins
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:🌿Aniu, najważniejsze, żebyście wszystko co robicie robili w zgodzie ze sobą i żebyście się ze sobą zgadzali.
A prawda jest taka, że jeżeli jest wam dane drugie dziecko, to będziecie je mieli ❤️
🥹❤️🫶🏻Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:💋Anka 🥹🥹🥹 najważniejsze to robić wszystko zgodnie ze sobą, macie już swoje szczęście, Helenite a to naprawdę dużo ❤️ mam nadzieję że ta decyzja dobrze na Was wpłynie 💜
Na pewno lepiej niż dalsze starania których mamy dość a przecież nie trwały wybitnie długo 😅
Ja odczuwam spokój od wczorajszej rozmowy i wiem, że to dobra decyzja bo co najważniejsze NASZA 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2024, 08:51
blador2, Myszkaaa20, Butterfly23, Pusshka, karola_b, siesiepy, PoczątkującaPisarka, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. U nas dziś pochmurno i chłodno. Alleluja.
Wczoraj zrobiłam wstępny przegląd ciuszków. I raczej dokupować wiele nie trzeba.
Push ✊️✊️✊️✊️ czekamy na bobasa na pokładzie
Anka najważniejsze,że wy czujecie się z tym dobrze. Z tą decyzja. Najważniejsze,że macie siebie,miłość I wsparcie🙂Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Puszko trzymam kciuki 🤞🏼
Blador za Ciebie również 🤞🏼
Aniu doskonale napisane, jesteście pełnowartościową, kochającą się rodziną. I to jest najważniejsze ♥️
Ostatnie dni to są najgorsze dni w moim życiu. Czekanie mnie wykańcza, schudłam 2 kg. Jutro genetyk. Nie chcę nic więcej, tylko zdrowia dla moich dzieci.Anka32, Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny🍷Anka, podświadomie czułam, że w weekend dużo się u Ciebie działo - wspaniale, że szczerze porozmawialiscie z mężem. Podjęliście takie decyzje, które są najlepsze dla was, to duża odwaga spojrzeć prawdzie w oczy. Starania o ciążę bywają ciężkie, wyniszczające i takie dążenie za celem, który niestety nie jest pewny, może odbierać radość życia, jeżeli za bardzo się na tym skupimy. Bardzo ważne jest, żeby być TU I TERAZ i tak jak napisałaś - cieszyć się ze swojej wspaniałej rodziny, którą tworzycie ❤️ Życzę wam wszystkiego najpiękniejszego
🍷Nome, kochana mocno trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam dużo siły i tulasa 🫂Anka32, Astereae, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
Hej laski!
@nome myślę o Tobie, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Niech ten strach się już skończy, żebyś mogła cieszyć się ciążą 🥰
@anka mam wzrusz po przeczytaniu Twojego postu. Najważniejsze, że RAZEM patrzycie w tym samym kierunku. Helenka to Wasz Skarb, a kto wie co życie jeszcze przyniesie bez tej staraniowej spiny 😊
@Puszi, dzisiaj wszystkie tu jesteśmy z Tobą! ❤️❤️❤️Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Puszinko trzymam za Ciebie dzisiaj kciuki!
Aniu naturalne starania przecież nic nie wykluczają. Masz całkowitą rację że to, co mamy obecnie jest najważniejsze. Przytulam mocno i trzymam kciuki za to, aby naturalnie też Was zaskoczyło, bo zasługujecie na to jak każdy inny. 🍀 Czuć z twojej wypowiedzi że ta decyzja była słuszna. 💕
Nome będziesz miała jutro pod gabinetem obstawę. A tymczasem spróbuj jakiejś medytacji czy czegokolwiek, co odgoni złe myśli. 🍀
Ja siedzę w poczekalni do pobrania krwi. Zawsze się zastanawiam czemu ci ludzie siedzą w środku po pół godziny, a ja to zawsze myk myk 5 minut. A czekać muszę z 2h. 🥴Anka32, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
07.2024 puste jaja płodowe 💔
29♀️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
34♂️
◾HBA 70,5%
◾MSOME: 0% + 1%
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji
12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️ 5BB 7d
15.04 FET beta 10dpt <0,1
2. IMSI + Fertile chip
12.05 start stymulacji
28.05 💉19 🥚 -> 14 MII - 13 zapłodnień - 1❄️3AB 5d -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Małżyk właśnie podszedł i mnie przytulił oznajmiając, że kolega z pracy właśnie wrzucił kartkę z kalendarza i jest Dzień przytulania 🥰
Wam też się może przydać ta informacja👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Hej!
Wróciłam z weekendu, bez przygód, cały czas w dwupaku. 😀 Mąż z przygodami, bo polska patologia na Euro się nie umie zachować i wkraczała policja do stref kibica. 🤦🏼♀️ Na szczęście nic się nie stało.
🌿Anka oboje czujecie spokój to znaczy, że decyzja podjęta w zgodzie ze sobą. To najważniejsze. 🙂
🌿Pusshka kciuki za małego Puszinka 🥰
🌿Blador ja chyba większy babybrain miałam na początku ciąży niż teraz 😅 zapominałam słów itd. teraz jakoś mi minęło. Zobaczymy po porodzie. 🙈
🌿Motylku niech przylazi ta 🐵 i lecimy z nowym cyklem. 😘
🌿Nome a konsultacja z genetykiem to jakaś dodatkowa czy w ramach tych pierwszych prenatalnych? Będzie dobrze. ♥️ Postaraj się myśleć pozytywnie, bo to też wpływa na Bąble w brzuchu.
Ja dziś idę do LuxMedu podejrzeć Synka. Mam wizytę na "prowadzenie ciąży", nigdy nie byłam, mam nadzieję, że zrobi mi na nim też USG. 🤔 Chce zerknąć na tą wagę czy przybiera prawidłowo.Pusshka, Butterfly23 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualny
-
Pusshka - trzymam dziś za Was kciuki
Pusshka lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Anka32 wrote:A kiedy był? Pan Anek mi nie meldował 🤣🤣
Mój meldował 🤷♀️
Nome kciuki za jutrzejszą wizytę. Obyś się uspokoiła🫂
Cerva serio już mnie to nie dziwni, że u mnie wszystko odwrotnie, np.lepiej mi było podczas upałów niż teraz🤦♀️👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dzień dobry ☀️
Ania miałam Wzrusz czytając Twoja wypowiedź ❤️
Ja wierzę że będziecie mieć swój drugi naturalny cud😍 o to już niedługo 😍
Bladorku współczuję koszmaru 🫂
Ja miałam wczoraj pechowy dzień 😔
Kilka razy robiło mi się ciemno przed oczami, nogi mi drżały. Popołudniu wpadła moja mama, był grill itd dojechał mój brat. Siedzieliśmy, gadaliśmy i nagle poczułam że robi mi się mega duszno i słabo, opaska wibrowała i pokazywała puls 220 ! Chciałam wstać i wziąsc bisocard ( mam go właśnie na takie akcje z pulsem). Niestety upadłam, pozdzieralam skórę, nabiłam siniaki.
Na pogotowiu oczywiście oprócz tego że puls, ciśnienie jest juz ok to nie dowiedziałam się nic. 🙄👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️