X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:36

Jagodziankaa1994 lubi tę wiadomość

• Cerva Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja już pisałam, że obstawiam, że 🍀Myszka urodzi 1.08, 🍀Sunny 13.08. 😁

🍀Cerva obstawiam, że 5.08, a 🍀Małgosię muszę przemyśleć 🤔😁

Biere ten termin! 🤣

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Biere ten termin! 🤣
    Tak , tak , tak. Będziemy świętować wspólnie 😁😁😁😁

aszin lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko chodzi mi o coś takiego
    https://vm.tiktok.com/ZGeWKtLtB/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2024, 09:07

Myszkaaa20 lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Megipta lubi tę wiadomość

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Jagodziankaa1994 Znajoma

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astereae wrote:
    Cześć Jagodzianka

Na początek z temperatury można wyczytać, że tarczyca Ci ładnie pracuje.
    Czy oprócz mierzenia temp prowadzisz jakieś alternatywne metody wyznaczania owulacji ?
    Jak długi masz cykl ?
    Badałaś sobie hormony na początku cyklu kiedyś?

Cześć !

Cykle zazwyczaj 25 dniowe, owulację sprawdzam poprzez śluz i czasami testy. Badania zrobiłam wszystkie możliwe, mąż też- wszystko w normie.

Starania od 03.2024

Ja 29l.- hiperprolaktynemia i nadczynność tarczycy,LUF, jajowody drożne

Mąż 25l.-badania nasienia ok, poza morfologią 1%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winiarki wzięło mnie na wspominki, pamiętacie Ewelinke 🙃🥹🥹😛 ciekawe jak się u niej ułożyło ;)

aszin, Maj.a, Bulbasek, Cerva, Anka32, Butterfly23, Liyss🧚🏻, PoczątkującaPisarka, Pusshka, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była

• aszin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.

Anka32, Butterfly23, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️USG, hormony, posiewy, kariotyp
    ⏳ CFTR, AZF

♂ Clostilbegyt + suple 💊
    🔜 badanie nasienia (11.2025)

Wszystko to, co mam
    to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zastanawia to, że zawsze nowe osoby pojawiają się parami

Paula9463 lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem że są trolle i przepraszam ze moja wiadomość brzmi podobnie ale ja piszę prawdę. Bardzo się zestresowalam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.
    Kurde zawsze jak pojawia się ktoś w stylu Oli, a był to ktoś ostatnio taki to pojawia się dodatkowych kilka osób, jakby ktoś chciał Nas sprawdzić , no nic mam nadzieję że zdałam egzamin ⭐⭐⭐⭐⭐

aszin, Bulbasek, Butterfly23, Liyss🧚🏻, Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Jagodziankaa1994 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.
    Dziękuję bardzo. Czytałam też o testach z krwi ale niewiem. Lepszy taki z rosmana?

‹‹ 3182 3183 3184 3185 3186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ