X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Kasiajasia90 Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤧 czuję się okropnie. Młody w przedszkolu. Ja na 14 mam wizytę u internisty. Naczytałam się,że przeziębienie w 3 trymestrze może przyspieszyć poród...

Króliczek ✊️✊️✊️ za dzisiejsze badania. I super,że mama pomaga przy synku 🙂

Metka ✊️✊️✊️ za wizytę.

Myszka leniuszek mały. Widocznie jest mu tam bardzo dobrze🙂

ŚLUB 24.08.2018r

Strania o bobo 01.2018

27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
    09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
    06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 21:36

Jagodziankaa1994 lubi tę wiadomość

• Cerva Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja już pisałam, że obstawiam, że 🍀Myszka urodzi 1.08, 🍀Sunny 13.08. 😁

🍀Cerva obstawiam, że 5.08, a 🍀Małgosię muszę przemyśleć 🤔😁

Biere ten termin! 🤣

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Biere ten termin! 🤣
    Tak , tak , tak. Będziemy świętować wspólnie 😁😁😁😁

aszin lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko chodzi mi o coś takiego
    https://vm.tiktok.com/ZGeWKtLtB/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 09:07

Myszkaaa20 lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 21:36

Megipta lubi tę wiadomość

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Jagodziankaa1994 Nowa

Wysłany: 30 lipca, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astereae wrote:
    Cześć Jagodzianka

Na początek z temperatury można wyczytać, że tarczyca Ci ładnie pracuje.
    Czy oprócz mierzenia temp prowadzisz jakieś alternatywne metody wyznaczania owulacji ?
    Jak długi masz cykl ?
    Badałaś sobie hormony na początku cyklu kiedyś?

Cześć !

Cykle zazwyczaj 25 dniowe, owulację sprawdzam poprzez śluz i czasami testy. Badania zrobiłam wszystkie możliwe, mąż też- wszystko w normie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winiarki wzięło mnie na wspominki, pamiętacie Ewelinke 🙃🥹🥹😛 ciekawe jak się u niej ułożyło ;)

aszin, Maj.a, Bulbasek, Cerva, Anka32, Butterfly23, Liyss🧚🏻, PoczątkującaPisarka, Pusshka, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była

• aszin Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.

Anka32, Butterfly23, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    8cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zastanawia to, że zawsze nowe osoby pojawiają się parami

Paula9463 lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem że są trolle i przepraszam ze moja wiadomość brzmi podobnie ale ja piszę prawdę. Bardzo się zestresowalam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.
    Kurde zawsze jak pojawia się ktoś w stylu Oli, a był to ktoś ostatnio taki to pojawia się dodatkowych kilka osób, jakby ktoś chciał Nas sprawdzić , no nic mam nadzieję że zdałam egzamin ⭐⭐⭐⭐⭐

aszin, Bulbasek, Butterfly23, Liyss🧚🏻, Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
‹‹ 3182 3183 3184 3185 3186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ