X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:36

Jagodziankaa1994 lubi tę wiadomość

• Cerva Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja już pisałam, że obstawiam, że 🍀Myszka urodzi 1.08, 🍀Sunny 13.08. 😁

🍀Cerva obstawiam, że 5.08, a 🍀Małgosię muszę przemyśleć 🤔😁

Biere ten termin! 🤣

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Biere ten termin! 🤣
    Tak , tak , tak. Będziemy świętować wspólnie 😁😁😁😁

aszin lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy ;)
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko chodzi mi o coś takiego
    https://vm.tiktok.com/ZGeWKtLtB/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2024, 09:07

Myszkaaa20 lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Megipta lubi tę wiadomość

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Jagodziankaa1994 Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astereae wrote:
    Cześć Jagodzianka

Na początek z temperatury można wyczytać, że tarczyca Ci ładnie pracuje.
    Czy oprócz mierzenia temp prowadzisz jakieś alternatywne metody wyznaczania owulacji ?
    Jak długi masz cykl ?
    Badałaś sobie hormony na początku cyklu kiedyś?

Cześć !

Cykle zazwyczaj 25 dniowe, owulację sprawdzam poprzez śluz i czasami testy. Badania zrobiłam wszystkie możliwe, mąż też- wszystko w normie.

Starania od 09.2023
    Klinika od 05.2025

Ja 30l.- hiperprolaktynemia i nadczynność tarczycy-wyregulowane (Thyrosan i Dostinex)
    jajowody drożne

Mąż 25l.-badania nasienia ok, poza morfologią 1%

22.08.2025 - I IUI ❌
    09.09-kwalifikacja do IVF
    19.09-Punkcja 💉 20🥚, 18 MII, ❄️-7

12.11.2025 transfer blastki 5.1.1 ✅
    5dpt beta Hcg 9,33
    7dpt beta Hcg 29,90
    9dpt beta Hcg 109,00
    12dpt beta Hcg 683,20
    15dpt beta Hcg 2760,00

1 USG - 03.12.2025 🤞
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa ;)
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winiarki wzięło mnie na wspominki, pamiętacie Ewelinke 🙃🥹🥹😛 ciekawe jak się u niej ułożyło ;)

aszin, Maj.a, Bulbasek, Cerva, Anka32, Butterfly23, Liyss🧚🏻, PoczątkującaPisarka, Pusshka, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była

• aszin Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.

Anka32, Butterfly23, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość

Starania od 2023r.
    03.24r. 💔💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
    ♂ Oligoteratozoospermia

IVF:
    • 11.25r. → kwalifikacja
    • 01.26r. → start stymulacji
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiaa wrote:
    Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zastanawia to, że zawsze nowe osoby pojawiają się parami

Paula9463 lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem że są trolle i przepraszam ze moja wiadomość brzmi podobnie ale ja piszę prawdę. Bardzo się zestresowalam

• Effiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.
    Kurde zawsze jak pojawia się ktoś w stylu Oli, a był to ktoś ostatnio taki to pojawia się dodatkowych kilka osób, jakby ktoś chciał Nas sprawdzić , no nic mam nadzieję że zdałam egzamin ⭐⭐⭐⭐⭐

aszin, Bulbasek, Butterfly23, Liyss🧚🏻, Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Jagodziankaa1994 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.
    Dziękuję bardzo. Czytałam też o testach z krwi ale niewiem. Lepszy taki z rosmana?

‹‹ 3182 3183 3184 3185 3186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ