Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 🤧 czuję się okropnie. Młody w przedszkolu. Ja na 14 mam wizytę u internisty. Naczytałam się,że przeziębienie w 3 trymestrze może przyspieszyć poród...
Króliczek ✊️✊️✊️ za dzisiejsze badania. I super,że mama pomaga przy synku 🙂
Metka ✊️✊️✊️ za wizytę.
Myszka leniuszek mały. Widocznie jest mu tam bardzo dobrze🙂ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnymam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać
-
nick nieaktualny
-
Gabrysiaa wrote:mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Dostałaś okres, więc w ciąży nie jesteś. A na jego obfitość może mieć wpływ stres i milon innych rzeczy
-
nick nieaktualny
-
Gabrysiaa wrote:Więc nie mam powodów do obaw i skoro chłopak wytarł o pościel palce a następnie dotknąl mojej pachwiny to nie ma mowy o zapłodnieniu i żadnego ryzyka ciąży nie ma? Zestresowałam się bardzo i chciałam gdzieś zapytać a nie mam kogo, boje.sie że ktoś by mnie wyśmiał nawet koleżanka więc Wolałam anonimowo na jakimś forum właśnie👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Astereae wrote:Cześć Jagodzianka
Na początek z temperatury można wyczytać, że tarczyca Ci ładnie pracuje.
Czy oprócz mierzenia temp prowadzisz jakieś alternatywne metody wyznaczania owulacji ?
Jak długi masz cykl ?
Badałaś sobie hormony na początku cyklu kiedyś?
Cześć !
Cykle zazwyczaj 25 dniowe, owulację sprawdzam poprzez śluz i czasami testy. Badania zrobiłam wszystkie możliwe, mąż też- wszystko w normie.
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ryzyko jest zawsze, słyszałam nawet o przypadkach ze siostra się kapała po bracie i ... Ale jak dostałas okres to nie będzie z tego bobasa
-
Gabrysiaa wrote:Jak to? Czy ta siostra zaszla od.wody w ciążę? Prosze.mnie nie straszyć... Ja na prawdę się zestresowałam👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Przepraszam, nie chciałam Ci zestresować, mam bratanicę w podobnym wieku i nie chciałbym żeby ktoś ją tak zestresowal. Już się poprawiam. Wedlug mnie nie jesteś w ciąży, szanse są bliskie 0, ale idź dla pewności i własnego spokoju do Rossmanna i kup test ciążowy, facelle , pink lub jaki kolwiek inny i siknij jutro z rana.
-
Gabrysiaa wrote:Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była
Anka32, Butterfly23, Megipta, bonassola lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Gabrysiaa wrote:Ale pisała pani że okres wyklucza ciążę. Chłopak nie dotykał mojej pochwy tylko pachwiny i zanim dotknąl mojej pachwiny to wytarł palce o pościel bo Miał troszeczkę nasienia na nich pewnie znikoma ilość.to była👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
aszin wrote:Dziewczyny, olewajmy te wypowiedzi. Z daleka śmierdzi trollem. Ostatnio już była taka na forum, co się bała, że jak starła nasienie ze swoich ust i nie umyła ręki to w ciążę zajdzie.I to ten sam styl pisania. Widać, że komuś się ewidentnie nudzi, jestem za tym, żeby nie nakręcać tej spirali.
aszin, Bulbasek, Butterfly23, Liyss🧚🏻, Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔