Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.
-
blador2 wrote:Mnie zastanawia to, że zawsze nowe osoby pojawiają się parami
Astereae lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Myszkaaa20 wrote:Biorę każdy termin byle nie trzeba było wywoływać 🤣 a i mężowi by pasowało bo pępkowe mógłby zrobić w piątek 😂🤣
Poczytaj o chustach i pooglądaj filmiki, dużo osób chwali, oczywiście nie chodzi mi o osoby mające współpracę.
Mamuśka a tak w ogóle macie w planach "chustować" maluszki ?
Klaudia, Edithka stosujecie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 09:27
Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Edukacjo seksualna wróć 🙏🙏🙏🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 09:27
Cerva, Anka32, Butterfly23, Paula9463 lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Jak dla mnie nie jesteś w ciąży , bo to że nowy cykl Ci się rozpoczął to wyklucza, ale widzę że jesteś bardzo zestresowana więc negatywny test powinien Cię uspokoić dodatkowo.
-
Effiii, ja nie mamuśka, ale marzy mi się chustowanie w przyszłości 😊 jest zdrowe dla stawów maluszka, a dodatkowo fajnie wpływa na jego rozwój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 09:28
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Gabrysiaa wrote:Bo to nie jest możliwe że jak chłopak wytarł palce o pościel mając troszeczkę nasienia a.potem dotknal mojej pachwiny to te plemniki i sperma nie miały jak się dostać do pochwy prawda? Od razu informuję że chłopak Nie dotykał palcami mojej pochwy
Nie mają nóżek. Więc ciężko żeby się przeszły do docelowego miejsca....
Może po prostu nie jesteś gotowa na seks jeśli tak bardzo się stresujesz i brakuje Ci podstawowej wiedzy 🙂ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Nie mają nóżek. Więc ciężko żeby się przeszły do docelowego miejsca....
Może po prostu nie jesteś gotowa na seks jeśli tak bardzo się stresujesz i brakuje Ci podstawowej wiedzy 🙂 -
Cerva wrote:Od razu mi się przypominają listy do Bravo Girl. 🥰😀
Pamiętam!!!😁to były czasy 😁Cerva lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
aszin wrote:Effiii, ja nie mamuśka, ale marzy mi się chustowanie w przyszłości 😊 jest zdrowe dla stawów maluszka, a dodatkowo fajnie wpływa na jego rozwój.
Ja już trenuje, bo podczas dłuższych spacerów noszę psiaka w nosidełku
https://ibb.co/y4PTp74Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Tak dokładnie, ja również mam to w planach, a Ty jesteś przyszła mamuśka też czytałam o pozytywnym wpływie na rozwój bąbla no i w ogóle miec ten skarb cały czas blisko siebie i wolne ręce to dodatkowy plus
Ja już trenuje, bo podczas dłuższych spacerów noszę psiaka w nosidełku
https://ibb.co/y4PTp74
Witam się i ja, dalej bez żadnych oznak porodu. 😁
Dziwi mnie, że trollom chce się zakładać po kilka kont naraz, wymyślać te głupie historie i jeszcze zadawać w kółko to samo pytanie. 😆 Normalnie jak 15-letnie dzieci. -
Gabrysiaa wrote:mam wstydliwe pytanie mam 18 lat. W trakcie stosunku oralnego z chłopakiem byliśmy w pozycji 69 i w pewnym momencie wyleciało troche nasienia i to raczej nie był preejakulat, a sperma bo kolor był bardziej mleczny. Chłopak dotknal ręką lekko swoje prącie by je poprawić (mógł mieć trochę spermy na palcach) a następnie wytarł tą samą dłoń o pościel po czym dotknąl mojej pachwiny (nieopodal mojej pochwy) tą samą dłonią. Czy w takim przypadku istnieje ryzyko zapłodnienia? Prosze o pomoc niepokoje sie. W piątek 26 lipca dostałam miesiączki która na początku była skąpa, lekkie krwawienie ze skrzepami a wczoraj obfitsza jak zazwyczaj. Czy mam się czym martwić? Przepraszam ze pytam na forum dla ludzi którzy chcą mieć dziecko ale nie mam gdzie zapytać
Błagam; jeśli nie wiecie skąd się biorą dzieci to nie współżyjcie! Plemniki nie mają nóżek i nie zapierdalają po pościeli do pochwy, czy tam po pachwinie. Żeby było dziecko musi być stosunek, czyli męski członek ma być w pochwie;)aszin, Anka32, Bulbasek, Butterfly23 lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne 🧬
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Błagam; jeśli nie wiecie skąd się biorą dzieci to nie współżyjcie! Plemniki nie mają nóżek i nie zapierdalają po pościeli do pochwy, czy tam po pachwinie. Żeby było dziecko musi być stosunek, czyli męski członek ma być w pochwie;)
-
nick nieaktualnyGabrysiaa wrote:wiem ze plemniki nie mają nóżek i nie poruszają sie samodzielnie po ludzkim ciele, ale siedzi mi ten problem w głowie i nie mogę.sie pozbyć.. dlatego potrzebowałam pomocy kogoś doświadczonego i pomyslalam że napiszę na tym forum. Przepraszam za spam