Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTattyteddy wrote:E, e, e, chwilunia. Kobiety w ciąży nie ma nikt prawa wyrzucić z mieszkania. Na miejscu siostry i jej faceta bym nawet dupy nie ruszyła 😊
A zapoznałaś się z resztą historii? Bo to jest bardziej skomplikowane niż ten fragment do którego się odniosłaś 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 16:26
blador2 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:1.5 roku niecałe
To nie wiele w sumie,a przygód od groma.
Takie myślenie jakoś będzie....ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Anka bardzo Ci współczuję, musi to być okropnie trudna sytuacja. Też bym siostry nie zostawiła. A ten debil dobrze że nikogo nie zabił…34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyTattyteddy wrote:A to nie wiem 👀 zaraz doczytam. Ma prawo ich wyrzucić?
Nie siedzę w temacie aż tak ale skoro nie było żadnej umowy najmu, chłop zjebał sprawę rozbijając auto sluzbowe które wizal bez pozwolenia. .
Jakby mi ktoś postawił ultimatum załóżmy, że albo się wynoszę albo zakłada mi sprawę to by jeszcze zdania nie skończył a mnie by już nie było 🤣
Aczkolwiek to są tylko moje domysły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 16:32
-
Anka32 wrote:Nie siedzę w temacie aż tak ale skoro nie było żadnej umowy najmu, chłop zjebał sprawę rozbijając auto sluzbowe które wizal bez pozwolenia. .
Jakby mi ktoś postawił ultimatum załóżmy, że albo się wynoszę albo zakłada mi sprawę to by jeszcze zdania nie skończył a mnie by już nie było 🤣
Aczkolwiek to są tylko moje domysły.Anka32 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Czy Wam też chce się tak bardzo jeść w 2 połowie cyklu? Ja nie mogę się opamiętać 🤣
Luna_ lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Olaura wrote:Hej, hej, można dołączyć? Choć przyznaję bez bicia, że jeszcze muszę Was tu nadrobić. Póki co zamierzam śledzić dwa wątki. Już nie mogę się doczekać na otwarcie styczniowego, testuję w pierwszym tygodniu. Chyba, że jest sens testować jeszcze jutro, w 8dpo?😆
Olaura lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Liyss🧚🏻 wrote:Czy Wam też chce się tak bardzo jeść w 2 połowie cyklu? Ja nie mogę się opamiętać 🤣
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Czy Wam też chce się tak bardzo jeść w 2 połowie cyklu? Ja nie mogę się opamiętać 🤣
Mnie cały cykl się chce ale przed okresem to jestem szczególnie na diecie obrotowej - gdzie się nie obrócę to tam coś zeżrę 🤣Sofka88, karola_b, Liyss🧚🏻, Olaura lubią tę wiadomość
-
Dżizys ja zwariuję z moimi chłopakami. Jaką mieliśmy akcję… ja robię zmywarkę w kuchni nagle słyszę „aaaa mamo mój palec, aaa mamo ratuj!” i przybiega starszy z owiniętą na maksa opuszką palca przez nitki od zabawki psa. No to ja pyk nożyczki 30 sekund i palec uwolniony. Ale ile się darł w międzyczasie 😂 A tu nagle mąż woła że młodszy wymiotuje! Masakra jakaś… tak się biedak przestraszył bo zobaczył że palec bordowy i brat panikuje że że strachu zaczął wymiotować 😂😂😂 Zamknęłam się w łazience żeby się pośmiać z tej akcji 😂😂😂
Sofka88, Muuu., Myszkaaa20, Malamia, ultramaryna_, Pusshka, Marzycielka, Kira, goska000 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
dziewczyny, może znacie się na tym i mi podpowiecie:
czy się różni badanie drożności pianka a lipodiolem?
bo cenowo jest 2000 zł różnicy...
czy jeśli lekarz zasugerował ta droższa opcje to zrobienie jej ta pianka nie będzie miało sensu? generalnie celem jest zbadanie drożności a i to i to się do tego sprowadza
kurla ja dziś w Grossmanie kupiłam facelie, nie wiem jak do tego doszło wyjeżdżamy w góry akuty w czasie mojego testowania i stwierdziłam a wezmę lepiej niż jak mam się denerwowac i przy malzu szukać aptek a tak cyk sama sobie w ciszy dyskretnie gronie teścik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 17:23
-
nick nieaktualnySofka88 wrote:dziewczyny, może znacie się na tym i mi podpowiecie:
czy się różni badanie drożności pianka a lipodiolem?
bo cenowo jest 2000 zł różnicy...
czy jeśli lekarz zasugerował ta droższa opcje to zrobienie jej ta pianka nie będzie miało sensu? generalnie celem jest zbadanie drożności a i to i to się do tego sprowadza
kurla ja dziś w Grossmanie kupiłam facelie, nie wiem jak do tego doszło wyjeżdżamy w góry akuty w czasie mojego testowania i stwierdziłam a wezmę lepiej niż jak mam się denerwowac i przy malzu szukać aptek a tak cyk sama sobie w ciszy dyskretnie gronie teścik
Może zapytasz też na grudniowym wątku o tą drożność? 😊 -
Liyss🧚🏻 wrote:Czy Wam też chce się tak bardzo jeść w 2 połowie cyklu? Ja nie mogę się opamiętać 🤣
Tak i jest to bardzo ważne żeby jeść. Częściej a mniej, Kasia o hormonach o tym wspomina, jest to bardzo istotne, progesteron wręcz od Nad tego wymaga.Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Może zapytasz też na grudniowym wątku o tą drożność? 😊
jasne! chociaż powiem wam ze ciężko się nadrabia 2 watki właśnie w przerwie gotowania sylwestrowego usiadłam z kawa.
w końcu tez nauczyłam się edytować swój podpis na dole i zdjęcie. w połączeniu z podpisem z boku które się pojawiło : ekspertka" czuje ze zrobiło się poważnie hahahah
Myszkaaa20, Viii, Anka32, Sarka94, Paula9463, Kira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Wyobraźcie sobie, że ten pajac Siostry rozbił w nocy samochód służbowy bo chciał po nią przyjechać. No i szef go wyjebał i z pracy i ze służbowego mieszkania.
Obecnie się pakują bo mają czas do godziny 16 żeby się wynieść. Siostra na moje pytanie co teraz zrobią klasycznie odpisała "nie mam pojęcia"..
I to są kurwa dorośli ludzie którzy spodziewają się dziecka, no błagam.
wow! mocny zwrot akcji.. naprawdę to brzmi jak materiał na film... ile stresu dla Ciebie no i dla niej kobiety ciężarnej.
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka siostra odpisała ?
Już ich wieziemy do nas. Jak zobaczyliśmy ich na tym nieszczęsnym przystanku to wzięliśmy ich wszystkich do samochodu, eh.
Zjemy coś, napoimy ich ciepłą herbatą i porozmawiamy co dalej planują i jak to widzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 17:28
karola_b, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Już ich wieziemy do nas. Jak zobaczyliśmy ich na tym nieszczęsnym przystanku to wzięliśmy ich wszystkich do samochodu, eh.
Zjemy coś, napoimy ich ciepłą herbatą i porozmawiamy co dalej planują i jak to widzą.
Ania kochani jesteście.. i ukłony dla twojego małża ze pomaga, mógłby potencjalnie powiedzieć ze są dorośli i niech radzą. ale jego wczorajsze zachowanie i dziś- szacun.. a domyślam się ze nie pierwsza taka interwencja pomocna z jego strony.Anka32 lubi tę wiadomość