Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ccarolinaa wrote:Dobra pytanie z serii głupich 🤣jestem na telefonie na aplikacji gdzie można np zobaczyć Anki wykres ?🤣
Klikasz w jej nick - > Bieżący wykres na tablicy. Jak ktoś ma udostępniony to jest tak, w nke można kliknąć i podejrzeć 😊Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
blador2 wrote:Dziewczyny prosze o mocne kciuki, probuje dzwonic do mojego gina a jak.nie to ide do obojetnie jakiego bo plamienie jest mocniejsze brazowe, przez noc bylo ok, od rana skoczylam na bete i tam weszlam do lazienki
Bladorku wszystko będzie dobrze 🤞❤Zbuntowana lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
@Megipta 360km do gina?! Kurcze, daleko strasznie 😁 Ale jeśli to Twoja zaufana ginekolożka to zwracam honor, też bym pewnie jechała i 500km 😁
Kciuki za wizytę! Na którą masz?Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziękuje, że pytasz! Operacja miała być na 8 jechałam do szpitala i telefon od męża, że niestety się nie odbędzie za wysokie ciśnienie… ma dostać termin na za kilka miesięcy ehh. A ja wiem, że te ciśnienie za wysokie przez stres. Jak wróci tu za kilka miesięcy będzie powtórka z rozrywki. Współczuje mojemu mężowi tak mi go szkoda, nastawił się żeby mieć to z głowy ja tez myślałam ze już będziemy to mieć za sobą, skupimy się na staraniach i nie będziemy o tym myśleć.
Jest taki smutny, że aż płakać mi się chce bo to jest taki pozytywny i uśmiechnięty człowiek zawsze.
Plusem jest to, że biorę go dziś do domu!
Dziewczyny dziękuje Wam za kciuki i wsparcie, jesteście najlepsze! Obce osoby a naprawdę czułam się lepiej mając wasze kciuki.
Love Was ❤️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Megipta wrote:Dziękuję 🫶 Właśnie tego się obawiam, albo wsadzi pace i pomaca szyjkę bo wciąż pamiętam że usg jest tylko 3 na NFZ 🤣 I każe mi przyjść np za 2 tyg 🫣
A ten lekarz prywatnie to na każdą wizytę planujesz tyle kilometrów jeździć? 😯 Jeśli chodzi o L4 to prywatnie chyba lekarze nie robią problemu z wystawieniem? Mój się zapytał od razu na wizycie czy chcę. Jak to u Was wyglądało?
To od kiedy planujesz iść na zwolnienie? 😊31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Bladorku kciuki ❤️
Teraz wszystkie do Anki na wykres haha! Anka trzymam kciuki za Ciebie! Ja nawet nie ogarniam jak się wchodzi komuś na wykres haha. Ja korzystam ogólnie z forum z poziomu aplikacji a Wy? Bo jak ze strony www to co chwila mnie wyrzucało i musiałam się na nowo logować.
U nas akurat na forum jest super atmosferafajne towarzystwo i z kulturą
)
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
karola_b wrote:@Megipta 360km do gina?! Kurcze, daleko strasznie 😁 Ale jeśli to Twoja zaufana ginekolożka to zwracam honor, też bym pewnie jechała i 500km 😁
Kciuki za wizytę! Na którą masz?Cerva, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Bladorku kciuki ❤️
Teraz wszystkie do Anki na wykres haha! Anka trzymam kciuki za Ciebie! Ja nawet nie ogarniam jak się wchodzi komuś na wykres haha. Ja korzystam ogólnie z forum z poziomu aplikacji a Wy? Bo jak ze strony www to co chwila mnie wyrzucało i musiałam się na nowo logować.
U nas akurat na forum jest super atmosferafajne towarzystwo i z kulturą
)
Ja z przeglądarki na forum wchodzęLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Myszka i Edithka 😍😍😍 cudowne bobaski.
Anka trzymam kciuki za piątek, oby były piękne dwie kreseczki 🤞
Blador za Was też trzymam kciuki.
Wczoraj wieczorem czytając forum przysnęłam z młodym i śniło mi się, że Effiii wysikała dwie kreski! Tego samego dnia któraś z Was też testowała i też były ⏸️ tylko nie mogę sobie przypomnieć kto. Może to proroczy sen 😁Anka32, Myszkaaa20, Astereae, Zbuntowana, bonassola, Edithka, Kira lubią tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Wstałam z bólem głowy 🥹
Blandor ✊️✊️✊️✊️
Ja cały czas miałam uczucie ,że zaraz dostane okres,a potem zrobiłam test I dwie kreski 🙂Viii, Zbuntowana, bonassola, ultramaryna_, Pyśkaaa lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dziękuje, że pytasz! Operacja miała być na 8 jechałam do szpitala i telefon od męża, że niestety się nie odbędzie za wysokie ciśnienie… ma dostać termin na za kilka miesięcy ehh. A ja wiem, że te ciśnienie za wysokie przez stres. Jak wróci tu za kilka miesięcy będzie powtórka z rozrywki. Współczuje mojemu mężowi tak mi go szkoda, nastawił się żeby mieć to z głowy ja tez myślałam ze już będziemy to mieć za sobą, skupimy się na staraniach i nie będziemy o tym myśleć.
Jest taki smutny, że aż płakać mi się chce bo to jest taki pozytywny i uśmiechnięty człowiek zawsze.
Plusem jest to, że biorę go dziś do domu!
Dziewczyny dziękuje Wam za kciuki i wsparcie, jesteście najlepsze! Obce osoby a naprawdę czułam się lepiej mając wasze kciuki.
Love Was ❤️
Widocznie tak miało być, bardzo współczuję i domyślam się że to stres ja wczoraj jak siedziałam i czekałam na wizytę to serce mi tak waliło jak młot, i tylko starałam się głęboko oddychać żeby uspokoić serce ❤️
Zabieraj męża do domu i odpoczywajcie ❤️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Cerva wrote:A ten lekarz prywatnie to na każdą wizytę planujesz tyle kilometrów jeździć? 😯 Jeśli chodzi o L4 to prywatnie chyba lekarze nie robią problemu z wystawieniem? Mój się zapytał od razu na wizycie czy chcę. Jak to u Was wyglądało?
To od kiedy planujesz iść na zwolnienie? 😊Cerva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:Dzień dobry. Wstałam z bólem głowy 🥹
Blandor ✊️✊️✊️✊️
Ja cały czas miałam uczucie ,że zaraz dostane okres,a potem zrobiłam test I dwie kreski 🙂
Oby i u mnie tak było 🥹🙏🏻Viii, Cerva, goska000, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, ezra, bonassola, Sarka94, Lola93, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Nie prywatne ale obowiązują jakieś zasady
Obcym ludziom na ulicy też wtrącasz swoje trzy grosze?
Atmosfera tu lepsza niż Twoja kultura
A daj spokój widać jak na dłoni że przy kawce w przychodni się nudziło…goska000, ezra, bonassola, Sarka94 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Megipta wrote:Tak, ale na szczęście mam rodzinę 60km od niej więc się zatrzymam na mazurach na dłużej 😅 mam na 14.25 ale wiem że lekarz jest od 14 i tam panuje na nowo rejestracja więc chce być pierwsza i wylecę zająć sobie kolejkę przed 14 🤫 To będzie najdłuższe posiedzenie na korytarzu w iecierpliwosci 😆
Hahaha to będziemy trzymać kciuki za powodzenie akcji. 😅
@Kasia ja też się czułam jak na okres, jeszcze pisałam na forum, że się zbliża i na test siknęłam tak o, bo kupiłam sobie nowe z action 😂Megipta, Zbuntowana, bonassola lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Dziewczyny o jakich kotlecików z mozzarelli mowa?! Wrzućcie przepis, proszę.
Mnie wczoraj wieczorem zmiotło z planszy, poszłam spać już o 21 😱
I uwaga, hit - wczoraj był u nas ksiądz po kolędzie i wyjechał z życzeniami "w każdym kątku po dzieciątku" - już nawet nie chciałam wchodzić z nim w dyskusję na ten temat 😂Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Cerva wrote:Dzień dobry Kobietki!
@viii a Ty nie powtarzasz dziś? 😛
@blador kciuki 🤞🏼 będziesz spokojniejsza po wizycie
@Anka ja specjalistką od temperatury nie jestem, a nawet dla mnie laika Twój wykres jest bardzo obiecujący. 🤞🏼🙂
Powtarzałam i mam szaraczka ale czuję że zaraz trafi do rzeźni i się poleje 🔴 😂Zbuntowana, ezra lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA