Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka ja już nic więcej nie dodam, no niby są to normalne odruchy ludzkie, ale i tak uważam że masz dużo cierpliwości do siostry.
Do leczo zamiast mięsa dodaj soczewicę lub ciecierzycę. W przypadku problemów z tarczyca istotne jest dostarczanie odpowiedniej ilości białka ok.70-80 g dziennie to takie minimum.
Klaudia udanego wypoczynku, tylko gdzie są fotki ?? 🥹
Upolowalam dziś takie perełki :
https://ibb.co/J2GSnSZ
Czy to przypadek, że kupiłam też ciecierzycę w biedrze? Nie sONdze 😎
Piękny naszyjnik 😍
Byłam na wieczornym spacerze z psem. Córka też chciala iść z nami więc ją wzięłam. Przeszłyśmy się naokoło i gdy już prawie byłyśmy pod blokiem i naszą klatką usłyszałam dzikie wrzaski kobiety. Naprawdę krzyczała jakby ją obdzierano ze skóry.
Jedna kobieta się chowała w jednej z klatek, druga do niej krzyczała żeby się chowała. Nie wiem co się działo z trzecią tą krzyczącą. Poszłyśmy z Heleną od drugiej strony i zadzwoniłam do małża żeby zszedł do garażu i nam otworzył.
Prześledziłam wszystkie grupy osiedlowe na fejsie małża (ja się dalej trzymam tego, że swoje konto usuwam i się nie loguję) ale nikt nic nie pisał.
Mam troche wyrzuty sumienia, że nie poszłam sprawdzić co się dzieje bo co jeśli ktoś potrzebował pomocy? Ale bałam się o córkę 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 21:33
Effiii, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:29
Anka32, Viii, ultramaryna_, Sofka88, Wenka, Kira, Sarka94, Paula9463, bonassola lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny@Alysa dziękuję za podzielenie się historią o bracie 🫂 Przykro mi, że potraktował Cię w ten sposób po tym jak tyle dla niego zrobiłaś, nie mieści mi się to w głowie 🥺
Z powodu mamy też mi przykro. Wiem jak to jest mieć alkoholików w rodzinie i nikomu, nawet największemu wrogowi bym tego nie życzyła.
Silna babka z Ciebie ❤️Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Czy to przypadek, że kupiłam też ciecierzycę w biedrze? Nie sONdze 😎
Piękny naszyjnik 😍
Byłam na wieczornym spacerze z psem. Córka też chciala iść z nami więc ją wzięłam. Przeszłyśmy się naokoło i gdy już prawie byłyśmy pod blokiem i naszą klatką usłyszałam dzikie wrzaski kobiety. Naprawdę krzyczała jakby ją obdzierano ze skóry.
Jedna kobieta się chowała w jednej z klatek, druga do niej krzyczała żeby się chowała. Nie wiem co się działo z trzecią tą krzyczącą. Poszłyśmy z Heleną od drugiej strony i zadzwoniłam do małża żeby zszedł do garażu i nam otworzył.
Prześledziłam wszystkie grupy osiedlowe na fejsie małża (ja się dalej trzymam tego, że swoje konto usuwam i się nie loguję) ale nikt nic nie pisał.
Mam troche wyrzuty sumienia, że nie poszłam sprawdzić co się dzieje bo co jeśli ktoś potrzebował pomocy? Ale bałam się o córkę 🥺
Uważam że dobrze zrobiłaś , całego świata nie zbawisz. Postawiłaś swój skarb na pierwszym miejscu i to najważniejsze.Anka32, Alysa lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Czy to przypadek, że kupiłam też ciecierzycę w biedrze? Nie sONdze 😎
Piękny naszyjnik 😍
Mam troche wyrzuty sumienia, że nie poszłam sprawdzić co się dzieje bo co jeśli ktoś potrzebował pomocy? Ale bałam się o córkę 🥺
Anka ja bym też nie poszła sprawdzić ze względu na dziecko ale na policję bym zadzwoniła. Możesz jeszcze to zrobićAlysa, Anka32 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Pochwalę się że wieczorem poskakałam przy zumbie pół godziny a potem relaks 15 min z Gosią przy jodze 😀 Nie ma to tamto trzeba cukry obniżać eh
Alysa, Anka32, Butterfly23 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@Anka, @Alysa, obie jesteście super silne babki❤️
Alysa, Anka32, Paula9463 lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
@Alysa amen. Zgadzam sie z każdym słowem. Dobroć, dobrocią, ale trzeba spojrzeć na takie sytuacje ze zdrowym dystansem. Ja nie mam doświadczenia z alkoholikami, ale takim typem pasożyta, któremu wszystko się należy i na wszystko może sobie pozwolić, jest siostrzyczka mojego męża, ta którą chciałam barszczem chlusnąć 😉 Źle się czuję ze swoją złością do niej i kompletnym brakiem współczucia - bo to tak niechrześcijańsko… - ale każde spotkanie tylko utwierdza mnie, że tacy ludzie ciężko pracują na swój los. Dzis widzę, że takim osobom to jest fajnie i wygodnie, bo one się zmieniać nie muszą, przecież i tak zawsze ktoś pomoże.
Alysa, Viii, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
nick nieaktualnyViii wrote:Anka ja bym też nie poszła sprawdzić ze względu na dziecko ale na policję bym zadzwoniła. Możesz jeszcze to zrobić
Jest już policja. Odbija się w oknie "kogut".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 21:56
Viii, Olaura, ultramaryna_, Sarka94, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Jeszcze chciałam się pochwalić jak bardzo można zjebać przekazanie info o 🤰
Był plan, że pokaże test w sylwka o północy. Fajerwerki, emocje, romantycznie.
No to 💩
Zaliczyliśmy sprzeczkę. Taką typową o nic, która rośnie do rozmiaru kłótni legendy🙈 Stary zaczął swoje klasyczne podnoszenie głosu, a ja wtedy spokojnym tonem upominam się, żeby na mnie nie krzyczał. Czym jak się pewnie domyślacie działam na niego jak płachta na byka 😂 I tak od słowa do słowa wycedziłam, że nie mogę się denerwować. A czułam już jak mi pikawa lata z nerwów. Ten do mnie bo co…
Bo jestem w ciąży idioto 🤡🤡🤡
Hue hue zabijcie mnie 🙈🙈🙈 Zjebałam wspomnienia na całe życie…Paula9463 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:30
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Kira wrote:Jeszcze chciałam się pochwalić jak bardzo można zjebać przekazanie info o 🤰
Był plan, że pokaże test w sylwka o północy. Fajerwerki, emocje, romantycznie.
No to 💩
Zaliczyliśmy sprzeczkę. Taką typową o nic, która rośnie do rozmiaru kłótni legendy🙈 Stary zaczął swoje klasyczne podnoszenie głosu, a ja wtedy spokojnym tonem upominam się, żeby na mnie nie krzyczał. Czym jak się pewnie domyślacie działam na niego jak płachta na byka 😂 I tak od słowa do słowa wycedziłam, że nie mogę się denerwować. A czułam już jak mi pikawa lata z nerwów. Ten do mnie bo co…
Bo jestem w ciąży idioto 🤡🤡🤡
Hue hue zabijcie mnie 🙈🙈🙈 Zjebałam wspomnienia na całe życie…
Zajebiste, ale się uśmiałam 😂😂😂Kira lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
A tak jak stal to usiadl na podłodze i zaczął płakać, a ja zawinelam się na pięcie i poszłam do kuchni🙈
Po jakiś 10min przyszedł i mnie przepraszał, że doprowadził mnie do takiego stanu ze mu tak musiałam powiedzieć. Złoty chłop wziął winę na siebie 😂
Wieczorem już płakaliśmy oboje gadajac do brzucha🥰🥹Alysa, Olaura, Anka32, Effiii, Sarka94, Pusshka, Myszkaaa20, Butterfly23, Viii, karola_b, Paula9463, Sofka88, Liyss🧚🏻, Wenka, Muuu., blador2, ezra lubią tę wiadomość
-
@Effiii, o Lovisa to ten sklep gdzie ostatnio wyhaczyłam te kolczyki w kształcie kieliszków do wina 🤩
@Kira, haha myślę że na pewno będziecie wspominać ten moment 😂❤
@Butterfly23, udanego wyjazdu 🥰
@Anka, oj kochana ale masz przygody pod koniec roku.. 🫂 Życzę Ci, aby jutrzejszy dzień był spokojniejszy!
My jutro jedziemy do kina na tą Akademię Pana Kleksa 😎Butterfly23, Kira, Anka32, goska000, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:30
Pusshka lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
@Kira ale to zajebisty sposób w jaki przekazałaś o ciąży. Taki wręcz filmowy 😁
My też się wybieramy po nowym roku na Kleksa. Już nie mogę się doczekać 😍 ale najpierw obejrzę starą wersję.
@Anka jesteś super babka. I do tańca i do różańca ❤️Kira, Anka32 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf