Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:A ja się boję, że testy jakieś pechowe i zrobię jutro betę i pyk! Okaże się, że ciąży nie ma i nie było 🥺😭
Butterfly23, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Cerva wrote:Nieskromnie powiem, że jestem lokalną patriotką i bardzo lubię swoje miasto 😃
Cerva lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C, probiotyk
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ MUCHA- negatywna
✅️ Morfologia🧔🏻2%-4% duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy-ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona-ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138- brak stanu zapalnego
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
08.23- poronienie puste jajo płodowe💔
12.23 cb💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3)💔
09.24 cb💔
IN VITRO GAMETA
Punkcja -7pobrano- 5zapłodnionych- mamy
3.1.1❄️ 4.2.2❄️ zdrowe okruszki po PGT-A🙏
-
aszin wrote:Ale lecicie, ledwo daję radę czytać 🙈
Bladorku, trzymam kciuki za Ciebie i Kropka, najważniejsze że nie jest to żywa krew, będzie dobrze ❤️
Anka, powiem szczerze, że trochę Ci zazdroszczę 🥰 mam nadzieję, że ta szczęśliwa passa w najbliższym czasie dosięgnie każdej z nasi że kijanki mojego męża po spartańskich warunkach poligonu będą niezwyciężone 🤣
i wierzę że też niedługo ujrzysz II ❤️
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C, probiotyk
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ MUCHA- negatywna
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23 cb💔
09.24 cb💔
IN VITRO GAMETA
-
nick nieaktualny
-
Mam nawet nazwę dla Kropka Anki - Pinkuś 😁
Myszkaaa20, Anka32, Pusshka, kasia97, Cerva, goska000, ezra, Kira lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
kasia97 wrote:kurde, gdyby tylko wystarczyło przekreślić cykl to ja też byłabym w ciąży 😅 gorszego scenariusza niż u mnie nie można sobie wymyślić, choroba i ogromne osłabienie idealnie na PIK i kilka dni przed 😂
🤞
kasia97 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ MUCHA- negatywna
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23 cb💔
09.24 cb💔
IN VITRO GAMETA
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Pewnie że tak, u mnie licho z ogłoszeniami do księgowości, ale nie ukrywam że obserwuje ogłoszenia. Mieszkam poza miastem i nie biorę pod uwagi dojazdów dalej niż 50 km, więc jestem mocno ograniczona.
Mam dokładnie to samo, cieszę się, że z szefem się dogadałam i póki co zostaję tu gdzie jestem 😊Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Cerva wrote:Troszke wiary. ❤️ Akurat Pinki to chyba nikogo nie oszukały?
znaczy nie wiem czy oszukały bo może był to Biochem … miałam kreseczkę właśnie taką na pinku i na facelle w grudniu .. Beta 5 a dzień po 3 , i krwawienie , ale to moj przypadek pechowy, tu będzie dobrze
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711 > 0,758
✅️ MUCHA- negatywna
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Ferrytyna 55,3
✅️TSH 0.979
✅️Cholesterol
✅️Wit d 50
✅️Glukoza 82
✅️B12 400
12.23 cb💔
09.24 cb💔
IN VITRO GAMETA
-
Anka32 wrote:A ja się boję, że testy jakieś pechowe i zrobię jutro betę i pyk! Okaże się, że ciąży nie ma i nie było 🥺😭
No gdzie pechowe ? Dwa różne testy, różowa kreseczka to się dzieje kochana ! ❤️Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
@Anka32 gratulacje! ❤️ lec jutro na bete i w sob powtorz. Zrob sobie tez proga i tsh, bo krotko bierzesz leki. Ja tez jak bralam dopiero z 2 tyg to sie okazalo, ze ciaza i zrobilam tsh i sporo wzroslo, wiec musialam zwiekszyc dawke.
@blador za Ciebie ciagle trzymam kciuki i Twojego kropka! 🤞🏼
Mnie moj R dzis zaskoczyl, bo powiedzial tak sam z siebie, ze on chce zrobic ze mna sesje ciazowa jak juz bedzie widac brzuszek 🥹 a ja mu nic nigdy nie mowilam o tym. Uslyszal dzis w telewizji o sesjach 😅Viii, Pusshka, kasia97, Anka32, Butterfly23, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
blador2 wrote:W sumie to mam wyniki wit d3 45, proga 53, tst 1.9 i t4 1.62, zrobiłam screeny i oczywiscie ze wyslalam gince przepis na kotleciki z mozarelli zamiast wynikow 🤦♀️
Rozwaliłaś system 😂34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyPełna chata wrote:Dziewczyny ciągle zaglądam do Was i podczytuje. Mocno kibicuję💪❤️
@Anka32 wspaniałą wiadomość. Piękna kreska, kciuki za betę.🙂
@blador2 będzie dobrze, musi być dobrze!! Odpoczywaj i myśl pozytywnie. Jestem z Tobą myślami 🙂
@Pusshka przykro mi, że małpa przyszła. Może nastepna dopiero za 9 miesiecy🙏 Co do pracy to zgadzam się, że atmosfera jest bardzo ważna. Pracowałam w różnych zespołach ale na pewno wiem, że fajni ludzie obok to spokojniejsza i efektywniejsza praca, a rano nie ma doła, że znowu trzeba iść do miejsca gdzie czujemy się źle. Trzymam kciuki aby zmiana wyszła na plus.
Trzymam kciuki za wizyty🙂
Ostatnio bardzo dużo myślę o tej mojej endomendzie, która pozbawiła mnie marzeń i tak mysle, że ja się nie poddam tak szybko. Daje sobie czas jeszcze pół roku ( i tak czekam na zabieg) Koniecznie muszę znaleźć dobrego lekarza, sprawdzę drożność jajowodów bo może tu mi się droga zamyka , dołożyłam suplementacje, pilnuje tego co jem, na 3 miesiące wdrożę leki na endo i zobaczę. Może wydarzy się cud. Muszę, muszę wiedzieć, że zrobiłam wszystko co mogłam. Czy to szaleństwo? Może powinnam odpuścić ale nie umiem. póki ktoś mi nie powie konkretnie, że nie mam już żadnych szans.
Sprowadziłam Cię myślami! Czytałam dzisiaj wierszyki na pierwszej stronie i pomyślałam o Tobie ❤️
Trzymam za Ciebie nieustannie kciuki ✊🏻🫶🏻Pełna chata lubi tę wiadomość
-
Pełna chata wrote:Dziewczyny ciągle zaglądam do Was i podczytuje. Mocno kibicuję💪❤️
@blador2 będzie dobrze, musi być dobrze!! Odpoczywaj i myśl pozytywnie. Jestem z Tobą myślami 🙂
@Pusshka przykro mi, że małpa przyszła. Może nastepna dopiero za 9 miesiecy🙏 Co do pracy to zgadzam się, że atmosfera jest bardzo ważna. Pracowałam w różnych zespołach ale na pewno wiem, że fajni ludzie obok to spokojniejsza i efektywniejsza praca, a rano nie ma doła, że znowu trzeba iść do miejsca gdzie czujemy się źle. Trzymam kciuki aby zmiana wyszła na plus.
Ostatnio bardzo dużo myślę o tej mojej endomendzie, która pozbawiła mnie marzeń i tak mysle, że ja się nie poddam tak szybko. Daje sobie czas jeszcze pół roku ( i tak czekam na zabieg) Koniecznie muszę znaleźć dobrego lekarza, sprawdzę drożność jajowodów bo może tu mi się droga zamyka , dołożyłam suplementacje, pilnuje tego co jem, na 3 miesiące wdrożę leki na endo i zobaczę. Może wydarzy się cud. Muszę, muszę wiedzieć, że zrobiłam wszystko co mogłam. Czy to szaleństwo? Może powinnam odpuścić ale nie umiem. póki ktoś mi nie powie konkretnie, że nie mam już żadnych szans.
Ale którego stopnia masz endo? Pierwsze co musisz zrobić drożność. Mam endometrioze, niedrożny lewy jajowód, PCOS i nikt mnie nie przekreślił w staraniach“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
klaudia_23 wrote:@Anka32 gratulacje! ❤️ lec jutro na bete i w sob powtorz. Zrob sobie tez proga i tsh, bo krotko bierzesz leki. Ja tez jak bralam dopiero z 2 tyg to sie okazalo, ze ciaza i zrobilam tsh i sporo wzroslo, wiec musialam zwiekszyc dawke.
@blador za Ciebie ciagle trzymam kciuki i Twojego kropka! 🤞🏼
Mnie moj R dzis zaskoczyl, bo powiedzial tak sam z siebie, ze on chce zrobic ze mna sesje ciazowa jak juz bedzie widac brzuszek 🥹 a ja mu nic nigdy nie mowilam o tym. Uslyszal dzis w telewizji o sesjach 😅
Tak, TSH mi też poszybowało mocno w górę od razu, a brałam tą dawkę od 3 lat i niecałe 2 tygodnie przed testem miałam 1,0.31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyPełna chata wrote:Dziewczyny ciągle zaglądam do Was i podczytuje. Mocno kibicuję💪❤️
Ostatnio bardzo dużo myślę o tej mojej endomendzie, która pozbawiła mnie marzeń i tak mysle, że ja się nie poddam tak szybko. Daje sobie czas jeszcze pół roku ( i tak czekam na zabieg) Koniecznie muszę znaleźć dobrego lekarza, sprawdzę drożność jajowodów bo może tu mi się droga zamyka , dołożyłam suplementacje, pilnuje tego co jem, na 3 miesiące wdrożę leki na endo i zobaczę. Może wydarzy się cud. Muszę, muszę wiedzieć, że zrobiłam wszystko co mogłam. Czy to szaleństwo? Może powinnam odpuścić ale nie umiem. póki ktoś mi nie powie konkretnie, że nie mam już żadnych szans.Trzymam mocno kciuki, trzeba wierzyć do końca i robić wszystko co można! Mnie diagnoza endomendy też mocno zmartwiła i teraz stresuję się, że może jest jeszcze głębiej i stąd tak długie bezowocne starania u nas. Ale zaczęłam dietę, mam umówioną wizytę do dobrej specjalistki od endo - jestem zmobilizowana. Życzę Ci dużo sił!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny