Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola93 wrote:Też mam alergię na słowo wyluzuj ale została mi polecona, więc zobaczę co będzie ciekawego!
Miałyśmy tu nie hejtować!😜03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
💉 accofil, clexane 0,6
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Megipta wrote:Jest pęcherzyk, nawet miga mu pęcherzyk żółtkowy ale ma 0,7mm dopiero więc zaprasza na 31 stycznia bo to wczesna ciąża ale tak na 99%, prawidłowo umiejscowienie. Przez nadciśnienie pod koniec ciąży będzie chciał mi wdrożyć Acard...tylko mnie zastanawia czy sobie nie zaszkodzę, jeśli teraz moje ciśnienie jest w normie?
https://zapodaj.net/plik-jlWWgntjGF
Edit: w sensie pod koniec pierwszej ciąży złapałam nadciśnienie a teraz chce za 2 tyg jak założy kartę ciąży mi to wprowadzic
Gratulacje ❤️ będzie dobrze!Megipta lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Megipta wrote:Nie, przed ciaza, zdrowa, teraz też, w 1 ciąży też. Dostałam nadciśnienie dopiero w 35/36tc ...oczywiście że skonsultuje z prywatna ginekolog 😅 Ej czy mi się zdaje że to nie 0,7 a 6,7mm? Co on pierdzieli ?
@Krolikkicek udział we wszystkich wątkach na forum jest dobrowolny 🙂 Ja się zapisałam na styczniowy, na lutowy też zamierzam. Ponadto raczej będę go prowadziła, więc Was wszystkie -nieciezarowki 😉 - zapraszam 😘Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Królikkicek wrote:A czy te co nie ujrzały jeszcze ⏸️ będą się zapisywały na wątek miesięczny w lutym?
Ja chyba nie i tak jakoś nie mam parcia na te starania 🙄 boje się że i tak się nie uda.
Co trochę dochodzą nowe choroby, problemy trudności 🙄 po usunięciu guzów z piersi i całej tarczycy byłam pewna że już będzie tylko z górki 🙄
Pomyliłam się i to bardzo 🙄🙄🙄
Nakupilam testów owulacyjnych, każdy z innej parafii 😅 ... ( Aż 35szt 😱😱😱) ciążowych chyba 5 i tak jak patrzę na nie to mam doła okropnego 🙄
Mam 7dc i już wiem że nic z tego nie będzie 😔😔😔
Z dobrych wiadomości... mąż wraca do domu, koniec zlecenia w delegacji i prawdopodobnie do końca roku pracują w bliskiej okolicy więc będzie dojeżdżał.
Dajcie mi kopa albo zjebke nie wiem cokolwiek...
ja się raczej nie wybieram na wątek lutowy, byłam przez chwile na styczniowym ale jakoś to "nie TO" - tutaj się czuje najlepiej 😜
chociaż niczego nie wykluczam - jeżeli zostane sama wśród ciężarnych i moja głowa tego nie zniesie to pewnie zmienie wątek, ale na razie tym się nie "martwie"😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 16:11
Królikkicek, Sarka94 lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Lola93 wrote:Powiem wam że jest nawet rozdział zatytułowany 'Jeśli jeszcze ktoś mi powie że mam się wyluzować to…' i całkiem fajnie podchodzi do tego tematu, nie ma źle
nie oceniałabym tej książki po okładce!
jest sporo takiej podstawowej wiedzy i polecajki, zobaczymy jak przeczytam całość
Jak mój gin mi powiedzial że jak wyluzuje to zaraz zajdę w ciążę to go zmieniłam na innego 😅
Nie żałuję 😅 niech sam sobie wyluzuje 😅😅😅😅Lola93 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
kasia97 wrote:ja się raczej nie wybieram na wątek lutowy, byłam przez chwile na styczniowym ale jakoś to "nie TO" - tutaj się czuje najlepiej 😜
kasia97 lubi tę wiadomość
-
Królikkicek wrote:Mi tylko chodzi o to słowo wyluzuj 😅 nienawidzę go 😅
Jak mój gin mi powiedzial że jak wyluzuje to zaraz zajdę w ciążę to go zmieniłam na innego 😅
Nie żałuję 😅 niech sam sobie wyluzuje 😅😅😅😅 -
Ania ale super! Toż to jest prawilna kreska!
Blador kciuki w pogotowiu ❤️
Pełna chata dzielna z Ciebie kobieta 🫂
U mnie okres rozkręcony, od jutra wjeżdża lametta 1x1 i dołożę sobie nac, ale wezme 2 tabletki miovelii zamiast 3. Z nowości dorzuciłam sobie melatonine, resweratrol, q10. Kupiłam nam też żel fertilily, coby wesprzeć kogo trzeba. Jak to nie podziała to ja już nie wiem 😅Pusshka, Pełna chata, Anka32 lubią tę wiadomość
-
kasia97 wrote:ja się raczej nie wybieram na wątek lutowy, byłam przez chwile na styczniowym ale jakoś to "nie TO" - tutaj się czuje najlepiej 😜
Nie wiem jak będzie bliżej owulacji.
Wiecznie 🐒 później testy owulacyjne, później czekanie odliczanie do testowania i albo ⚪ albo 🐒i takie błędne koło ...
Może jutro będę mieć lepszy humor i inne podejście. Ale dziś wybitnie wisielczy humor...🙄👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 14:21
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
💉 accofil, clexane 0,6
Nomeolvides wrote:Ania ale super! Toż to jest prawilna kreska!
U mnie okres rozkręcony, od jutra wjeżdża lametta 1x1 i dołożę sobie nac, ale wezme 2 tabletki miovelii zamiast 3. Z nowości dorzuciłam sobie melatonine, resweratrol, q10. Kupiłam nam też żel fertilily, coby wesprzeć kogo trzeba. Jak to nie podziała to ja już nie wiem 😅trzymam kciuki!
Resweratrol też biorę, podkradam bo na żołnierzy małżowi został polecony.
Nomeolvides lubi tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Ja już chyba nie słyszę nawet jak ktoś tak mówi, blokuję to słowo🤣 ale jak ktoś pisze o ciekawych przepisach na płodność i różnych innych ciekawostkach to nie odrzucę książki ze względu na to jedno słowo 😜
Lola93 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Butterfly23 wrote:Ale ja nie pisałam, że Ty masz odrzucić książkę ze względu na to słowo 🙂 zbyt personalnie to odebrałaś. Wyżej pisałaś, że nie ma o czym gadać, a dalej ciągniesz temat 😛 czytaj i mam nadzieję, że dużo z niej wyciągniesz i lepszymi fragmentami się z nami podzielisz ☺️
-
Królikkicek wrote:Ja też się nie wybieram nigdzie. Nie zapisuje się na testowanie. Ten miesiąc wybitnie skreślam. Mimo że gin i endo mówili żeby nie rezygnować ze starań to jakoś nie mam ochoty.
Nie wiem jak będzie bliżej owulacji.
Wiecznie 🐒 później testy owulacyjne, później czekanie odliczanie do testowania i albo ⚪ albo 🐒i takie błędne koło ...
Może jutro będę mieć lepszy humor i inne podejście. Ale dziś wybitnie wisielczy humor...🙄
trzymam kciuki za poprawe humoru! niestety prawie każda z nas miewa gorsze momenty.. po prostu trzeba je jakoś przetrwać👩🦰 27, PCOS
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
blador2 wrote:Nie wiadomo,czasami tak bywa na poczatku, a czasami wiadomo...
Królikkicek, Anka32 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
💉 accofil, clexane 0,6
Megipta wrote:Nie, przed ciaza, zdrowa, teraz też, w 1 ciąży też. Dostałam nadciśnienie dopiero w 35/36tc ...oczywiście że skonsultuje z prywatna ginekolog 😅 Ej czy mi się zdaje że to nie 0,7 a 6,7mm? Co on pierdzieli ?
No właśnie jest wpisane 6,7mm i wydaje mi się, że to bardziej prawdopodobne. 😊 Najważniejsze, że w dobrym miejscu, niech się rozwija dalej. 😊Megipta lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Nomeolvides wrote:Ania ale super! Toż to jest prawilna kreska!
U mnie okres rozkręcony, od jutra wjeżdża lametta 1x1 i dołożę sobie nac, ale wezme 2 tabletki miovelii zamiast 3. Z nowości dorzuciłam sobie melatonine, resweratrol, q10. Kupiłam nam też żel fertilily, coby wesprzeć kogo trzeba. Jak to nie podziała to ja już nie wiem 😅
@Nomeolvides ten żel to dla mnie nowość / ciekawostka, nigdy o nim nie słyszałam 😜 ktoś go tutaj polecał? warto wypróbować?👩🦰 27, PCOS
🙎♂️ 30