Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFooskatt wrote:Viii 🫂
Anka masakra z tymi jednostkami. Powinno być kurcze prawo, że wszędzie używa się jednych i tych samych jednostkach, a nie że jedno laboratorium tak a inne jeszcze inaczej.
Mój mąż też się wkurzył "do ch.. nie można tego wyniku podać w jednych jednostkach, po co dwie?!" 😅blador2, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrew spuszczoną, teraz zostaje czekać.
Proszę o mocne kciuki 🥹Megipta, Pusshka, Butterfly23, Sofka88, Muuu., goska000, Pyśkaaa, Małgosiagosia, Effiii, karola_b, Viii, blador2, Cerva, Edithka, Lola93, Myszkaaa20, Olalee, Liyss🧚🏻, ezra, kasia97, Sarka94, Monia•, Kira lubią tę wiadomość
-
Pyśkaaa wrote:Dziewczyny ja już jade do labu zrobić betę i proga 🙉 ale jestem podekscytowana 🥹🥰
Pyśkaaa lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Effiii wrote:Megipta jak świętowanie??
https://zapodaj.net/images/73d53d9f662ef.jpg👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔 -
Wow ale adrenaliny nam kropek Ani z rana dostarczył 😀 super że się udało!!
Ja wczotaj chciałam orzez receptomst załatwić receptę na clo i zapłaciłam 59 zł i na czacie do mnie lekarz że mam wysłać mu receptę poprzednią a ja mówię że nie mam recepty a on żebym się zalogowała na swoje konto i w historii recept wyszukała i wysłała i tak pożegnałam w najgłupszy sposób swoje 59 zł 🤣
Ja się zastanawiam ile dziewczyn nie wie o badaniu prog, ma niski próg i normalnie donoszone ciążę. Ja szczerze nawet nie wiedziałam o czymś takim jak bety i jej przyrosty. W pierwszej dowiedziałam o ciąży przez wyjazdem a jak wróciłam to już do lekarza na wizytę usg i tyle -
nick nieaktualnySofka88 wrote:Wow ale adrenaliny nam kropek Ani z rana dostarczył 😀 super że się udało!!
Ja wczotaj chciałam orzez receptomst załatwić receptę na clo i zapłaciłam 59 zł i na czacie do mnie lekarz że mam wysłać mu receptę poprzednią a ja mówię że nie mam recepty a on żebym się zalogowała na swoje konto i w historii recept wyszukała i wysłała i tak pożegnałam w najgłupszy sposób swoje 59 zł 🤣
Ja się zastanawiam ile dziewczyn nie wie o badaniu prog, ma niski próg i normalnie donoszone ciążę. Ja szczerze nawet nie wiedziałam o czymś takim jak bety i jej przyrosty. W pierwszej dowiedziałam o ciąży przez wyjazdem a jak wróciłam to już do lekarza na wizytę usg i tyle
Podejrzewam, że sporo. Ja gdyby nie Wy pewnie nie badałabym wcale tak jak w pierwszej ciąży.
Wczoraj na krańcach internetu prześledziłam też jedną grupę na fejsie gdzie dziewczyny pisały, że jak szły do lekarza z niskim progiem i prosiły o luteinę czy dupka to ten je opierniczał, że w ogóle badały proga bo po co?! 😳 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Podejrzewam, że sporo. Ja gdyby nie Wy pewnie nie badałabym wcale tak jak w pierwszej ciąży.
Wczoraj na krańcach internetu prześledziłam też jedną grupę na fejsie gdzie dziewczyny pisały, że jak szły do lekarza z niskim progiem i prosiły o luteinę czy dupka to ten je opierniczał, że w ogóle badały proga bo po co?! 😳
Mój lekarz w klinice niepłodności ostatnio też sobie z tego żartował że niektórzy jeszcze na potęgę przepisują dupki itd i że obecnie się od tego odchodzi i on w ogóle nie bada prog.
Więc nie wiem jak to do końca z tym jest, co lekarz to opinie. -
@Anka @Pyska to trzymamy kciuki ✊✊✊
@Viii przytulam 🫂🫂Pyśkaaa, Viii, Anka32 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Sofka88 wrote:Mój lekarz w klinice niepłodności ostatnio też sobie z tego żartował że niektórzy jeszcze na potęgę przepisują dupki itd i że obecnie się od tego odchodzi i on w ogóle nie bada prog.
Więc nie wiem jak to do końca z tym jest, co lekarz to opinie.
@Pyska, @Ania, kciuki zaciśnięte. ☝🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2024, 08:30
Anka32 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
@Anka32 @Pyśkaa kciukiza wyniki! I oby szybko przyszły 😊
Anka, szacun za tą akcję nocną 😁 Dobrze, że Cię coś tknęło i sprawdziłaś wynik jeszcze raz. Teraz już możesz być spokojna 😊Anka32, Pyśkaaa lubią tę wiadomość
-
Anka, Pyska ✊
Viii, przykro mi🫂
Megipta, oby szybko wyciągnął rękę na zgodę. Ja nie potrafię mieć z mężem cichych dni. Max to może było pół godziny. 🙈Anka32, Megipta, Pyśkaaa lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:50 podjęzykowo, raz dziennie. Jeśli wyniki będą pozytywne to ogarnę gina jak najszybciej 🙏🏻👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...