Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
ezra wrote:Powiecie, że zwariowałam chociaż sama tego dziś nie wykluczam..
Mam taki dziwny ból brzucha, jakby punktowo błąd mnie kopał, za chwile uczucie pełności.. i piersi już bolą mnie całe w środku 😣
A do okresu min 6 dni (mam długie cykle) a chyba najgorsze, że obleciał mnie strach, że jak ja sobie poradzę jak będę w ciąży 🥺 jestem okrutną panikarą i chociaż wiem, że wszystkie tu o tym marzycie i a też to przy tych bólach złapał mnie taki realny strach.. 😞
Witam w klubie, u mnie też wszelkie możliwe odczucia były totalnie dziwne a strach ze jak kuźwa dopiero co awans dostałam 😅 Ale powiem Ci kochana że ja jestem wierząca i po prostu mam taki pokój że Bóg to na bank dobrze zaplanował cokolwiek będzie bo jest dooobry 🙌ezra, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Anka ale będzie sms?
Nie czekam dzisiaj na sms bo mi przedwczoraj nie przysłali! 😅
Dzisiaj po prostu czekam aż Siostra z Chłopakiem pojadą bo jakby było źle to nie chcę się przy nich rozkleić 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2024, 14:06
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynyvpomocy pierwszy raz na wkładce zobaczyłam krew, nie mogę się dodzwonić do ginekologa. Bladorku ile tej krwi miałaś za pierwszym razem? Jechać na sor? Dopiero jestem 5+3, co mam robić cala się trzese👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔 -
Megipta wrote:Dziewczynyvpomocy pierwszy raz na wkładce zobaczyłam krew, nie mogę się dodzwonić do ginekologa. Bladorku ile tej krwi miałaś za pierwszym razem? Jechać na sor? Dopiero jestem 5+3, co mam robić cala się trzese
Jak krew to bym jechała. Ale kochana to jeszcze o niczym nie świadczy, ale myślę że dobrze to sprawdzić.👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Megipta ja nie miałam krwi, najpier w śluzie nitki brązowe, a potem rano jakby wielkośvi 5zł, w ciagu 2 h kolejne 2 średnice 5 zł i po usg też jak 2 razy 5 zł. A to nitki czy plama?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Megipta wrote:Dziewczynyvpomocy pierwszy raz na wkładce zobaczyłam krew, nie mogę się dodzwonić do ginekologa. Bladorku ile tej krwi miałaś za pierwszym razem? Jechać na sor? Dopiero jestem 5+3, co mam robić cala się trzese
Przede wszystkim wdech i wydech, usiądź i wdech i wydech. Na sorze może być ciężko, możesz się spotkać z nieprzyjemnym przyjęciem i chęcią odesłania w takiej sytuacji trzeba zachować spokój i z zimną krwią poprosić o dokument odmowy przyjęcia (wtedy przyjmą). Albo poszukać na necie lekarzy przyjmujących prywatnie i leżeć do wizyty. Trzymam kciuki! ✊Kira lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:Przede wszystkim wdech i wydech, usiądź i wdech i wydech. Na sorze może być ciężko, możesz się spotkać z nieprzyjemnym przyjęciem i chęcią odesłania w takiej sytuacji trzeba zachować spokój i z zimną krwią poprosić o dokument odmowy przyjęcia (wtedy przyjmą). Albo poszukać na necie lekarzy przyjmujących prywatnie i leżeć do wizyty. Trzymam kciuki! ✊🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Z tego co pamiętam to nasza Klaudia na początku tak miała i pojechała i spotkała się z nieprzyjemnościami i jej nie przyjęli a teraz jest wszystko dobrze. @Klaudia dobrze pamiętam?
Anka32, klaudia_23 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500