Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusshka wrote:@ezra, cóż za prog 🔥
@ultramaryna, widać na drugim teścieBeta?
Pusshi dzięki, no wzrusz mam co najmniej jakby to Kropek był 😍 a Ty robisz proga w tym cyklu dla sprawdzenia? Nie pamiętam kompletnie, który Ty jesteś dzień cyklu 😔👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
No a u mnie chyba się @ rzeczywiście mocno zbliża - cycki mnie zaczeły nagle boleć, tak jakby góra/bok po zewnątrz i kości w nogach mnie zaczęły boleć. i lekko zaczął brzuch ćmić.
Yey, przynajmniej będę wiedziała na czym stoje31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
ezra wrote:To teraz na rozluźnienie - mówię Mrożonowi dziś rano, że nadciągnął czas sikania na patyki i czy jest świadomy, że chwila rozpaczy również nadciąga a on mówi: znam Cię, więc wiem. Kurtyna 😁😆
Olalee, ezra, Pusshka, goska000, ultramaryna_, Sarka94, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualnyezra wrote:Pusshi dzięki, no wzrusz mam co najmniej jakby to Kropek był 😍 a Ty robisz proga w tym cyklu dla sprawdzenia? Nie pamiętam kompletnie, który Ty jesteś dzień cyklu 😔
Mnie można podglądać na wykresieObecnie naturalny cykl + NAC. Jestem dopiero 7 dc, w piątek idę na monit zobaczyć czy coś tam rośnie, ale od kilku dni mocno czuję lewy jajnik - ten z torbielą endometrialną. Gin mówiła, że to normalne, że mogę go odczuwać przy wzroście pęcherzyka.
Raczej nie będę badać proga w tym cyklu, bo starania idą teraz na dalszy plan - tak sądzę..Ale działać będziemy of kors
ezra, goska000, ultramaryna_, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
Ezra, Alysa w tym całą magia forum i naszego wątku, że każda z Nas zajdzie w upragniona ciążę że szczęśliwym zakończeniem 🫂🫂
Alysa niech Ci te anomalie w tym cyklu przyniosą upragnione szczęście 😘
Pusshka dziękuję po raz tysięczny ❤️❤️jesteś tak wspaniała kobieta że czuje że już niebawem będziesz miała już inne zmartwienia, a mianowicie gdzie postawić łóżeczko i czy kupować różowe czy niebieskie ubranka ❤️❤️
Małgosiagosia kciuki za badania 🤞 czekam na zdjęcie Twojej kruszynki 🥰
Ultramaryna ja tam też widzę cień cienia , a na drugim to już bez żadnych wątpliwości 🤞🤞
Ja już na sali, czekam na pobranie krwi bo umrę zaraz z głodu 😭😭znów pewnie nie głową będzie pękać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 09:17
Pusshka, ezra, ultramaryna_, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@ultramaryna_ na tym drugim widać! ♥️
@ezra piękny próg 🙏ezra, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnyUltramaryna na rozebranym teście piękna kreska, leć na betę bo musisz leki mieć
Ezra próg piękny.
Gosia oby nie były potrzebne dodatkowe wizyty, fizjo, ach tak bym chciała, żeby z ostatniej akcji wykluł się Kropek.
Effiii trzymaj się Kochana.ezra, goska000, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:00
goska000, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
ezra wrote:Przeczytałam właśnie o tym progesteronie - super sie cieszę!!! ❤❤❤👏🏻 dzięki Ci dobra kobieto!
Mam kilka takich profili które są skarbnicą wiedzy;)
Także tutaj lipidogram jest w porządku stosunek HDL do LDL powinien wynosić 1:2 czy 1:3ezra lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
Fooskatt wrote:Haha, mój wczoraj do mnie "Ej, a ty nie miałaś mieć okresu w sobote? Sikasz?" ja mówie, ze przecież pokazywałam mu test rano, a ten do mnie "Aaa, no, zapomniałem"....
Haha, padłam no jak mój, w jakim oni świecie żyją to nie wiem ale czasem pragnę żeby mnie do tego świata beztroski zabrali 😂😂😂Pusshka, Olalee lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
nick nieaktualny
-
Pusshka wrote:Totalnie rozumiem Twoją radość
Mnie można podglądać na wykresieObecnie naturalny cykl + NAC. Jestem dopiero 7 dc, w piątek idę na monit zobaczyć czy coś tam rośnie, ale od kilku dni mocno czuję lewy jajnik - ten z torbielą endometrialną. Gin mówiła, że to normalne, że mogę go odczuwać przy wzroście pęcherzyka.
Raczej nie będę badać proga w tym cyklu, bo starania idą teraz na dalszy plan - tak sądzę..Ale działać będziemy of kors
Aaaa widzisz, ja muszę zacząć oglądać te Wasze wykresy, bo jestem ciemna masa w tym - do tego próbowałam X czasu temu na tej apce coś uzupełnić ale przyznam szczerze, że to pierwsza rzecz, która mnie kompletnie przerosła 😂 no nie wiem, nie umiem 😁😆
Rozumiem - teraz nowa praca i nowe wyzwania - trzymam kciuki za Ciebie - Ty wiesz 😍Pusshka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
Pati2804 wrote:Przepraszam że się wtrącę z wątku styczniowego , ale też biorę podwójnie folian i myślałam żeby jeden odstawić ale piszesz ze u Ciebie mocno spadł, a jaka dawkę brałaś przed odstawieniem ? 🙂 ja obecnie 800 i myślę czy nie za dużo 🤔
Ja biorę 1200 , 400 mam w b Complex i 800 z prenacaps“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Efi kciukasy trzymam!
Ezra super progesteron!
Pushko kciuki za nowa prace i za ten plan oddetchniecia od starań 🫂
Fooskatt ja na fotkach nie widzę, ale jak piszesz że czujesz okres to mam nadzieje, ze pojawi się szybko i będzie koniec niepewności.
Ultramaryna coś tam przebija, może beta?
Malgosiagosia kciuki za badania, czekamy na fotki ☺️
Alysa oby te zawirowania były skuteczne ☀️
U mnie też jakoś inaczej niż zwykle, mam jakieś dziwnie wysokie temperatury w tej pierwszej fazie. Nie wiem czy to skutek lametty? A może tego że mierzę jakieś 40 min później niż zawsze 🤔 albo termometr zepsuty po prostu. Owulaki jeszcze jasne, powolutku czuje śluz, szyjka idzie do góry i jest całkiem miękka. Nie mogę się doczekać monitu w czwartek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 09:30
Pusshka, ezra, ultramaryna_, Effiii, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frutellka wrote:Mam kilka takich profili które są skarbnicą wiedzy;)
Także tutaj lipidogram jest w porządku stosunek HDL do LDL powinien wynosić 1:2 czy 1:3
Podejrzewam, że mój lekarz powie, że za wysoko ale ufam zdecydowanie bardziej Waszej wiedzy, dzięki kochana, mogę spać spokojnie 😍👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ezra, Alysa w tym całą magia forum i naszego wątku, że każda z Nas zajdzie w upragniona ciążę że szczęśliwym zakończeniem 🫂🫂
Alysa niech Ci te anomalie w tym cyklu przyniosą upragnione szczęście 😘
Pusshka dziękuję po raz tysięczny ❤️❤️jesteś tak wspaniała kobieta że czuje że już niebawem będziesz miała już inne zmartwienia, a mianowicie gdzie postawić łóżeczko i czy kupować różowe czy niebieskie ubranka ❤️❤️
Małgosiagosia kciuki za badania 🤞 czekam na zdjęcie Twojej kruszynki 🥰
Ultramaryna ja tam też widzę cień cienia , a na drugim to już bez żadnych wątpliwości 🤞🤞
Ja już na sali, czekam na pobranie krwi bo umrę zaraz z głodu 😭😭znów pewnie nie głową będzie pękać.
Jesteśmy z Tobą, trzymaj się!
Jestem po rozmowie z kierowniczką - jejku, aż mi łezka poszła! Miałam takie ładne przemówienie przygotowana, ale emocje wzięły górę. Do tej pory nie miałam świadomości, że jest mi taaak bliska - może i bardzo szalona, roztrzepana, ale ma dobre serducho i walczy o swoich. Przytuliła mnie od razu, totalnie rozumie moją decyzję, ale jest smutna, że ją opuszczam. Na spokojnie pomoże mi skrócić okres wypowiedzenia, także od 1.03 będę mogła zaczynać nową pracęezra, Olalee, blador2, Sunnysunsun, goska000, karola_b, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Myszkaaa20, Nomeolvides, Butterfly23, Effiii, Astereae, Muuu., Cerva, Wenka, Sarka94, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
-
Astereae wrote:Cholesterolem całkowitym się nie martw, bardzo ładny jest 😊
Dziękuję! ❤👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅