Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
goska000 wrote:Anka, ładnie idziesz w dół
Kasia, zdrówka dla młodzieńca :*
Cerva, wszystko będzie dobrze 🤗🤗🤗
Efii, szybko staniesz na nogi :*
Klaudia, Blador 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰
Ps. Zapomniałam dopisać, ślad po owulacji był w lewym jajniki, tam był środkowy gabarytowo pęcherzyk 1mm ( na prawym 20 i drugi ma lewym 16/17 ). Endo 9mm. Cienko, ale to przez stymulacje niestety. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:01
Paula9463, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka dobrze, że potrafisz się śmiać. To z pewnością ułatwi Ci dalsze starania ☺️
Przypomnij mi kiedy masz wizytę u ginekologa tego właściwego ?
W marcu. A którego to musiałabym sprawdzić dokładnie na mailu bo tak długo czekam, że zapomniałam 😅 -
Lola93 wrote:Nie ma źle to endo chyba, ja wiecznie w trakcie owu 8 miałam i mega mnie to martwiło ale paru lekarzy już uspokajało że to nie jest tragedia:( sama nie wiem;(
Ja w szczęśliwym cyklu jakoś 7dpo miałam Endo 4,4mm. Dlatego od razu w głowie spisałam ten cykl na straty. Nie wiem jak ten dzidziol się tam utrzymał, ale waleczny widocznie. 😃
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie. ❤️ Biorę się dalej za akcję sprzątanie w szafach.
@ultramaryna do powtórki beta, oby ładnie rosła. Skonsultuj się z lekarzem czy masz włączyć leki już. 😘Paula9463, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
U mnie na endo mega podziałał olej z wiesiołka oraz duże ilości orzechów i awokado
W poprzednim monitorowanym cyklu kiepsko rosło, a w tym 10mm.
-
Ultramarynka może startuje dopiero, ale skontaktowałabym się z doktorem jeśli chodzi o proga. Przy takiej becie to na testach też nie będzie wielkiej różnicy gołym okiem.
Ja już w poczekalni...Effiii, Ccarolinaa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyUltramaryna bardzo Ci życzę, żeby beta dopiero startowała ❤ Koniecznie powtórz za 2 dni.
Nie wiem czy powinnam to pisać, ale wydaje mi się trochę niska ze względu na to, że na testach już 2 dni temu pojawiała się kreseczka. Mam nadzieję, że się mylę. Na pewno się mylę.
Może niepotrzebnie Cię denerwuję bo jeśli przy pierwszym tescie beta była na poziomie np 4 to dziś 8 jest jak najbardziej ok❤
Koniecznie skontaktuj się z lekarzem tak jak Dziewczyny radzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 16:18
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:Ultramarynka może startuje dopiero, ale skontaktowałabym się z doktorem jeśli chodzi o proga. Przy takiej becie to na testach też nie będzie wielkiej różnicy gołym okiem.
Ja już w poczekalni...
Czekamy z Tobą ❤️👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Jestem 12 dpo (może 11, ale raczej 12) potwierdzone jedynie testami owu plus objawy.
Ta beta i prog nie powinny być wyższe?
Dzwoniłam do lekarza, dziś go nie ma w pracy 😭 Rozmawiałam z położną i ona nic sama nie może, bo go nie ma… Mam wysłać wyniki i jutro czekać na informacje, co dalej…Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Ultramarynka może startuje dopiero, ale skontaktowałabym się z doktorem jeśli chodzi o proga. Przy takiej becie to na testach też nie będzie wielkiej różnicy gołym okiem.
Ja już w poczekalni...
Kciuki, kciuki, kciuki!
Musi być dobrze ❤️ -
ultramaryna_ wrote:Jestem 12 dpo (może 11, ale raczej 12) potwierdzone jedynie testami owu plus objawy.
Ta beta i prog nie powinny być wyższe?
Dzwoniłam do lekarza, dziś go nie ma w pracy 😭 Rozmawiałam z położną i ona nic sama nie może, bo go nie ma… Mam wysłać wyniki i jutro czekać na informacje, co dalej…
Blador jestem z Tobą 🤞czekam na fotkę ☺️
Klaudia jak u Ciebie, znów obsuwa czy już po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 16:10
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że mam tu 500m, przyjechałam autem, spadła mi kurtka, jak po nią kucnelam to myślałam, że nie wstanę, a to tylko tydzien lezenia...
Cerva słońce dlatego nie powinno się robić krwi z takim odstepem bo teraz sie martwisz, ale one same nic nie znaczą. Poza tym moze Wy tak rodzinnie macie coś, a to w ogole o niczym nie swiadczy
Anka super, ze umiesz zartowac, tym bardziej z siebie
Muu gratulacje, same zyciowe rewolucje👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Ultramarynka może startuje dopiero, ale skontaktowałabym się z doktorem jeśli chodzi o proga. Przy takiej becie to na testach też nie będzie wielkiej różnicy gołym okiem.
Ja już w poczekalni...
✊️✊️✊️✊️ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰