Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny@Bladorku, cieszę się że wszystko w porządku 🥺❤ Czekamy na bardziej szczegółową relację! Czy musisz nadal leżeć?
@ultramaryna, będę od rana trzymać kciuki 🙏🙏
@Olalee, zaparz sobie pyszną herbatkę, zrób sobie luźny wieczór, żeby nie denerwować się wyjściem córki 🥰 A córa na pewno się świetnie bawi!Olalee, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Otóż powiedział, że może to krwiak i gdzieś się ta krew schowała bo jest stara i nie jest jej dużo. Usg tutaj ma stare dlatego za 2 tyg. Mam jechać do Płocka na wizytę, pęcherzyk jest ładny, okrągły ( a był podłużny). Na tym etapie wszystko wygląda ok, poza tym plamieniem. Mam zwolnienie i oszczędzać się bardzo jak do tej pory. Także z jednej strony kamień z serca, z drugiej za dużo nie wiem
Klaudia 5t6d, z Olesławem serduszka nie było 6t3d
Dziękuję Wam za każdą ciepłą myśl, słowo, kciuki bez Was chyba nie dałabym rady!
Ultramaryna jak coś to mogę pożyczyć receptę na dopochwową luteinę, bo dopóki plamię mam brać ten besins, a potem luteinęPusshka, Olalee, Anka32, Butterfly23, ultramaryna_, Cerva, klaudia_23, Myszkaaa20, Lola93, Effiii, Viii, Paula9463, Wenka, AnkaAneczka, Ccarolinaa, Muuu., ezra, Liyss🧚🏻, kasia97, Kira lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:@Bladorku, cieszę się że wszystko w porządku 🥺❤ Czekamy na bardziej szczegółową relację! Czy musisz nadal leżeć?
@ultramaryna, będę od rana trzymać kciuki 🙏🙏
@Olalee, zaparz sobie pyszną herbatkę, zrób sobie luźny wieczór, żeby nie denerwować się wyjściem córki 🥰 A córa na pewno się świetnie bawi!Pusshka lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:jak lecę na 7 do pracy to taka nocna najlepsza bo tylko wystarczy wyjąć z lodówki, a płatki masz zwykłe czy błyskawiczne?ezra wrote:Ja nie pisałam nigdzie o tym, pisałam żeby zaczynać od małych ilości bo potrafi przeczyścic 😎Olalee wrote:Effiii pisała o zakwasie
przypomniało mi się
też na E
Muuu. wrote:@Gosia, super że plan jest i działacie dalej ✊🏻 oby to był ten cykl!
Dostaliśmy pozytywną decyzję dot. kredytu, także w tym roku zaczynamy budowę
Muuu., ezra lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Otóż powiedział, że może to krwiak i gdzieś się ta krew schowała bo jest stara i nie jest jej dużo. Usg tutaj ma stare dlatego za 2 tyg. Mam jechać do Płocka na wizytę, pęcherzyk jest ładny, okrągły ( a był podłużny). Na tym etapie wszystko wygląda ok, poza tym plamieniem. Mam zwolnienie i oszczędzać się bardzo jak do tej pory. Także z jednej strony kamień z serca, z drugiej za dużo nie wiem
Klaudia 5t6d, z Olesławem serduszka nie było 6t3d
Dziękuję Wam za każdą ciepłą myśl, słowo, kciuki bez Was chyba nie dałabym rady!
Ultramaryna jak coś to mogę pożyczyć receptę na dopochwową luteinę, bo dopóki plamię mam brać ten besins, a potem luteinęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 18:21
-
@Gosia cieszę się, że macie plan i działacie. Jak to się mówi, do trzech razy sztuka ✊🏻
@Cerva masz możliwość przyspieszenia wizyty?
@Ultramaryna kciuki mocno zaciśnięte ✊🏻 jutro jak powtórzysz betę, to myślę, że ona dużo powie. Ściskam Cię 🫂
@Klaudia no jaki piękny maluszek 🥰 cieszę się, że wszystko w porządku 😍
@Blador, uspokoiła Cię trochę ta wizyta? A za dwa tygodnie zobaczysz bijące serduszko 🫶🥰klaudia_23, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Olalee Stary się śmiał, że lepiej jednak żeby był chłopak bo to pilnowanie nastolatki, zaczyna się🫣
Od kilku lat tłumaczę Olkowi, że dziewczyny nie mają penisa tylko pochwę, na co on ciągle mówi masz, masz tylko ukrytego 🤦♀️ a teraz się mnie pyta co to cipka...👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Olalee Stary się śmiał, że lepiej jednak żeby był chłopak bo to pilnowanie nastolatki, zaczyna się🫣
Od kilku lat tłumaczę Olkowi, że dziewczyny nie mają penisa tylko pochwę, na co on ciągle mówi masz, masz tylko ukrytego 🤦♀️ a teraz się mnie pyta co to cipka...a Olek tylko o rok starszy od mojego
mój jeszcze nie pyta
-
świtezianka wrote:Chyba sobie żartujesz… 🤯🤯🤯
Ale żebym to jeszcze krzyczała🙄🙄🙄 ja tylko głośno oddychałam i wymiotowałam.👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Olalee wrote:Kochana, a może w przyszłym tygodniu wyskoczysz gdzies na usg, wtedy na pewno będzie serduszko. Chyba, że dasz radę czekać 2 tygodnie.
Paula9463 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:01
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Olalee Stary się śmiał, że lepiej jednak żeby był chłopak bo to pilnowanie nastolatki, zaczyna się🫣
Od kilku lat tłumaczę Olkowi, że dziewczyny nie mają penisa tylko pochwę, na co on ciągle mówi masz, masz tylko ukrytego 🤦♀️ a teraz się mnie pyta co to cipka...
Przerąbany etap 😛
U nas córka na razie wie co to okres i czasem pyta czy już mam czy się spóźnia 😊Olalee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Powiem Wam dziewczyny że ostatnio strasznie źle się czuję. Jakoś słabo śpię, ciągle czuje się senna. Dziś niby spałam ponad 8 godzin a czuje ze ciężko będzie mi w pracy wysiedzieć. Może to przez pogodę.
Może przez pogodę bo podejrzewam, że jako staraczka badasz się regularnie? 🫂 -
Alysa wrote:Powiem Wam dziewczyny że ostatnio strasznie źle się czuję. Jakoś słabo śpię, ciągle czuje się senna. Dziś niby spałam ponad 8 godzin a czuje ze ciężko będzie mi w pracy wysiedzieć. Może to przez pogodę.
A jak u Ciebie z poziomem Wit D?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA