Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:01
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Mam na imię Ewelina, lat 28. Mam już trzyletnią córkę a teraz staramy się o rodzeństwo dla małej
Udało się w pierwszym cyklu ale niestety ciąża biochemiczna od tamtego czasu minęły 4 miesiące i póki co cisza. Powiem szczerze, że może staramy się krótko ale jestem już wymęczona psychicznie.
Viii lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:A no właśnie bo on ma gabinet w Sierpcu i tak mi się nazwisko skojarzyło. Jeszcze na nfz u nas z kosciuszki ostrowski przyjmuje
Ostrowski też mnie kilka razy badał i jest ok ale mało mówił -
Effiii ale wiedziałaś o tym jajowodzie wcześniej czy dzisiaj się dowiedziałaś🫂
Ultramaryna ✊️✊️✊️
Ezra do Ciebie też jutro uderzamy!
Ale mnie łeb napierdziela 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 19:59
ezra lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyEveline96. wrote:Mam na imię Ewelina, lat 28. Mam już trzyletnią córkę a teraz staramy się o rodzeństwo dla małej
Udało się w pierwszym cyklu ale niestety ciąża biochemiczna od tamtego czasu minęły 4 miesiące i póki co cisza. Powiem szczerze, że może staramy się krótko ale jestem już wymęczona psychicznie.
Podobny czas starań do mnie i też jestem po cb, miałam w poprzednim cyklu 🥹
Jakieś badania robiłaś? 🙂 -
ultramaryna_ wrote:Prawy jest niedrożny kompletnie? 😥
Effiii, kochana, zasługujesz na wszystko co najlepsze! ❤️ Dzielna nasza 🫂
Eveline96 witaj, powodzenia w staraniach 🍀ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Eveline96. wrote:Mam na imię Ewelina, lat 28. Mam już trzyletnią córkę a teraz staramy się o rodzeństwo dla małej
My staraliśmy się od sierpnia o trzecie i udało się dopiero z grudniowego bzyka 😅 trzej królowie przynieśli mi pozytywny test 😅Olalee lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co na bolące piersi ? Cycki mi eksplodują 🫣 nie przypominam sobie żeby w poprzednich mnie wg bolały a teraz nie ukrywam mam problem że spaniem bo jeden gniecie drugi i bolą jak diabli , sutki takie wrażliwe że dotkną materiału i płoną 🫣
-
nick nieaktualny
-
Eveline96. wrote:Mam pytanie jak tu się odpowiada na czyjąś wiadomość szukam szukam i nie mogę znaleźć. 🤣31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Anka32 wrote:Ja paliłam od 18 roku życia przez 10 lat 😳
Prób rzucania miałam mnóstwo, czego ja nie próbowałam 😛😅 Ostatnia próba była bez wspomagaczy i jak widać póki co szczęśliwa 😊
Naprawdę podziwiam 🙂🙂🙂Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Nie. Wrócił przemoknięty z pracy, wkurzony wolałam nie dokładać mu nerwów 🤣
Ale uznałam, że nie warto się przejmować czarownicą. Będę się starała olewać wszystko co o nas mówi.
Zmotywował mnie ten wąż 🐍🐍🐍 nie będę wnikać po co mnie ukąsił.
Jeśli teściowa ma takie hobby że musi na mnie nadawać to niech to dalej robi 🤣 może jej się znudzi w końcu 🤣🤣🤣może znajdzie inne hobby 🤣
" Koleżankę" zablokowałam na Messengerze na razie, bo zasypywała mnie zdjęciami z USG. Muszę ochłonąć. 🙂
Ale szczerze to zaczęło mnie to wszystko śmieszyć 🤣 przynajmniej jest o mnie głośno na wsi skąd mąż pochodzi 🤣🤣🤣
@Anka, gratuluję 4 lat bez papierosa 🎉 Brawo!!Anka32 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U mnie jak zwykle w tygodniu pracowicie i ciężko zajrzeć do Was. Od ponad godziny Was nadrabiam 🤣
@Królikkicek tule mocno. Teściowa okropnie się zachowała. Też bym płakała, najlepiej uwolnić emocje. A z drugiej strony mam w głowie, żeby takimi ludźmi ani co mówią się nie przejmować bo nie warto. Tym ludziom nie przemówi się NIGDY do rozsądku… współczuje
@Anka ale ten aniołek mnie rozczulił 🥹 Mąż zrobił super prezent!
@Foskat współczuje 🫂
@Alysa bigos z ziemniakami to inny wymiar przyjemności 😍 a wczoraj byłam u rodziców i mi dali właśnie bigos 😂
@Kasiajasia90 zdrówka dla małego ❤️
@Cerva trzymam kciuki ❤️ wszystko będzie dobrze, a stres minie ❤️
@Ultramarynka kciuki kochana ❤️
@klaudia_23 jaka dzidzia kochana, super, że wszystko dobrze 😍
@bladorku to dobre wieści! Trzymam kciuki za kolejną wizytę 🥹
A u mnie w sumie rozkmina czy mniej śluzu przez wiesiołek czy przez brak owulacji. Jajnik bolał tylko kilka dni temu i to krótko, testów nie robiłam, proga też nie będę badać. Wiec może cykl bezowu🙈
Spróbuje jeszcze wiesiołek w kolejnym cyklu i zobaczę czy mi służy czy nie. Dziewczyny pisały, że wiesiołek pomógł z bólami w trakcie miesiączki, mam nadzieję, że mi też pomoże 😂Anka32, blador2, Paula9463, ultramaryna_, Alysa, Cerva lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Hej. Pierwsze dawki antybiotyku za nami. Bez marudzenia bierze wszystkie leki. Mój dzielny.
Ale dalej go ten katar I kaszel męczą.
Maz stroi fochy o moje wegetowanie. "Już widzę jak każda kobieta w ciąży tak mdlosci męczą,że wegetuje..."
Anka szacunek. Wiem jak trudno kilku osobom z mojej rodziny rzucić.
Ewelinka hej🙂
I zapomniałam koku jeszcze miałam odpisaćŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:No sama się boje wyjść na ulicę a co gadać jakbym dziecko puściła. Okropne czasy nadeszły.
🙄
Daj znać jak córka wróci 🙂muszę ją trochę wypytac:D czasy młodości mi się przypominają
Anka32, Liyss🧚🏻, blador2, Myszkaaa20, Pusshka, Małgosiagosia lubią tę wiadomość