Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Melduję dzisiaj, że:
Kroczki 12 045 ✅️
Czysta micha ✅️
Woda 1.5 l ❌️
Żeby zbyt idealnie nie było 🤣
Kroki mniej niż 0 ❌
Czysta micha pizza ❌
Woda buu ❌
Na usprawiedliwienie:
W ch.. pracy ✅
Ból dziąsła ✅
Ból okresowy ✅
Hiper zmęczenie ✅
Muszę się wziąć za siebie ale jak?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:01
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyViii wrote:Kroki mniej niż 0 ❌
Czysta micha pizza ❌
Woda buu ❌
Na usprawiedliwienie:
W ch.. pracy ✅
Ból dziąsła ✅
Ból okresowy ✅
Hiper zmęczenie ✅
Muszę się wziąć za siebie ale jak?
Mnie zmobilizowały moje chujowe wyniki ale żadnej z Was tego nie życzę! Szukajcie innych źródeł motywacji niż ja 😜
Co do zegarka ja jestem wierna Garminowi. Jest ładny, funkcjonalny. Tylko nie wiem jak z tym łączeniem się z iPhonem bo ja mam samsunga z androidem 😊Viii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Nie nie nie słodycze schowane głęboko w szufladzie🤣🤣🤣 śniadanko zdrowe, obiad i kolacja również zdrowa twarożek bez cukru, papryka chlebek żytni. Mnóstwo wody, zielonej herbaty, morwy białej i mięty 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
nick nieaktualnyViii wrote:@Sarka właśnie też miałam zapytać o smartwatcha 😅 Mam tego z Xiaomi ale mnie jakoś nie przekonuje. Czego używacie? Żeby było ładne funkcjonalne i łączyło się z iPhonem? Dzisiaj dostałam wiadomosc o premii 😁😁😁
Viii lubi tę wiadomość
-
Co do smartwatcha to ja mam Alexa firmy Manta i polecam 😊
Viii lubi tę wiadomość
-
Viii wrote:@Sarka właśnie też miałam zapytać o smartwatcha 😅 Mam tego z Xiaomi ale mnie jakoś nie przekonuje. Czego używacie? Żeby było ładne funkcjonalne i łączyło się z iPhonem? Dzisiaj dostałam wiadomosc o premii 😁😁😁
Dziś gadałam z przyjaciółką, ona ma applewatcha a jej mąż właśnie Garmina(tylko nie wiem jakiego). Mówiła że nigdy więcej applewatcha i jakby miała brać to tylko Garmina. Mnie się wydaje że Garmin to taki Dyson wśród smartwatchy. Z tańszych polecają też Huawei, mi się wizualnie też one podobają. Wiem, że najlepiej ze śluzówka, myślałam, że może macie porównania pomiarów. Jakbym nie musiała mierzyć tempki z rana to kupie i za tyle ten zegarek 🙃Anka32, Viii lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:No i elegancko, tak trzymaj👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
@ezra trzymam kciuki 🤞 idziecie razem?
@Anka jak to nie wytrawne 🤦♀️
@Eveline witaj 👋 rozgość się tutaj są same fajne babki 😁 Masz udostępniony wykres żeby podglądnąć Twoją temperaturę?
@Olalee takie teoretycznie „stracone” cykle i półbzyki zdarzają się mega szczęśliwe, tego Ci życzę 🤞
@Lyiss Ezra chyba napisała wszystko co ja chciałam. Jeżeli masz ambicje, chcesz się realizować i spróbować czegoś nowego to jedziesz z koksem! Nie zważaj na starania bo jak będzie ciąża to po prostu będzie i tyle. Z kierowniczego stołka też można zejść jestem tego żywym przykładem. Właśnie schodzę ze stanowiska supervisora po 4 latach na stanowisko specjalistyczne w innym departamencie i to z własnej nieprzymuszonej woli, za lepsze pieniądze 😁
@metkamniedrapie udanego wyjazdu! Ale tak iskry będą leciały!!! 😁😁😁 w jakim kraju jest Twój mąż? Jakoś mi to umknęłoOlalee, Liyss🧚🏻, ezra lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Alysa wrote:Ta zmiana pogody wpływa na mnie fatalnie, teraz czuje ze zaczyna mnie boleć głowa
Jest meeega wiatr, halny piździ mocno 💨 Może dlatego biedaku 🫂🫂🫂34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
AnkaAneczka wrote:Dziewczyny co na bolące piersi ? Cycki mi eksplodują 🫣 nie przypominam sobie żeby w poprzednich mnie wg bolały a teraz nie ukrywam mam problem że spaniem bo jeden gniecie drugi i bolą jak diabli , sutki takie wrażliwe że dotkną materiału i płoną 🫣
Współczuję bardzo, niestety mi nic nie pomagało. Ten cykl to był jakiś dramat. Bolały mnie od 14dc do 33dc włącznie. I nie wiem dlaczego. Może przeszłam jakieś tornado hormonalne, ale obawiam się że to mastopatia 😩34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@malgosia USG już nie przyspieszam. Uspokoiłam się jakoś. 🙂 Wierzę, że będzie ok i dotrwam jakoś. 01.02 mam normalną wizytę to podejrzę sobie Dzidziolka, a do 06.02 to już szybko zleci.
Ogólnie ja tych wyników krwi też bym normalnie nie miała, w sensie nic nie mówili, że mam odebrać, ani żadnego kodu do odbioru. Tylko miałam wcześniej konto w tym laboratorium i automatycznie przyszedł SMS, że wprowadzono nowe wyniki. I już się nie powstrzymałam, żeby nie zajrzeć. 🙈
@lyiss jeśli czujesz się na siłach i kusi Cię spróbowanie to warto! Nie ma co układać wszystkich planów pod potencjalną ciążę. 🙂 Przemyśl sobie na spokojnie. 😘
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i wyniki badań!
Lecę spać, dobranoc ❤️Olalee, Liyss🧚🏻, ezra, Małgosiagosia, Pusshka lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:A po jakim czasie powtórzyć badania? Dopiero ok tygodnia na tej diecie jestem 🙄 chodzi o hormony, insulinę glukozę, morfologia do powtórki ale to nie w okres, koniecznie B12, TSH nie wiem czy badać, planuje Wit D, kwas foliowy bo pani w labo mi powiedziała że poziom witamin i kwasu foliowego się bada 24 godziny po ostatnim przyjęciu leków i nie ma potrzeby odstawić na tydzień, a tu dziewczyny mówią że powinno się odstawić na tydzień przed badaniem 🙄🙄🙄
-
@Olalee pytasz się mnie, czy używam płatków górskich czy błyskawicznych, a ja Ci odpowiadam „tak” 😂 jakbyś się nie domyśliła, to dopowiem, że chodziło o górskie 🤣
@Anka wow brawo!
Trzymam mocne kciuki za jutrzejsze wszystkie wizyty i badania ✊🏻✊🏻✊🏻
Dobranoc! 😴Olalee lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyViii wrote:@ezra trzymam kciuki 🤞 idziecie razem?
@Anka jak to nie wytrawne 🤦♀️
@Eveline witaj 👋 rozgość się tutaj są same fajne babki 😁 Masz udostępniony wykres żeby podglądnąć Twoją temperaturę?
@Olalee takie teoretycznie „stracone” cykle i półbzyki zdarzają się mega szczęśliwe, tego Ci życzę 🤞
@Lyiss Ezra chyba napisała wszystko co ja chciałam. Jeżeli masz ambicje, chcesz się realizować i spróbować czegoś nowego to jedziesz z koksem! Nie zważaj na starania bo jak będzie ciąża to po prostu będzie i tyle. Z kierowniczego stołka też można zejść jestem tego żywym przykładem. Właśnie schodzę ze stanowiska supervisora po 4 latach na stanowisko specjalistyczne w innym departamencie i to z własnej nieprzymuszonej woli, za lepsze pieniądze 😁
@metkamniedrapie udanego wyjazdu! Ale tak iskry będą leciały!!! 😁😁😁 w jakim kraju jest Twój mąż? Jakoś mi to umknęłoViii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:@Olalee pytasz się mnie, czy używam płatków górskich czy błyskawicznych, a ja Ci odpowiadam „tak” 😂 jakbyś się nie domyśliła, to dopowiem, że chodziło o górskie 🤣
@Anka wow brawo!
Trzymam mocne kciuki za jutrzejsze wszystkie wizyty i badania ✊🏻✊🏻✊🏻
Dobranoc! 😴
Ezra, Ultramaryna trzymam kciuki:)ezra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny