Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
goska000 wrote:Co do sportów ekstremalnych - polecam Spadochron, balon, lot śmigłowcem, samolotem, wyścigi samochodowe, skoki na bungee 🥰 Sama mam kurs pilotażu szybowcem, ale intensywnie myślę nad zrobieniem kursu spadochronowego. Na razie powstrzymuje mnie hipotonia i wysoki puls ( muszę zapytać lekarza czy mogę taki sport uprawiać ) i finanse... Budowa niestety nie bierze jeńców...
Ja jeżdżę motocyklem i to chyba taka moja górna granica ekstremalnych wrażeń.goska000 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Zaczarowan wrote:Pytanie z kategorii dziwne… w jakim dniu zaobserwowałaś kremowy śluz i umiejscowienie szyjki? 😂😘
Oj nie chcę Ci skłamać, bo już nie pamiętam. 2 dpo na pewno jeszcze mam zaznaczone, że szyjka miękka. Potem już nie zaznaczałam. 😕 Ale wydaje mi się, że 4/5 dpo na pewno była już twardsza i zamknięta. Śluz szybko się pojawił, bo ja płodnego to w ogóle nie miałam praktycznie, albo tyle co kot napłakał. Miałam od nowego cyklu włączyć wiesiołek. Ale pewnie też tak z 4/5 dpo zauważyłam, że go jest dosyć dużo.
Ja jutro wracam do pracy po ponad tygodniu wolnego i muszę powiedzieć mojemu zespołowi o 🤰🏼. Szefostwo musi pilnie wystawić ogłoszenie o zastępstwo na moje miejsce.Zaczarowan, Viii, Liyss🧚🏻, ezra lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Effiii wrote:Wow, no to teraz mnie zaskoczyłaś.
Ja jeżdżę motocyklem i to chyba taka moja górna granica ekstremalnych wrażeń.
Czad! Ja tylko na crossie czasami. Uwielbiam motory, wszystkie oprócz ścigaczy. Ten specyficzny, głęboki, niski dźwięk 😍 Czyli teraz czekasz tylko na ładną pogodę i ruszasz w trasę?09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Co do sportów ekstremalnych - polecam Spadochron, balon, lot śmigłowcem, samolotem, wyścigi samochodowe, skoki na bungee 🥰 Sama mam kurs pilotażu szybowcem, ale intensywnie myślę nad zrobieniem kursu spadochronowego. Na razie powstrzymuje mnie hipotonia i wysoki puls ( muszę zapytać lekarza czy mogę taki sport uprawiać ) i finanse... Budowa niestety nie bierze jeńców...
Pasują mi do Ciebie takie klimaty. Jeszcze bym dodała motocyklgoska000 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:37
goska000, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Anka32 wrote:Pasują mi do Ciebie takie klimaty. Jeszcze bym dodała motocykl
Chyba jak nerkę sprzedam 😂Anka32 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:@Effiii dziękuje poczytam i przejrzę. Oo o marchewce się słyszałam!
@aszin WOW! Odważna! Ja pewnie bym się nie odważyła, jestem za dużą realistką albo pesymistką 😂
Jutro wracam do pracy a Wy dziewczyny?
Pora wrócić i zająć czymś głowę 🙈
Ja też wracam 1 dzień od 22.12 ehhh już mi ciężko 😂34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Gośka, mój mąż zrobił kurs spadochronowy, ale ten, w którym skacze się na linie, bez wolnego opadania🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
@aszin wow ale czad 😍
Ja z podróży w tym roku do raczej tylko do pracy 😅
@Liyss ja też jutro do pracy wracam, ale na szczęście to wtorek, to mam najkrótszy dzień, jakoś przeżyje 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:05
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Was tu na chwilę zostawić 🙄😂 chwilę mnie nie było a tyle nadrabiania 😅
My byliśmy u dziadków, było kuzynostwo więc fajnie się posiedziało, ale za to teraz jestem tak zmęczona jakbym nie wiadomo co robiła 😅 także teraz leżę i Was nadrabiam, ja jutro wracam do pracy, a w środę muszę powiedzieć o ciąży co już mnie trochę stresuje...
Książki kocham i na zwolnieniu będę nadrabiać,😁serię Forsta uwielbiam 😍 teraz czekam na serial mam nadzieję że będzie dobry 🙏Viii, Sofka88 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Gośka pewnie że czekam na pogodę, chociaż teraz mamy dylemat jak jest ładna pogoda motor/przyczepa.
Na ten rok mamy plan wycieczki motocyklami do Czech i na
Dolny Śląsk , bo tam jest co zwiedzac, około 5 dni w trasie na motocyklu się zapowiada ☺️
A co do Crossa to bardziej przemawia do mnie quad i bezdroża, błoto 🔥😁😁
Myszkaaaa czemu tak szybko musisz informować ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:16
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ja jutro wracam. Na szczęście zdalnie 😁
W końcu w domu. Wszędzie dobrze,ale u siebie to u siebie.
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Effiii wrote:Gośka pewnie że czekam na pogodę, chociaż teraz mamy dylemat jak jest ładna pogoda motor/przyczepa.
Na ten rok mamy plan wycieczki motocyklami do Czech i na
Dolny Śląsk , bo tam jest co zwiedzac, około 5 dni w trasie na motocyklu się zapowiada ☺️
A co do Crossa to bardziej przemawia do mnie quad i bezdroża, błoto 🔥😁😁
Myszkaaaa czemu tak szybko musisz informować ?
Bo chce iść na zwolnienie od połowy stycznia, więc wolę powiedzieć trochę szybciej żeby się przygotowali 😉Viii lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyMałż wpuścił chłopaka Siostry na kompa żeby napisał cv. I ciągle ją woła "kochanie, chodź mi pomóż" "a gdzie mam to wpisać?"
Przed chwilą już się zirytowałam jego nieogarnięciem i wypaliłam "matko, chłopie jak ty dziecko zrobiłeś?" 😜
No i teraz już nie woła mojej Siostry tylko mojego małża 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:22
karola_b, Lola93, Butterfly23, Viii, Liyss🧚🏻, goska000, Sarka94, Muuu., Alysa, ezra, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Myszkaaa20 wrote:Bo chce iść na zwolnienie od połowy stycznia, więc wolę powiedzieć trochę szybciej żeby się przygotowali 😉
Myszkaaa20, Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Witam dziewczyny! Mam nadzieję, że miałyście wczoraj cudowne wieczory i żadna nie musi leczyć kaca 😅
Co do postanowień noworocznych, to na pewno biorę się za sport, postanowiłam też przez 2 miesiące nie jeść słodyczy i nie pić alkoholu, taki mój detoks 😁
Jeśli chodzi o książki to czytam dużo jakiś psychologicznych, motywujących albo o odżywianiu 😊
Któraś pisała o podróżach z przyczepą, mega sprawa 😍 my z mężem często jeździmy wynajmowanym vanem/autem (jeśli trzeba gdzieś dolecieć), a tak to naszym pick upem, który trochę przerobiliśmy, że można w nim spać 😅 już obieramy cel na ten rok, myślimy o Szwecji 😊 parę lat temu zwiedziłam tak Australię i to w najdzikszych rejonach, nocowałam w aucie na materacu z tyłu, żeby zaoszczędzić na noclegach, ale było warto 😅
@Alysa piękne cuda robisz 😍
@Pełna chata tulę 🫂 trzymam za Ciebie kciuki! 🤞 oby znalazł się dobry lekarzMyszkaaa20, aszin, Effiii, Pełna chata lubią tę wiadomość
👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
Do mnie dzisiaj zawitała małpa tak intensywna i tak bolesna jak jeszcze chyba nigdy, razem wymiotami i dreszczami.. a ciągnięcia w brzuchu miałam już parę dni temu (całkiem nowe uczucie), śluz był inny niż zwykle, więc trochę się łudziłam 😔👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki