Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Mnie by się przydało, byłam na Twoim wykładzie? 😁
@Cerva piękny sen 🥹 no może poza tym tygrysem 😂
@Mania mocne kciuki! 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 08:56
Anka32, Maniaaa. lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Maniaaa. wrote:Nie ma mnie w domu , a nie robiłam zdjęcia . Kupiłam właśnie testy doz płytkowy i strumieniowy . Niedługo wrócę do domu to powtórzę, jeden zostawiam na poniedziałek . Często ten drugi mocz u mnie jest bardziej skoncentrowany ,bo ciemniejszy niż ten poranny . Także trzymajcie kciuki ✊
Kciuki zaciniete niech będą 2 kreseczki... u mnie dzis znów testowałam bo @ sie spóźnia ale biel niw chce mi się już ba nią patrzeć... hmm... znów coś się rozlegulowa🙉🤧😪 czy Wy też tak czasem macie? W grudniu miałam dwa razy krwawienie a styczeń cisza...nawet aplikacja wariuje i vo jakiś czas zmienia wszystko dziś wg ap 33 dc...Maniaaa. lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Butterfly23 wrote:Nie wiem, ale na pewno zalecałam jeść marchewki tak jak Klaudia pisała 😂
@Cerva piękny sen 🥹 no może poza tym tygrysem 😂
@Mania mocne kciuki! 🤞🏻
Ten też był fajny, bo to był taki na maksa wytresowany tygrys! 😃😅Butterfly23, Zbuntowana lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Dzień dobry dziewczyny,
czułam ogromną potrzebę napisania do Was. Nadrobię Wam później, po przepłakanej i nieprzespanej nocy najlepiej się ucieka od problemów, więc wsiadłam o świcie w auto i pojechałam do najdalszego biura, które opiekuje (dwie godziny drogi). Właśnie dojechałam i pisze z parkingu.. 😞
Dobija mnie wczoraj ta wizyta. Wyszłam z niej w sumie nadal bez planu a to był mój plan B. Wyniki nasienia nie najgorsze (chociaż mam inne zdanie) a o żylakach mamy poczytać i leki do kontroli.. dla mnie to nadal czas. Może stąd ta rozpacz, że nie mam już pomysłu. Małż też wczoraj mnie opuścił i poszedł spać. Wiem, że on nie potrafi w emocje ale kiedy w nocy łza mi łze tylko psiaki mi zlizywały z policzków..
A teraz hit.. zrobiłam dziś test. Zrobiłam jednak. I jadę z nim całą drogę a tu nitka. Mikro nitka, nie wiem czy zdjęcie ją złapało, ja chyba zwariuje. Miałam myśl, żeby tu podjechać do jakiegoś labu ale nie zniosę czekania cały dzień na wyniki, więc zrezygnowałam.. 😞
Ściskam Was dziewczyny, cokolwiek dziś bądźcie dzielne.
❤️Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
nick nieaktualnyezra wrote:Dzień dobry dziewczyny,
czułam ogromną potrzebę napisania do Was. Nadrobię Wam później, po przepłakanej i nieprzespanej nocy najlepiej się ucieka od problemów, więc wsiadłam o świcie w auto i pojechałam do najdalszego biura, które opiekuje (dwie godziny drogi). Właśnie dojechałam i pisze z parkingu.. 😞
Dobija mnie wczoraj ta wizyta. Wyszłam z niej w sumie nadal bez planu a to był mój plan B. Wyniki nasienia nie najgorsze (chociaż mam inne zdanie) a o żylakach mamy poczytać i leki do kontroli.. dla mnie to nadal czas. Może stąd ta rozpacz, że nie mam już pomysłu. Małż też wczoraj mnie opuścił i poszedł spać. Wiem, że on nie potrafi w emocje ale kiedy w nocy łza mi łze tylko psiaki mi zlizywały z policzków..
A teraz hit.. zrobiłam dziś test. Zrobiłam jednak. I jadę z nim całą drogę a tu nitka. Mikro nitka, nie wiem czy zdjęcie ją złapało, ja chyba zwariuje. Miałam myśl, żeby tu podjechać do jakiegoś labu ale nie zniosę czekania cały dzień na wyniki, więc zrezygnowałam.. 😞
❤️
Lepiej się troszkę czujesz? przytulam Cię najmocniej jak się da.ezra lubi tę wiadomość
-
Co do mieszkań, to u nas ceny dramat 🙈
Puszinko, kciuki! ✊
Ezra, nie chce odbierać Ci nadziei, ale ja nic nie widzę, może na jednym, ale wygląda to bardziej na kreskę fabryczną. Trzymam jednak kciuki, żeby ciemniała ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 09:18
Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Ezra ja widzę na tym pierwszym 🥹
Albo beta albo test jutro do powtórki.
Ściskam Cię bardzo mocno 🫂 wiem jak się czujesz 🥺ezra lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualny
-
Asterae dziękuje! Pewnie u mnie tez będziemy zwiększać dawkę albo zmieniać substancje czynną. No coś musi te jajniki rozruszać.
Pushka kciuki za wizytę 🤞🏼
Ezra 🫂
Mania za ciebie tez kciuki zaciśnięte.
Ceny mieszkań - katastrofa. Takie które nas by interesowały to jest koszt 13k w górę. Nawet do 20 🤦🏼♀️Gdańsk jest koszmarny pod tym względem. Przez to zastanawiamy się nad np połówka bliźniaka pod miastem (bo jednak jak mam mieć słabsza lokalizacje niż aktualna to wole dom, ogród, więcej miejsca), ale trochę ciężko nam jeszcze porzucić wygody miasta. Tzn dom też byłby te 15 km od centrum itp, ale jednak teraz wychodzimy z domu i w 15 spaceru minut jesteśmy na plazy, w 3 w sklepie, w 10 w kinie etc. Zawsze sobie marzyłam, że będę chodzić deptakiem z wózkiem ☺️ już nawet wiem jaki ten wózek ma być! 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 09:22
Maniaaa., Zbuntowana, Pusshka, Myszkaaa20, ezra lubią tę wiadomość
-
@Ezra tulę 🫂 Niestety na easy home widać kreski fabryczne. W październiku miałam bardzo wyraźną przez co poszłam na betę a tam wielkie rozczarowanie…
ezra lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Ezra 🫂🫂🫂 coś przebija , ale co ?? Fabryczna ?? początek ?? Oby to start bety.
Cerva piękny sen
Butterfly my wszystkie takie mądre z poradami 🤣🤣
Pusshka o której mamy się zameldować pod gabinetem ??
Maniaaa mocne kciuki 🤞🍀🍀
Astereae ja też miałam puregon i bemfole niestety mój organizm w ogóle na nie nie reagował, teraz mi trochę smutno bo jak to typowo pod invitro to znaczy że nie będę się klasyfikować ?Maniaaa., ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
ezra wrote:Dzień dobry dziewczyny,
❤️ezra lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nick nieaktualny
-
Na easy@home widać kreskę fabryczną jeszcze przed zrobieniem testu (odkryłam to pare dni temu ;p), ale zazwyczaj jak się na nią poświeci np latarką z telefonu to jest taka jakby błyszcząca.
Test bym powtórzyła, ale np na pinku (choć mnie oszukał) albo facelle. Albo betaezra lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Cerva wrote:A mi się śniło, że miałam tygrysa w ogródku... 😂 To chyba przez te Wasze wspominki o tygrysach. 🙈 No i śniło mi się moje bobo - w śnie była to córeczka 🥹 pierwsze dni w domu. 🥹
Cerva, Fooskatt lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Ależ jestem zestresowana... Babcia dzwoniła do mnie, że w nocy o 1.00 dziadek zszedł z sypialni na dół do kuchni i upadł, stracił przytomność na kilka sekund. Zakazał w nocy dzwonic na pogotowie ani do nas. Ma podrapane plecy bo o coś zahaczył... Jest mega słaby. Takie upadki zaczęły się półtora roku temu, ale po serii badan i dobraniu leków był spokój przez pół roku, aż do zeszłego tygodnia... w zeszlym tygodniu w sklepie zasłabł i osunąl się na blat, ale po chwili wrócił do siebie... No i dziś w nocy upadek... Ale do lekarza nie chce....31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
@ezra ja na tym pierwszym coś widzę, ale tak jak dziewczyny piszą tym easyhome to średnio można ufać. Może kup pinka i zrób popołudniu albo jutro? Przytulam ❤️❤️❤️ i oby była kreseczka 🙏🏼🤞🏼a jak temperatura dziś?
Ps. Zerknęłam na Twój easy poprzedni i tam nie widzę nic rzeczywiście, żadnej testowej.🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 09:45
ezra lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyFooskatt wrote:Ależ jestem zestresowana... Babcia dzwoniła do mnie, że w nocy o 1.00 dziadek zszedł z sypialni na dół do kuchni i upadł, stracił przytomność na kilka sekund. Zakazał w nocy dzwonic na pogotowie ani do nas. Ma podrapane plecy bo o coś zahaczył... Jest mega słaby. Takie upadki zaczęły się półtora roku temu, ale po serii badan i dobraniu leków był spokój przez pół roku, aż do zeszłego tygodnia... w zeszlym tygodniu w sklepie zasłabł i osunąl się na blat, ale po chwili wrócił do siebie... No i dziś w nocy upadek... Ale do lekarza nie chce....
Zdrówka dla Dziadka 🫂