Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFooskatt wrote:Ależ jestem zestresowana... Babcia dzwoniła do mnie, że w nocy o 1.00 dziadek zszedł z sypialni na dół do kuchni i upadł, stracił przytomność na kilka sekund. Zakazał w nocy dzwonic na pogotowie ani do nas. Ma podrapane plecy bo o coś zahaczył... Jest mega słaby. Takie upadki zaczęły się półtora roku temu, ale po serii badan i dobraniu leków był spokój przez pół roku, aż do zeszłego tygodnia... w zeszlym tygodniu w sklepie zasłabł i osunąl się na blat, ale po chwili wrócił do siebie... No i dziś w nocy upadek... Ale do lekarza nie chce....
-
Anka32 wrote:W Krakowie z cenami mieszkań też mamy wesoło 🤣
Dobrze, że udało się kupić zanim ceny tak podskoczyły bo byśmy dalej z Babcią mieszkali chyba 😜
Ja dzisiaj jestem 6-7dpo i 8 dni po zastrzyku. Test z kreseczką. Miałam nadzieję, że już będzie biel i jak się coś znowu pojawi, to będę pewna, że to już nie zastrzyk. Ale klopsAnka32, Olalee, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyświtezianka wrote:U nas to samo, jeszcze udało się nam dostać kredyt sekundę przed covidem. Już w trakcie by nam pewnie nie dali.
Ja dzisiaj jestem 6-7dpo i 8 dni po zastrzyku. Test z kreseczką. Miałam nadzieję, że już będzie biel i jak się coś znowu pojawi, to będę pewna, że to już nie zastrzyk. Ale klops -
ezra wrote:Dzień dobry dziewczyny,
czułam ogromną potrzebę napisania do Was. Nadrobię Wam później, po przepłakanej i nieprzespanej nocy najlepiej się ucieka od problemów, więc wsiadłam o świcie w auto i pojechałam do najdalszego biura, które opiekuje (dwie godziny drogi). Właśnie dojechałam i pisze z parkingu.. 😞
Dobija mnie wczoraj ta wizyta. Wyszłam z niej w sumie nadal bez planu a to był mój plan B. Wyniki nasienia nie najgorsze (chociaż mam inne zdanie) a o żylakach mamy poczytać i leki do kontroli.. dla mnie to nadal czas. Może stąd ta rozpacz, że nie mam już pomysłu. Małż też wczoraj mnie opuścił i poszedł spać. Wiem, że on nie potrafi w emocje ale kiedy w nocy łza mi łze tylko psiaki mi zlizywały z policzków..
A teraz hit.. zrobiłam dziś test. Zrobiłam jednak. I jadę z nim całą drogę a tu nitka. Mikro nitka, nie wiem czy zdjęcie ją złapało, ja chyba zwariuje. Miałam myśl, żeby tu podjechać do jakiegoś labu ale nie zniosę czekania cały dzień na wyniki, więc zrezygnowałam.. 😞
Ściskam Was dziewczyny, cokolwiek dziś bądźcie dzielne.
❤️
ezra lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Ja tam widzę bladą kreskę. Niestety, chyba przytrafiło się to samo, co mi… 😭😭😭 🫂🫂🫂Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Zdrówka dla Dziadka 🫂mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:33
Olalee, Lani lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:
:D
-
Dzień dobry, ja chybs jestem w stanie tylko czytać😉
Kurcze nie podoba mi się, ten styczeń😢 rozpoczęło się ladnie a teraz dupa!
Ezra kochanie kup porządny test ✊️ moim zdaniem nie warto ranić się oszustamiPaula9463, ezra, Lani, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:To ja mogę bo mam regularne cykle 😁
No ale 5-7 dni może nie wystarczyć, żeby wyznaczyć owulację 🤔
@Ccarolinaa 250zl, sprawdzałam na paragonie, plastry na trzy cykle 🙂 Widzisz, mnie też nie chciał w ogóle dać teraz Acardu, ale chyba widział, że jestem dość spanikowana, więc zgodził się na najmniejszą dawkę 75 i dopiero od dwóch kresek. Też masz za sobą Biochem, może kochana zagadaj do niego, jak nie uda się w najbliższym cyklu?Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
nick nieaktualnyblador2 wrote:Dzień dobry, ja chybs jestem w stanie tylko czytać😉
Kurcze nie podoba mi się, ten styczeń😢 rozpoczęło się ladnie a teraz dupa!
Ezra kochanie kup porządny test ✊️ moim zdaniem nie warto ranić się oszustamito dobra wiadomość, Kropuś się zadomowił
blador2 lubi tę wiadomość