Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Chwilę mnie nie było, bo miałam trochę spraw na głowie, musiałam pojechać ponad 400 km do miasta rodzinnego, żeby załatwić sprawy spadkowe po mamie. Spędziłyśmy trochę czasu z siostrą i jakoś tak chyba dobrze zrobiło mi odłożenie telefonu na bok.
Co u was? Przyznaję, że nie nadrabiałam, bo za dużo tego. 🙈Pusshka, Zbuntowana, ezra lubią tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Maj.a wrote:Ja po monitoringu😪, jakiś ten styczeń pechowy.
Doktor nie widzi żadnego pęcherzyka dominującego, mimo brania NAC nici z tego cyklu, a w poprzednim miesiącu były takie piękne pęcherzyki.
A ktory to dc? Moze po prostu bedziesz miala pozniejsza owulacje? Jakies pecherzyki byly?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyMaj.a wrote:Ja po monitoringu😪, jakiś ten styczeń pechowy.
Doktor nie widzi żadnego pęcherzyka dominującego, mimo brania NAC nici z tego cyklu, a w poprzednim miesiącu były takie piękne pęcherzyki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Chcieć chcę ale ogromu nadziei w to, że się uda nie pokładam
tylko ja nawet nigdy cienia nie miałam - po ciąży z synem
ja wierzę, że będziesz szybko w ciąży
Anka32, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Effiii Ty się nie przejmuj, że nie reagowałas na Puregon, pod in vitro są zupełnie inne dawki, robił Ci ktoś wymazy na urea i te inne? Miałaś biopsję endometrium czy czasem nie ma stanu zapalnego;)
Przede wszystkim po laparoskopi staraj się dużo chodzić, żeby się zrosty nie robiły ale broń Boże nie podnoś ciężkich przedmiotów;)
A jak tam ta Twoja torbiel duża była?Astereae, Zbuntowana lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Kochane moje, melduję się po wizycie.
Widziałam moją Dzidzię, pięknie bije serduszko ❤️🥺 Czułam Wasze wsparcie!
Reszta szczegółów później razem ze zdjęciem 😊
Lecę do Lidla, a potem przede mną 80km do domu.Pusshka, Edithka, Olalee, Frutellka , Muuu., blador2, aszin, Anka32, Fooskatt, Królikkicek, klaudia_23, Monia•, Myszkaaa20, Małgosiagosia, Cerva, Paula9463, Astereae, Nomeolvides, Viii, ezra, Zbuntowana, Butterfly23, Wenka, bonassola, Liyss🧚🏻, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola_b wrote:Kochane moje, melduję się po wizycie.
Lecę do Lidla, a potem przede mną 80km do domu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:ja widzę tylko ogólne powiadomienia, ale przy naszym pisaniu - skrzynka będzie zawalona
Szkoda, bo na moich dotychczasowych forach zawsze miałam taką opcję, a tutaj łatwo można zgubić, jak ktoś o coś pytał czy na coś odpowiedziałTutaj mam wielkie FOMO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 14:08
-
karola_b wrote:Kochane moje, melduję się po wizycie.
Lecę do Lidla, a potem przede mną 80km do domu. -
Maj.a totalnie nic ?? Który jesteś dzień cyklu, może owulka będzie później. Wcześniej cykl naturalny że były pęcherzyki ??
Edit. Już doczytałam odpowiedź.
Anka robiłaś juz blok ??
Frutellka torbiel dwukomorowa tyle się dowiedziałam 🤣 i ogólnie usłyszałam też że ładny mam ten prawy jajowód, bardzo ładny no ale nie udało się go "rozkleić" . Śmiech na sali w ogóle , ale fajnie wiedziec że jest ładny.
Nie miałam robionej biopsji, nie mam tendencji do infekcji , nie ma ognisk endometriozy. W ogóle to jest tak malutki szpital, że pewnie jakbym zapytała czy robili to oni by zapytali a co to w ogóle jestPozostaje mi się cieszyć tym co mam. Mucha miałam robione 4 lata temu. Było ok. Teraz małż powtarza badania nasienia i będzie też posiew i właśnie mucha. Zobaczymy co wyjdzie. Ja po @ też idę na kontrolę już do swojego lekarza i zrobię pewnie też cytologię i resztę wymazów.
Nie mam konkretnego planu narazie poza IUI w lutym chyba że będzie z prawej strony owulacja to zrezygnuje.
Dalszych planów brak poza in vitro. Więcej nie będę się diagnozować poza tym co będzie potrzebne do procedury.
Dzisiaj akurat dużo chodzę, nie lubię bezczynnie leżeć. Te zrosty mogą mieć jakieś konsekwencje ?
Karola świetne wieści 🥰🥰🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2024, 14:12
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
karola_b wrote:Kochane moje, melduję się po wizycie.
Lecę do Lidla, a potem przede mną 80km do domu.
Ale się cieszę 🥹 cudownie ❤️👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Maj.a totalnie nic ?? Który jesteś dzień cyklu, może owulka będzie później. Wcześniej cykl naturalny że były pęcherzyki ??
Edit. Już doczytałam odpowiedź.
Anka robiłaś juz blok ??
Frutellka torbiel dwukomorowa tyle się dowiedziałam 🤣 i ogólnie usłyszałam też że ładny mam ten prawy jajowód, bardzo ładny no ale nie udało się go "rozkleić" . Śmiech na sali w ogóle , ale fajnie wiedziec że jest ładny.
Nie miałam robionej biopsji, nie mam tendencji do infekcji , nie ma ognisk endometriozy. W ogóle to jest tak malutki szpital, że pewnie jakbym zapytała czy robili to oni by zapytali a co to w ogóle jestPozostaje mi się cieszyć tym co mam. Mucha miałam robione 4 lata temu. Było ok. Teraz małż powtarza badania nasienia i będzie też posiew i właśnie mucha. Zobaczymy co wyjdzie. Ja po @ też idę na kontrolę już do swojego lekarza i zrobię pewnie też cytologię i resztę wymazów.
Nie mam konkretnego planu narazie poza IUI w lutym chyba że będzie z prawej strony owulacja to zrezygnuje.
Dalszych planów brak poza in vitro. Więcej nie będę się diagnozować poza tym co będzie potrzebne do procedury.
Dzisiaj akurat dużo chodzę, nie lubię bezczynnie leżeć. Te zrosty mogą mieć jakieś konsekwencje ?
Karola świetne wieści 🥰🥰🥰
Czyli inaczej cysta a jeszcze inaczej czynnościowąAle zapalenie endometrium nie ma nic wspólnego z infekcjami może utrudniać zagnieżdżenie zarodka i warto je zrobić
Życzę Ci żeby IUI przyniosło u Ciebie odpowiedni efekt;) Rozpiska badań pod in vitro nie jest tak długa;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)