Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi, masz talent bez dwóch zdań! Otwieraj salon bo mam kilka kolejnych dziar w planach
Lola, jeszcze nie, ale czuję, że w nocy/rano będzieMegipta lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷
-
Dziewczyny odkryłam chyba nową markę suplementów z dobrymi czystymi składami i w miarę rozsądne ceny mają
Biowen - aż złożyłam zamówienie
Pusshka, Anka32, Lola93, Butterfly23, goska000, Effiii, Nomeolvides lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegipta wrote:Minął tydzień i zrobiłam zakwas z przepisu Ani, przelałam i spróbowałam. Nie jem buraków więc po prostu mi nie smakuje ale to powinno tak dawać czosnkiem ? 🫣😃 Poświęcę się i będę piła po 2 shoty dziennie i myślę że powinno być ok czy więcej pić? 😅
Effiii pisała żeby pić w proporcji 1:1 z ciepłą wodą.
Ja tak robię od kilku dni i chyba zmniejszę w ogóle ilość i zamiast 100 ml będę piła 50. Starczy na dłużej 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2024, 16:33
-
Anka32 wrote:Effiii pisała żeby pić w proporcji 1:1 z ciepłą wodą.
Ja tak robię od kilku dni i chyba zmniejszę w ogóle ilość i zamiast 100 ml będę piła 50. Starczy na dłużej 🤣 -
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Dziewczyny odkryłam chyba nową markę suplementów z dobrymi czystymi składami i w miarę rozsądne ceny mają
Jakie zamówiłaś?
Naczytałam się o witaminie C i E i myślę czy mi się chce tyle wszystkiego łykać.
I rozważam jeszcze zakup Prenacaps Ferr C 🤔 -
nick nieaktualny
-
Lola93 wrote:Uuu co zamówiłaś?
Wzięłam cynk, selen i magnez taurynian;) selen łykam raz w tygodniu cynk 2 razy więc starczy mi to na sto lat;)Lola93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie macie aktualnie paznokcie? Na dniach idę i szukam inspiracji 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Dziewczyny odkryłam chyba nową markę suplementów z dobrymi czystymi składami i w miarę rozsądne ceny mają
-
Anka32 wrote:Jakie zamówiłaś?
Naczytałam się o witaminie C i E i myślę czy mi się chce tyle wszystkiego łykać.
I rozważam jeszcze zakup Prenacaps Ferr C 🤔
C wybieram proszek do picia, E biorę 400 j. ze swanson ze względu na endometrioze, omega 3 to podstawa przy staraniach. Zresztą moja suplementacja bardzo rozbudowana;) Jak masz zamiar kupować żelazo to weź sobie FerrC+ bo z tego co pamiętam Twoja ferrytyna nie jest tragiczna więc dawka 15 mg Ci w zupełnie wystarczy;)Anka32 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny naszła mnie taka rozkmina. Bo jak się bierze luteinę dopochwowo to przy kolejnej dawce powinno sie zagrzebać, żeby wyjąć resztki? Niby to sie trochę rozpuszcza, ale czy powinno tak sobie dogorywać huk wie ile? No i mam jutro wizytę u gina i zastanawiam sie czy nie mam piczki jak pudełka tic tac-ów przez te tabsy 😂
blador2, Butterfly23, AnkaAneczka, Anulek84, Sofka88, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Właśnie obczaiłam ich B Complex i bardzo mi się podoba! Jedynie szkoda że folianu nie ma, ale i tak w Proovulinie biorę 😊 Dzięki za polecajke!
Ma całkiem fajny sklad i duże dawki jest tam też 400 j. folianu;) więc jak masz w proovulin i w tym to już spoko dawka;)
Chociaż ja B Complex muszę zmniejszyć dawkę do brałam od Health Labs i moja homocysteina spadła z 10,6 do 4,2🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2024, 16:47
Pusshka lubi tę wiadomość
-
Kira wrote:Dziewczyny naszła mnie taka rozkmina. Bo jak się bierze luteinę dopochwowo to przy kolejnej dawce powinno sie zagrzebać, żeby wyjąć resztki? Niby to sie trochę rozpuszcza, ale czy powinno tak sobie dogorywać huk wie ile? No i mam jutro wizytę u gina i zastanawiam sie czy nie mam piczki jak pudełka tic tac-ów przez te tabsy 😂
Nic nie trzeba "grzebać"Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny jakie macie aktualnie paznokcie? Na dniach idę i szukam inspiracji 😁
https://zapodaj.net/plik-6JOjSMoxJGblador2, Kira, Astereae, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrutellka wrote:C wybieram proszek do picia, E biorę 400 j. ze swanson ze względu na endometrioze, omega 3 to podstawa przy staraniach. Zresztą moja suplementacja bardzo rozbudowana;) Jak masz zamiar kupować żelazo to weź sobie FerrC+ bo z tego co pamiętam Twoja ferrytyna nie jest tragiczna więc dawka 15 mg Ci w zupełnie wystarczy;)
Polecisz jakieś konkretne omega 3? 🥹Frutellka lubi tę wiadomość
-
Kira wrote:Dziewczyny naszła mnie taka rozkmina. Bo jak się bierze luteinę dopochwowo to przy kolejnej dawce powinno sie zagrzebać, żeby wyjąć resztki? Niby to sie trochę rozpuszcza, ale czy powinno tak sobie dogorywać huk wie ile? No i mam jutro wizytę u gina i zastanawiam sie czy nie mam piczki jak pudełka tic tac-ów przez te tabsy 😂
A plamisz jeszcze?Kira lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Ma całkiem fajny sklad i duże dawki jest tam też 400 j. folianu;) więc jak masz w proovulin i w tym to już spoko dawka;)
Chociaż ja B Complex muszę zmniejszyć dawkę do brałam od Health Labs i moja homocysteina spadła z 10,6 do 4,2🤣
O kurcze, to faktycznie ta homocysteina poszybowała w dół 🙈Frutellka lubi tę wiadomość
-
blador2 wrote:🤣🤣🤣🤣 padłam
A plamisz jeszcze?
No pewnie. Za dobrze by było gdybym przestała 🤡 Ale dużo mniej na szczęście.
Już mam srakake przed wizytą. Dobrze, że ranoblador2, AnkaAneczka lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Polecisz jakieś konkretne omega 3? 🥹
Ja stosuję prenacaps, ale korzystniej cenowo wychodzi NOW, Biowen - tylko tutaj trzebaby sprawdzić jaki mają wskaźnik Totox - powinien być poniżej 20. Z polecenia mam też firma Noyo i Health Labs - ale dla mnie cena jest mało korzystna;)Anka32, Lola93 lubią tę wiadomość