Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViii wrote:A u mnie już 9dc, nie wiem kiedy to zleciało 😅 Miałam się wyposażyć w nac i wiesiołek ale jakoś czas mi szybko zleciał i w końcu machnęłam na to ręką. Co ma być to będzie, skupiam się na tym żeby czerpać przyjemność z serduszkowania a jak przy okazji się wykluje dzidziolek to będzie super ☺️ Na razie odpuszczam i nie chce mi się robić nic poza mierzeniem temperatury, może owulki jeszcze dokupię ale dopiero pod koniec tygodnia.
U mnie też dzisiaj 9 dc i też nie robię nic poza mierzeniem temperatury 🙂
I też sobie serduszkujemy bez presji 🥰Pusshka, Olalee, Viii lubią tę wiadomość
-
Olalee wrote:Jeszcze raz Wam Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy.
Effiii tak było z tą pracą, udało się zatrudnić koleżankę. Dobrze, że razem nie pracujemy. On jest pracoholikiem, od młodych lat pracuje. nie potrafi odpuścić, ale mówi , że jak go zmuszam do pracy jak jest chory. Że chcę go zajechać. Że on nie może chorować - to po co kogoś zatrudniał.Olalee lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dziewczyny szybkie pytanie. Co myślicie o suplach sfd ? Mają niskie ceny i zastanawiam się jak to sie ma do składu i jakości , a ja w tym temacie zielona jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2024, 12:04
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka jednym słowem zawitał u Was spokój, staracie się ale nie tracąc głowy 🥹 ciężko osiągnąć ten stan ale myślę że to najlepsze co właśnie robicie.
Dziękuję że pytasz, niestety nadal czuję gaz w sobie. Nie mogę się śmiać bo czuję ból w klatce piersiowej, a mąż niestety widząc moje załamanie po wyjściu ze szpitala stara się non stop mnie rozsmieszać 😁w środę idę na ściągnięcie szwów, a wczoraj ciekawość wzięła górę i obejrzałam w necie filmiki jak odbywa się laparoskopia.... No nie polecam oglądać
Kochany mąż, chce dobrze! Byle do środy w takim razie, odpoczywajDo kiedy masz zwolnienie?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:05
Pusshka, Anka32, blador2, Olalee, Megipta, Megipta, Butterfly23, Cerva, Viii, Paula9463, Liyss🧚🏻, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Ola, nikt nie jest święty. Ja też nie
Ta rozmowa dotyczy pracy na miejscu.
Kiepsko facet zaczyna. Jest spóźniony. Dzwonił, że będzie za kilka chwil.
Niefajnie, że się spóźnia.
-
Pusshka wrote:Dokładnie. Ale rękę na pulsie chcę trzymać i obserwować czy wgl owulki są, no i ta wizyta u specjalistki od endo w lutym
Kochany mąż, chce dobrze! Byle do środy w takim razie, odpoczywajDo kiedy masz zwolnienie?
Do piątku, przysługuje mi dłużej, ale nie chcę bo i tak już czuję po kieszeni nieszczęsne chorobowe.
Dziewczyny z niską ferrytyna , jak u Was hemoglobina ?
Mi się ostatnio wyświetlił post, że magazynem żelaza w 70% jest hemoglobina 🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2024, 12:10
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka jednym słowem zawitał u Was spokój, staracie się ale nie tracąc głowy 🥹 ciężko osiągnąć ten stan ale myślę że to najlepsze co właśnie robicie.
Dziękuję że pytasz, niestety nadal czuję gaz w sobie. Nie mogę się śmiać bo czuję ból w klatce piersiowej, a mąż niestety widząc moje załamanie po wyjściu ze szpitala stara się non stop mnie rozsmieszać 😁w środę idę na ściągnięcie szwów, a wczoraj ciekawość wzięła górę i obejrzałam w necie filmiki jak odbywa się laparoskopia.... No nie polecam oglądać
Ja na IG non stop oglądam profesora, który nagrywa opercje i pokazuje usunięte elementy. Są to też wylacznie operacje ginekologiczne 😁 ale mnie to nie rusza jakoś, i mogę patrzeć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Ale u nas piękne słońce.
Butterfly widziałam, że zastanawiasz się nad pudłkami - mam takie same myśli, nie umiem sama się wziąć za dietę, a takie pudełka pomogły by mi wystartować.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Olalee podpisuję się pod tym co dziewczyny napisały. Świetnie że chodzisz na terapię, mam nadzieję ze pomoże Ci ona w budowie pewności siebie i przywróci przede wszystkim wiarę w siebie. A co do męża to chyba powazna rozmowa się szykuje, bo bardzo Ci w pracy nad sobą nie pomaga..
Zobaczyłam wczoraj na insta super spodnie z hm które oczywiście muszę posiadać i nie wiem jak do tej pory bez nich żyłam. Oczywiście na stronie wyprzedane, stacjonarnie w pobliżu nie ma, szukam na vinted ale kicha.. No lipa. #problempierwszegoświataWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2024, 12:20
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Alysa cieszę się, że nie siedzisz w norce😘 myślę, że zabolało bo się nie znacie, tak jak my tu jednak wiemy, że jedna potrzebuje kopa w tyłek a inna ojojania. Myślałam po Twoim nocnym poście, że widać ostatnio w Twoich wpisach, że to zły czas, oby minął szybko! A co do badań to ja np. Mam tak w życiu, że jak się boję i stresuję i myślę, że klapa to wtedy jest dobrze, a jak podchodzę z chłodną głową to wychodzi kiepsko, więc życzę Ci, żeby ten stres jak u mnie oznaczał pozytywne wieści! Ile się czeka na wyniki?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Astereae wrote:Kiedyś wzięłam testowo na same soboty i niedziele. Ja się nie umiałam do nich przekonać. Niektóre jedzenie było przeleżałe, jak np sajgonki warzywne. Ten papier był mega przemokniety. Albo dania z jajkami...no.
Jednak co na świeżo to na świeżo. Do tego dochodziła ogromną ilość tych pojemikow🫣 a to były tylko 2 dni.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:06
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Astereae wrote:Ja na IG non stop oglądam profesora, który nagrywa opercje i pokazuje usunięte elementy. Są to też wylacznie operacje ginekologiczne 😁 ale mnie to nie rusza jakoś, i mogę patrzeć
Chyba nawet wiem którego 😁 ja też go obserwuję, no i powiem, że jara mnie to 😅 Pokazuje też krótkie rozmowy z pacjentkami przed / po operacji, ich historie, a nawet są filmiki jak pod rękę prowadzi je na operacje! Ogromny szacun!!!Astereae lubi tę wiadomość