Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Uwielbiam wodę z ogórków
Masz rację Kochana - najpierw muszę zadbać o swoje zdrowie psychiczne, muszę nad sobą popracować, tylko gdyby to było choć odrobinę łatwiejsze .
@Gośka, jesteśmy z Tobą!metkamniedrapie_87, Olalee lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:Apropos wcinających się osób z zewnątrz które nie mogą się powstrzymać żeby coś skomentować lub koniecznie doradzić to nie da się tego wątku jakoś zrobić na nie wiem prywatny czy coś innego?
Viii, jo_ana lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka we wcześniejszych cyklach chyba bardziej ukrywałaś termin owu przed mężem ? Wydaje mi się że mąż zaczyna działać zadaniowo bez presji 😉 Jesteście w tym razem więc fajnie że zapyta jak temperatura itp
Na ten moment podchodzę do tego tak, że co ma być, to będzie.
A jak Ty się czujesz? Ból ramion przeszedł?
-
metkamniedrapie_87 wrote:Tak to DL, ale grunt, że PIK pokazały, po piku niech już się tam dzieje co chce. Robiłam je od 7dc i były negatywne lub całkiem blade, a w sobotę wyszedł PIK, wiec myślę, że się nie pomyliły.
Jednak w tym jest jeden plus - myślę, że w zeszłym cyklu, owulacja też była 11dc, a nie 10 jak cały czas obstawiałam. Robiłam wtedy testy z dr maxa i ciagle były negatywne, nawet bez cienia…myślałam, że są dla mnie zbyt mało czułe, ale może też tak było i owu była 11dc czy nawet 12dc, jak teraz. To się nie dziwię, że staranki się nie powiodły… bo M wyjeżdzał w 10dc i to ostatnie to już serio był taki półbzyk 🤣.
Nie czułam też wtedy jajnika… jak nigdy, wczoraj czułam tak dosyć konkretnie, nie wiem czy to NAC pomógł w tym, czy wracam do formy 🧐. Chciałam jeszcze w tym miesiącu zrobić proga, ale 7dpo dopiero będę lądować o 22 w PL, więc znowu zrobię 8dpo 🙄 -
nick nieaktualnyViii wrote:Apropos wcinających się osób z zewnątrz które nie mogą się powstrzymać żeby coś skomentować lub koniecznie doradzić to nie da się tego wątku jakoś zrobić na nie wiem prywatny czy coś innego?
Alysa wiesz, że my Ciebie tu wszystkie wspieramy najmocniej jak się da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2024, 11:40
Astereae, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
@Megipta bardzo miło Cię widzieć z powrotem ❤️❤️❤️
@Olalee przytulam 🫂 mam nadzieję ze wkrótce rozwikłacie swoje problemy. Pamiętaj ze tu się możesz wygadać zawszeOlalee, Megipta lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
A u mnie już 9dc, nie wiem kiedy to zleciało 😅 Miałam się wyposażyć w nac i wiesiołek ale jakoś czas mi szybko zleciał i w końcu machnęłam na to ręką. Co ma być to będzie, skupiam się na tym żeby czerpać przyjemność z serduszkowania a jak przy okazji się wykluje dzidziolek to będzie super ☺️ Na razie odpuszczam i nie chce mi się robić nic poza mierzeniem temperatury, może owulki jeszcze dokupię ale dopiero pod koniec tygodnia.
Butterfly23, metkamniedrapie_87, blador2, Megipta, Pusshka, Paula9463, Liyss🧚🏻, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:A u mnie już 9dc, nie wiem kiedy to zleciało 😅 Miałam się wyposażyć w nac i wiesiołek ale jakoś czas mi szybko zleciał i w końcu machnęłam na to ręką. Co ma być to będzie, skupiam się na tym żeby czerpać przyjemność z serduszkowania a jak przy okazji się wykluje dzidziolek to będzie super ☺️ Na razie odpuszczam i nie chce mi się robić nic poza mierzeniem temperatury, może owulki jeszcze dokupię ale dopiero pod koniec tygodnia.
Viii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusshka jednym słowem zawitał u Was spokój, staracie się ale nie tracąc głowy 🥹 ciężko osiągnąć ten stan ale myślę że to najlepsze co właśnie robicie.
Dziękuję że pytasz, niestety nadal czuję gaz w sobie. Nie mogę się śmiać bo czuję ból w klatce piersiowej, a mąż niestety widząc moje załamanie po wyjściu ze szpitala stara się non stop mnie rozsmieszać 😁w środę idę na ściągnięcie szwów, a wczoraj ciekawość wzięła górę i obejrzałam w necie filmiki jak odbywa się laparoskopia.... No nie polecam oglądaćPusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Megipta wrote:Ja proga robiłam 2x w 8dpo I zawsze miałam ponad normę, czy to szczyt? Nie wiem, może szczyt miałam 7dpo ale wątpię bo u mnie faza lutealna zwykle bywałą 16dniowa , a 8dpo to połowa 🤷♀️ Co do testów prędzej myślę, że się owulka Ci przestawiła a PIK mogłaś mieć o różnej porze dnia, mniej czule np jak moje to mam 50szt i siusiam nawet 3x dziennie w dni płodne i wiem nawet o której h był pik 😅 tylko owu u mnie w szczęśliwym cyklu była tego samego dnia, kilka h o piku, wnie następnego dnia, więc myślę że tu nie ma reguły. Testy jakie mi zostały sikalam dalej aż wwychwycily znowu pozytyw - przed testem ciążowym 😉
No tak obstawiam, że się przesunęła na później, a początkiem stycznia to akurat nie było wskazane, teraz tak, bo przyjechałam w piątek, którym miał być dniem przed owulacją, ale jak się okazuje owu była w niedzielę, a nie w sobotę, więc w zasadzie nawet lepiej. Podziałane w weekend, a z racji tego, że teraz zobaczymy się dopiero pod koniec marca, to w tym tygodniu podziałamy jeszcze nie raz 🙈🤪. Co ma być to będzie!Megipta, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualnyViii wrote:A u mnie już 9dc, nie wiem kiedy to zleciało 😅 Miałam się wyposażyć w nac i wiesiołek ale jakoś czas mi szybko zleciał i w końcu machnęłam na to ręką. Co ma być to będzie, skupiam się na tym żeby czerpać przyjemność z serduszkowania a jak przy okazji się wykluje dzidziolek to będzie super ☺️ Na razie odpuszczam i nie chce mi się robić nic poza mierzeniem temperatury, może owulki jeszcze dokupię ale dopiero pod koniec tygodnia.
Ania miałam napisać, że ciacho wyszło piękne - i na pewno tak smakowało
ja zrobiłam z piątku na sobotę owsiankę co Butterfly polecała i pysznazrobiłam dwie porcje z jednego puddingu i skyra, tak będę robić - córka będzie miała też na śniadanko
Viii, Anka32, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka jednym słowem zawitał u Was spokój, staracie się ale nie tracąc głowy 🥹 ciężko osiągnąć ten stan ale myślę że to najlepsze co właśnie robicie.
Dziękuję że pytasz, niestety nadal czuję gaz w sobie. Nie mogę się śmiać bo czuję ból w klatce piersiowej, a mąż niestety widząc moje załamanie po wyjściu ze szpitala stara się non stop mnie rozsmieszać 😁w środę idę na ściągnięcie szwów, a wczoraj ciekawość wzięła górę i obejrzałam w necie filmiki jak odbywa się laparoskopia.... No nie polecam oglądaćEffiii lubi tę wiadomość
-
Zbuntowana już zrymowana, przepraszam, musiałam przeoczyć
Olalee 🫂 kochana mogę tylko przytulić, jesteś super babką i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej! Wizyta serduszkoea 6.02Olalee, Butterfly23 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pytanie do Was, proszę o polecajke kremu do rąk, mam mega suche kostki . Ostatnio stosowałam krem mediderm do rąk dla osób z AZS niby ok , ale szlau nie było. Ręce kremuje 100 razy dziennie
Effiii lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:Ale u nas piękne słońce.
Butterfly widziałam, że zastanawiasz się nad pudłkami - mam takie same myśli, nie umiem sama się wziąć za dietę, a takie pudełka pomogły by mi wystartować.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Ola, nikt nie jest święty. Ja też nie
Ta rozmowa dotyczy pracy na miejscu.
Kiepsko facet zaczyna. Jest spóźniony. Dzwonił, że będzie za kilka chwil.Olalee lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷