Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie ❤️
@Królikkicek Może bardzo to badań nie zaburzy. Najgorsza chyba jest gorączka i antybiotyk tak jak pisała @Frutelka. To chyba ja już mam przyczynę po jego opuchnkietego węzła chłonne go na szyi. Musiał chodzić i zarażać od jakiegoś czasu. Mam nadzieję że ja się kie rozchoruje, w przyszłym tygodniu w pracy mamy święto...
@Frutelka myślisz że te dodatkowe suple włączyć mu od razu jak przyjdą czy poczekać aż wyzdrowieje?
Od razu kochana nie ma na co czekać tylko pamiętajcie nie łącz cynku z selenem i cynku z magnezem;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
A ja melduje że dziś spadek temperatury, wczoraj ❤️, więc liczę , że od jutra temperatura wzrośnie.
Jakby tak było będę testować w walentynki
Lecę dziś na ściągnięcie szwów, ale muszę iść najpierw do rodzinnego żeby sobie to obejrzal, głupia polityka, ale przy okazji chce wymusić kilka badań. Myślę o żelazie, ferrytynie, b12, kwasie foliowym i D3. Tarczycę badałam w grudniu. Co byście na moim miejscu jeszcW próbowały "wyżebrać''?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 08:37
Myszkaaa20, Astereae, Pusshka, Liyss🧚🏻, Sofka88, Anka32, Cerva, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dzien dobry... powodzenia dla tesujacych... Ja właśnie nie wytrzymałam... 1 luty ostatni test który miałam 39 dzien cyklu... I biel widzę biel... poproszę o wolnego strzelca nie mam pojęcia kiedy będzie królowa małpa... wredna .. bo się spóźnia i wszystko się pokiełbasiło.... ehhh... smutek zaczyna mnie ogarniać... za za miesiąc i jeden dzień nz 41 urodziny chyba już starość...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 08:35
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Fooskatt wrote:Dziewczyny, takie pytanie - ginekolog kazała mi zrobić tylko TSH (chcę zrobić jeszcze FT3 FT4), prolaktynę i glukozę. To na wizytę po bc i generalnie chciałaby zacząć "skuteczniejsze" działania związane z zajściem i utrzymaniem ciązy
Jak myślicie, co warto jeszcze zrobić za badania?
Prolaktyna między 2-5 DC zrób całą piątkę tarczycowa. Jak robisz glukozę to dorzuć i insulinꓯycie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
@Świtezianka gratulacje
Mam prośbę do dziewcznyn, które były w wątku styczniowym o usunięcie swoich pierwszych wpisów
@Frutellka @Nieprzejrzysta @Megipta @Zimozielona @aśś @Joll213 @koktajlowa @Buttefrly23 @kasia 97 @Nomeolvides @Zaczarowan @Cerva @elektro96 @Królicekkicek oraz jakbyście gdzieś zobaczyły to przekażcie: @Wron Kraa @Kessa♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
Dzień dobry ❤️ miłego dnia i smacznej kawusi ☕
Alysa zdrówka dla męża 🙏
Dla wszystkich chorych dużo zdrówka, ciężko teraz się nie zarazić tyle tych wirusów jest 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 08:49
Zbuntowana lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
@Buttefrly23 - kochana ja jadę na encorton w każdym cyklu;)
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualnyZdrówka dla wszystkich chorujących!
@Gośka, czekam na relacje po pierwszym dniu 😊
@Sarka94, ja byłam raz na wizycie u gina jakieś chyba 9-10 dpo (musiałabym sprawdzić w notatniku) i nie był w stanie potwierdzić owulki. Ale to u mnie było 2 dni przed @. Myślę, że 7 dpo może być widać 🤔
Dzięki za polecajki filmowe 😘
@Metka, Fertistim, Proovulin. Ja teraz będę zamawiać inozytol z firmy Needed z rozpiski Frutellki ❤ Bo zależało mi na tym, aby był bez żadnych dodatków. Polecam zajrzeć do tego pliku a propos supli
@Effiii, trzymam kciuki za wzrost tempki 🤞 Oraz za ściągnięcie szwów. Próbuj z badaniami, zawsze to grosz w kieszeni
Ja wracam właśnie z nowej firmy po podpisaniu promesy - dziewczyny z biura wydają się bardzo miłe. Okaże się za równy miesiąc 😀 Cieszę się, że Medicover i Multisport mogę mieć od początku zatrudnienia, a nie tak jak w obecnej firmy po okresie próbnym.
Wczoraj byłam odebrać książkę o endomendzie, będzie czytane 😊 Przepisy wydają się bardzo fajne i proste, niestety nie doczytałam, że są roślinne, ale to nic. Nie zawsze będę z nich korzystać po prostu
https://zapodaj.net/plik-Y4xwQkqHSO
Udało mi się sprzedać skórzaną torebkę na Vinted, która wisiała ponad pół roku - będzie na zapłatę usg 🤣karola_b, metkamniedrapie_87, Muuu., Liyss🧚🏻, Olalee, blador2, Sarka94, Anka32, Effiii lubią tę wiadomość
-
Effiii - z pewnością Ci ulży po zdjęciu szwów, wołaj badania jakie się tylko da o ile Ci wypisze;)
Effiii lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:15
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10 - w oczekiwaniu na wizytę u gin
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
05.09.2025 - poradnia chorób zakaźnych (wyniki badań na HCV, HBV, HIV)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Astereae wrote:Zbuntowana, jestem w tej samej sytuacji. U mnie 35 dc czuje brzuch ale się nie może rozkręcić na @. A też jej wyglądam, bo chciałabym w końcu zacząć leczenie i isc dalej🙄 najgorsze takie zawieszenie.
Zdrówka do wszystkich chorujących...mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Frutellka wrote:Prolaktyna między 2-5 DC zrób całą piątkę tarczycowa. Jak robisz glukozę to dorzuć i insulinę
No właśnie zastanawiałam się o co rozszerzyć. Bo trochę mnie gin zdziwiła, że chce tylko tsh prolaktyne i glukozę.
Chyba, że nie chce nadwyrężać mojego budżetu i reszte badań zleci na wizycie31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Effiii kciuki za ściągnięcie szwów. Weź od lekarza ile się da! Daj znac co udało się wyciągnąć bo od nich ciężko coś wydębić albo ja mam takie szczęście 😁
Effiii lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Dzień dobry z rana ☕️💐
U mnie też teren zaznaczony i co ma być to będzie, wczoraj miałam spadek temperatury a dziś lekko skoczyła, zwykle w tych dniach mam owu po @, nie wiem czy po poronieniu będzie owu. Nie robię testow, nie staram się, czekam na rozwój wydarzeń. Serduszkuje beż obliczeń 💞Pusshka, Olalee, Myszkaaa20, Anka32, Edithka, Cerva, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔 -
Dzień dobry wszystkim:)
@Gosia trzymam kciuki:) daj znać jak poszło!
Mam rozkminę dotyczącą wizyty w przyszłym tygodniu, monitoring USG… babeczki w rejestracji ostrzegły że zdarza się, że jak organizm dobrze zareaguje na stymulację, że jest decyzja o IUI w ten sam dzień a akurat w ten dzień małża nie ma do wieczorai nie wiemy czy przestawiać wszystko faktycznie, a to dość ważna rzecz z pracy, czy liczyć że jednak mała szansa na to, ahhh
-
nick nieaktualnyPóźne dzień dobry
Świtezianka gratulacje
Butterfly Kochana teraz będzie już tylko lepiej, rozumiem, że czujesz rozgoryczenie, ale nie masz wpływu na to co już się stało. Trzymam kciuki, żebyś szybko omówiła plan leczenia.
Gosia powodzenia dla Ciebie i męża.
Dużo zdrowia dla Wszystkich chorujących.świtezianka lubi tę wiadomość