Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa wrote:Dzień dobry dziewczyny. Będzie mnie raczej mniej qw najbliższych dniach. Mąż ma gorączkę 39, po lekach spada do max 37.5 i znowu wraca. Do tego silne duszności. Próbujemy go dziś do lekarza umówic. Nie pamiętam kiedy go tak rozłożyło ostatnio
Zdrówka dla Męża Alysa, chory małż to gorzej niż jak sama jestem choraStarania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Dzień dobry. Młody niby lekarz mówi,że już okej,a nosa leci i ucho go boli.....
Już mam dość tych chorob.
Zaczął się dla mnie inestywny miesiąc.
Dziś urodziny teściowej. 14.02 urodziny rodziców,20.02 urodziny bliskiej cioci,24.02 urodziny męża i bratowej i na koniec 27.02 urodziny synka.
Ratynku🤣ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Fooskatt wrote:Dzięki!
No właśnie zastanawiałam się o co rozszerzyć. Bo trochę mnie gin zdziwiła, że chce tylko tsh prolaktyne i glukozę.
Chyba, że nie chce nadwyrężać mojego budżetu i reszte badań zleci na wizycie
Ja wszystkie badania robię prywatnie na pierwszej wizycie dostałam zlecenie na badania za 700 zł dałam radꓯycie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Kasiajasia90 wrote:Dzień dobry. Młody niby lekarz mówi,że już okej,a nosa leci i ucho go boli.....
Już mam dość tych chorob.
Zaczął się dla mnie inestywny miesiąc.
Dziś urodziny teściowej. 14.02 urodziny rodziców,20.02 urodziny bliskiej cioci,24.02 urodziny męża i bratowej i na koniec 27.02 urodziny synka.
Ratynku🤣 -
nick nieaktualnyMelduję się po spacerku. Dobrze mi to robi na przewietrzenie głowy. Czas nie pozwolił na więcej km niż niecałe 3 ale jak wrócę z Małżem z galerii to jeszcze wyskoczę na poprawkę 🤣
Lola93, blador2, Sarka94, Myszkaaa20, Effiii, aszin, Olalee, kasia97, Cerva, Muuu., Liyss🧚🏻, Królikkicek, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola93 wrote:Dzień dobry wszystkim:)
@Gosia trzymam kciuki:) daj znać jak poszło!
Mam rozkminę dotyczącą wizyty w przyszłym tygodniu, monitoring USG… babeczki w rejestracji ostrzegły że zdarza się, że jak organizm dobrze zareaguje na stymulację, że jest decyzja o IUI w ten sam dzień a akurat w ten dzień małża nie ma do wieczorai nie wiemy czy przestawiać wszystko faktycznie, a to dość ważna rzecz z pracy, czy liczyć że jednak mała szansa na to, ahhh
@Kasiajasia90, ojej faktycznie niezły maraton - dużo siły życzęKiedyś luty też był dla mnie intensywny, bo 4 koleżanki mają urodziny w tym miesiącu, ale na szczęście wyrosłyśmy z organizacji urodzin
@Anka32, super! Ja dziś sprawdziłam, że łączna trasa tam i z powrotem do pracy - dojście do przystanków i do nowej firmy to jakieś 3,3k kroków dziennie. To już będzie dobra baza, podoba mi sięAnka32, Lola93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:Ciężko jest tak wszystko zaplanować. Rozumiem Cię, bo też lubię mieć wszystko pod kontrolą - szczególnie w tak ważnych tematach jak starania, ale nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć niestety.. Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się dla was pomyślnie i bez stresów
@Kasiajasia90, ojej faktycznie niezły maraton - dużo siły życzęKiedyś luty też był dla mnie intensywny, bo 4 koleżanki mają urodziny w tym miesiącu, ale na szczęście wyrosłyśmy z organizacji urodzin
@Anka32, super! Ja dziś sprawdziłam, że łączna trasa tam i z powrotem do pracy - dojście do przystanków i do nowej firmy to jakieś 3,3k kroków dziennie. To już będzie dobra baza, podoba mi się
Też się staram szukać pracy w mojej dzielnicy żebym mogła do niej tuptać
Przez ostatnie lata się udawało więc mam nadzieję, że utrzymam tą passę 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 09:51
-
Melduje że dostałam b12, kwas foliowy, ferrytyne, żelazo, hemoglobinę?? , aptt, TSH, morfologię i wskaźnik protrombinowy czymkolwiek to jest
Pusshka zazdro kroków do pracy ja podjeżdżam autem bezpośrednio przed budynkiem 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 09:56
Olalee, Liyss🧚🏻, Sarka94 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
KasiaJasia no to jedziesz na grubo! 😅
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Anka32 wrote:
A co masz zamiar kupić w galerii ? 😁👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Też się staram szukać pracy w mojej dzielnicy żebym mogła do niej tuptać
Przez ostatnie lata się udawało więc mam nadzieję, że utrzymam tą passę 🤣Obecną firmę mam w odległości 300m 🤣 Ale to też nic dobrego
Effiii wrote:Melduje że dostałam b12, kwas foliowy, ferrytyne, żelazo, hemoglobinę?? , aptt, TSH, morfologię i wskaźnik protrombinowy czymkolwiek to jest
Pusshka zazdro kroków do pracy ja podjeżdżam autem bezpośrednio przed budynkiem 🤣
W sumie mogłabym jeździć autem, ale to ścisłe centrum, więc wygodniej jest tramwajemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 10:00
-
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:A co masz zamiar kupić w galerii ? 😁
Sukienkę dla córy. Marzy się jej dłuższą w ciemnym kolorzemoże skoczymy do Rossmanna 🥹 kusi mnie zmiana koloru włosów i już sobie upatrzyłam zmywalną szamponetkę 🥰
A Małżyk potrzebuję jakiś budowlany sklep więc dla każdego coś miłego 🤣🤣Myszkaaa20, Olalee lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Sukienkę dla córy. Marzy się jej dłuższą w ciemnym kolorze
może skoczymy do Rossmanna 🥹 kusi mnie zmiana koloru włosów i już sobie upatrzyłam zmywalną szamponetkę 🥰
A Małżyk potrzebuję jakiś budowlany sklep więc dla każdego coś miłego 🤣🤣
Super plan i każdy zadowolony, podoba mi się 😁Anka32 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Melduje że dostałam b12, kwas foliowy, ferrytyne, żelazo, hemoglobinę?? , aptt, TSH, morfologię i wskaźnik protrombinowy czymkolwiek to jest
Pusshka zazdro kroków do pracy ja podjeżdżam autem bezpośrednio przed budynkiem 🤣
O taki lekarz to złoto;) teraz czekam na wyniki;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Też się staram szukać pracy w mojej dzielnicy żebym mogła do niej tuptać
Przez ostatnie lata się udawało więc mam nadzieję, że utrzymam tą passę 🤣 -
Wskaźnik protrombinowy to inaczej wskaźnik krzepnięcia zwykle robią przed zabiegami;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)