Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośka najważniejsze to tak jak mówisz, trafić na swoje człowieka wtedy można wszystko 😍
Co do obiadu przepraszam, dziś jemy na mieście 😂
Anka nie obwiniaj się za nic kochana! A co u siostry?
goska000, Anka32 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny@Anka, przytulam Cię kochana. Absolutnie nie myśl tak, że to Twoja wina, bo tak nie jest. Postaraj się skupić na tym co tu i teraz i na przyszłości, bo zadręczanie nic nie da, a wręcz dokopujesz tym sama sobie. Przykro mi, że przez to przeszłaś, jestem przekonana, że niedługo pojawi się u was w domu drugi szkrab
Co u siostry?
@Effiii, chyba w weekend też zrobię szarpankę, bo kupiłam wczoraj w Mięsnym kurczaka na promocji.
Jejku, patrząc na ceny farbowania, cieszę się, że nie jest to w puli moich wydatkówChodzę na podcięcie jakieś 3-4 razy w roku za 35 zł, nawet mężu wydaje więcej na swoje włosy ode mnie.
Od kilku lat gada, że przefarbuje się na... siwo a'la Lewandowski swego czasu! Stwierdził, że skoro siwieje, to i tak nie będzie dużej różnicy. Dałam mu zgodę, ciekawe czy tego dokona 🤣 Trzymajcie kciuki, żeby to był kolejny z jego szalonych pomysłów, który pójdzie w zapomnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2024, 10:29
Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
-
Olalee wrote:Metka i Dziewczyny co będą obcinać
mnie też kusi long bob tylko obawiam sie, że nie dałabym z nim rady, bo jak nie wysuszę i nie wyprostuję włosów to mam we wszystkie strony. A tak zwiążę w kitkę lub koka i luz
Noo ja nie wiążę włosów oprócz spania i sprzątania 🤣, nie lubię siebie w związanych. Dlatego ten long bob nie będzie problemem jeżeli chodzi o układanie. Mam podatne włosy, więc jak umyję, wysuszę „na prosto” i przejadę prostownicą to do następnego mycia (2dni) się trzyma 🤪Olalee lubi tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
goska000 wrote:Królik - Kuba podrasował swoją wypowiedź pod 3 latka - galaktyki są stworzone z gwiazd i planet, a gwiazdy są jak ludzie, tworzą rodziny i trzymają się razem
Druga wersja odpowiedzi na pytanie była taka ( na wesoło ) - Tatuś puścił bąka po grochówce i tak wyszło 🤣 Nie mogę... 🫣😅
Zabłysnę w oczach dziecka 🤩
Mądra mamuśka 🤣🤣🤣🤣Olalee, goska000 lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Pusshka wrote:@Anka, przytulam Cię kochana. Absolutnie nie myśl tak, że to Twoja wina, bo tak nie jest. Postaraj się skupić na tym co tu i teraz i na przyszłości, bo zadręczanie nic nie da, a wręcz dokopujesz tym sama sobie. Przykro mi, że przez to przeszłaś, jestem przekonana, że niedługo pojawi się u was w domu drugi szkrab
Co u siostry?
@Effiii, chyba w weekend też zrobię szarpankę, bo kupiłam wczoraj w Mięsnym kurczaka na promocji.
Jejku, patrząc na ceny farbowania, cieszę się, że nie jest to w puli moich wydatkówChodzę na podcięcie jakieś 3-4 razy w roku za 35 zł, nawet mężu wydaje więcej na swoje włosy ode mnie.
Od kilku lat gada, że przefarbuje się na... siwo a'la Lewandowski swego czasu! Stwierdził, że skoro siwieje, to i tak nie będzie dużej różnicy. Dałam mu zgodę, ciekawe czy tego dokona 🤣 Trzymajcie kciuki, żeby to był kolejny z jego szalonych pomysłów, który pójdzie w zapomnienie
Cena usług kosmos, 1500 ?? Masakra, przecież włosy tak szybko rosną... Szok. Podziękowałabym za taki prezent.
Dostałam info od bratowej że w naszej miejscowości szkoła się fryzjerzy pod okiem mistrzow fryzjerstwa. I tak oto za usługę farbowania zapłacę 100 zł, a cięcie z zabiegiem spa na włosy za 40 złtermin na farbowanie na kwiecień a na cięcie na połowę lutego
bratowa już kilka razy korzystała z ich usług i zawsze wychodzi bardzo zadowolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2024, 10:35
Pusshka, Olalee lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Dopadły mnie rozkminy na temat tego czy jakbym wcześniej popatrzyła, że mam za niskiego proga to czy mogłabym jakoś zaradzić temu co się stało.
Myślałam, że się z tym uporałam ale dzisiaj takie natrętne myśli mi się pojawiły w głowie, że straciłam ciążę przez własne niedopatrzenie 🥺😪
Przepraszam, że smęcę ale u Siostry też się znowu pojebało i moje czarnowidztwo wróciło. Eh.
A co u siostry? 😔
Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyDziękuję za Wasze wsparcie ❤️
Tzn z Siostrą dobrze ale wyobraźcie sobie, że jej chłop znowu zaczął chlać. W środę pożyczył kasę od mojego Męża bo pracują do późna i argumentował, że kupiłby sobie jedzenie a szef będzie późno z wypłatą. Mój Małż jak słyszy, że ktoś jest głodny to by oddał ostatnie swoje pieniądze nawet i tak też było w tym przypadku.
Potem Siostra w środowy wieczór do mnie pisze, że Ł. jest najebany i ją jeszcze wyzywa w smsach.
Wczoraj ta sama historia, też się nachlał i wieczorem wydzwaniał do niej.
A Siostra jak to Siostra.. przechodzi przez etapy, że też go wyzywa w smsach do mnie żeby za kilka godzin pisać, że Ona i syn go w ogóle nie obchodzą i dlaczego ma zawsze takiego pecha, że trafia na takich palantów.
Zastanawiam się na ile faktycznie boli ją przyszłość samotnego macierzyństwa co brak pieniędzy od niego na jej/ich obecne potrzeby.
Pisałam Wam, źe on jak nie pije to jest ogarnięty i pieniądze jej da i leki kupi. No ale jak zacznie pić to jest strasznie.
Próbuję ją pocieszyć od dwóch dni, że jak on ma być takim przykładem dla ich syna jak się urodzi to naprawdę lepiej żeby go w ich życiu nie było.
Też miałyśmy Ojca alkoholika i kolorowo nie było.
Przecież są samotne mamy z dziećmi i dają radę. A ona się zachowuje jakby bez niego nie była w stanie wychować tego Dzieciątka. -
Anka32 wrote:Dziękuję za Wasze wsparcie ❤️
Tzn z Siostrą dobrze ale wyobraźcie sobie, że jej chłop znowu zaczął chlać. W środę pożyczył kasę od mojego Męża bo pracują do późna i argumentował, że kupiłby sobie jedzenie a szef będzie późno z wypłatą. Mój Małż jak słyszy, że ktoś jest głodny to by oddał ostatnie swoje pieniądze nawet i tak też było w tym przypadku.
Potem Siostra w środowy wieczór do mnie pisze, że Ł. jest najebany i ją jeszcze wyzywa w smsach.
A Siostra jak to Siostra.. przechodzi przez etapy, że też go wyzywa w smsach do mnie żeby za kilka godzin pisać, że Ona i syn go w ogóle nie obchodzą i dlaczego ma zawsze takiego pecha, że trafia na takich palantów.
Zastanawiam się na ile faktycznie boli ją przyszłość samotnego macierzyństwa co brak pieniędzy od niego na jej/ich obecne potrzeby.
Pisałam Wam, źe on jak nie pije to jest ogarnięty i pieniądze jej da i leki kupi. No ale jak zacznie pić to jest strasznie.
Próbuję ją pocieszyć od dwóch dni, że jak on ma być takim przykładem dla ich syna jak się urodzi to naprawdę lepiej żeby go w ich życiu nie było.
Przecież są samotne mamy z dziećmi i dają radę. A ona się zachowuje jakby bez niego nie była w stanie wychować tego Dzieciątka.Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Anka, szkoda siostry
może jakaś terapia? Może poczytać o zagadnieniu DDA może to coś da i uświadomi sobie. Współczuje i mam nadzieję, że wszystko się ułoży ❤️
Anka32 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Frutellka wrote:A ja umówiłam się na keratynowe prostowanie moich długich włosów;)🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyMyszkaaa20 wrote:Anka no ciężka sytuacja 😔 siostra może powinna pójść na jakąś terapię, a może ma możliwość w tym miejscu w którym jest ? 🤔 Bardzo współczuję i trzymam kciuki za nią ✊
Na pewno ośrodek współpracuje z psychologiem ale wątpię żeby Siostra chciała skorzystać. Już jej to proponowałam tyle razy.. A Ona dużo przeszła w życiu i za każdym razem słyszałam, że "nie będzie opowiadała obcym o swoich problemach" 🥺 -
nick nieaktualnySofka88 wrote:W Warszawie za refleksy na moich włosach chcą 1500 😑
Malzon wymyślił że to będzie mój prezent walentynkowy w tym roku 😀 ale sama nie wiem czy chce. Obecnie mam naturalny swój ciemny ale pojawiły się siwe 😫 i bardzo lubię zmiany zawsze na wiosnę rozjaśniałam a jesienią przyciemniałam 😂 ale przy moich ciemnych to będzie oznaczało co chwilę odrosty, tonowanie zrudzialego odcienia 😑 i tak się zastanawiam czy to dobry pomysł -
Frutellka wrote:Już byłam że 3 razy dla mnie wygoda i rewelacja;)🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyNapisała, że była w galerii i kupiła sobie na poprawę humoru nową bluzę i precelka z sezamem 🙂
Ja byłam w Rossmannie też na poprawę humoru (rodzinne jak widać ❤️) i @Effiii mam szamponetkę 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2024, 10:49
Effiii, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Dziękuję za Wasze wsparcie ❤️
Przecież są samotne mamy z dziećmi i dają radę. A ona się zachowuje jakby bez niego nie była w stanie wychować tego Dzieciątka.Anka32 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
nick nieaktualny
-
A co ile Wasze chłopy chodzą do fryzjera? Ja bym chciała, żeby mój chodził co 3 tygodnie, ale czeka zawsze ponad miesiąc i mnie to denerwuje, bo w dłuższych źle wygląda. No ale ile się można prosić. 😅🍒 fertistim, cynk
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Też mam w rodzinie alkoholików i jeśli mąż Twojej siostry nim jest to zawsze będzie wracał do picia. No chyba żeby poszedł na leczenie, ale szczerze mówiąc to znam może jednego alkoholika, któremu się udało, a i tak to tykająca bomba. Lepiej by jej na pewno było bez niego.
Małgosiagosia lubi tę wiadomość