Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii wrote:A jak z kosmetykami do włosów ? Stosujesz emolienty ?? Serum na końcówki ?? Może nadmiar humektantow?? Ja po sobie wiem że zawsze uważałam że moje włosy się puszą, a to g*** prawda.. mam po prostu kręcone włosy i je zle pielęgnowałam
Mi zaczęły się nie wiem kiedy i nie wiem czemu puszyć włosy - wcześniej tego nie robiły. Pomogło olejowanie raz w tygodniu i olaplex 6 przed suszeniem. Jak ręką odjął
aszin wrote:Nie, nie miał nigdy nieprzyjemnej przygody, więc nie wiem, o co chodzi. Jak idę z nim trzymając parasol, to idzie i tylko zerka kątem oka czy to dziadostwo nadal go goni 😅
Hahaha, Aszin, uśmiałam się. Słodziak ten Twój psiak!
@Króloczki
Masakra, bardzo współczuję. Ludzie są podli. Mam nadzieję, że karma szybko wróci...
aszin wrote:To my stażem świeżutcy w porównaniu do Was 😁
My tak samo 🤭
Co więcej jesteśmy jedną z niewielu par, którym duże wesele się zwróciło 😊 Byliśmy niecałe 10k na plusie nawet. Wiadomo, że w większości przez najbliższą rodzinę, ale jednak.
Pusshka wrote:Udowadniając jakim mój mąż jest psychofanem jeśli chodzi o sporty - zapamiętał datę naszego ślubu ze względu na to, iż tego dnia Iga Świątek przerwała passę swoich 37. wygranych meczów pod rząd 🤣
No Mistrz! 😂 Mój nie zapomni bo braliśmy ślub w dniu napaści sowietów na Polskę, mój z kolei lubuje się w historii 😂😂 Żartowaliśmy tylko, żeby się nie powtórzyła historia w dniu naszego ślubu bo my tu wesele mamy!
@Goska
Przepiękne zdjęcia i piękni Wy. Wyglądacie jak 20 latki! Gdybym miała taki piękny kolor, też bym nie pomyślała nawet o farbie 😊
@Anka
Eleganckie spodnie 👌
@Effiii
Ja jestem niska i przy sobie. W szerokich spodniach wyglądam jak sumo 😂😂 Ale szczupła szwagierka wygląda super 😊
Co do Zamiokulkasa, ja właśnie przesadzając opóźniłam jego rozwój. Od ponad roku wygląda dokładnie tak samo 🙈 Ale już się nie tylko dusil, co boczne pędy marniały.... I coraz więcej trzeba było usuwać. Być może niepotrzebnie to zrobiłam 🤷♀️Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualnyOlalee wrote:Ania powiem Ci, ze absolutnie nie widać, że to taki rozmiar 42, laska jesteś
a te dresy to bym chyba specjalnie takie luźniejsze nosiła - jeśli da się związać w pasie
W sumie dresy to dresy, lepiej jak są luźne a jie jak legginsyOlalee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ja zamówiłam te spodnie
https://www.housebrand.com/pl/pl/jasnoniebieskie-jeansy-wide-leg-mid-waist-5693w-55j
Pozostałe 3 parę w tym samym stylu tylko inne odcienie 😁
A licze że będę w nich wyglądać jak laski na Pinterest 🙃 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ja zamówiłam te spodnie
https://www.housebrand.com/pl/pl/jasnoniebieskie-jeansy-wide-leg-mid-waist-5693w-55j
Pozostałe 3 parę w tym samym stylu tylko inne odcienie 😁
A licze że będę w nich wyglądać jak laski na Pinterest 🙃
Będziesz wyglądać lepiej 😎
Uwielbiam Pinteresta 🥹 jak zacznę przeglądać to tak siedzę i siedzę 😂Olalee, Effiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaaam się!
@Anka ja w Twoje 42 to nie wierzę… błąd w matrixie
Co do rocznic… to u Nas jest ciekawie. Mój M zakochał się we mnie w 2011 roku, zaczęliśmy być razem w 2014, ale potem się podziało tak jak się podziało i zeszliśmy się znów w 2023 (mam nawet tatuaż z tymi datami)… tak więc aktualnie w lutym mija Nam rok od „wznowienia” 😍
Przesiedziałam właśnie 1,5h na grupie 2latków… Booooże jak ja bym chciała takiego słodziaka 🤭🥹♥️
Jutro fryzjer, już nie mogę się doczekać.
Wczoraj dobrałam nowe okulary, oczywiście astygmatyzm postąpił więc szkła mocniejsze… jestem lżejsza o 833zł po rabacie 🙈.Anka32, blador2, Olalee, Cerva lubią tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Dziękuję 🥹❤️
Małżyk mówi, że to gres
goska000 wrote:Pusshka, jak powiedziałaś tak zrobiłaś i nie mierzysz temperatury, a ja ciekawskie jajo codziennie sprawdzam czy dodałaś pomiar 🫣Zdradzę, że pewnie w sobotę/niedzielę zatestuję
Sarka94 wrote:No Mistrz! 😂 Mój nie zapomni bo braliśmy ślub w dniu napaści sowietów na Polskę, mój z kolei lubuje się w historii 😂😂 Żartowaliśmy tylko, żeby się nie powtórzyła historia w dniu naszego ślubu bo my tu wesele mamy!
metkamniedrapie_87 wrote:Co do rocznic… to u Nas jest ciekawie. Mój M zakochał się we mnie w 2011 roku, zaczęliśmy być razem w 2014, ale potem się podziało tak jak się podziało i zeszliśmy się znów w 2023 (mam nawet tatuaż z tymi datami)… tak więc aktualnie w lutym mija Nam rok od „wznowienia” 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2024, 11:09
metkamniedrapie_87, Olalee, Sarka94, goska000 lubią tę wiadomość
-
Olalee wrote:super, szkoda, ze już wybrane
Olalee lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Będziesz wyglądać lepiej 😎
Uwielbiam Pinteresta 🥹 jak zacznę przeglądać to tak siedzę i siedzę 😂potraficie kłamać jak mało kto 🤣🤣🤣🤣💜💜💜💜
Też lubi się tam inspirować odnośnie chaty, paznokci itp👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Jestem, jestem. Tak jak Aszin pisała wizyta 17.15, dzięki dziewczyny, tyle że ja już nie potrzebuję kciuków... potrzebuję obudzić się w wakacje
Gosia ale Wy piękni! To zdjęcie z fb nie pasowało mi do Twojego pisania, ale teraz to ślubne, idealnie tak sobie wyobrażałam Ciebie-ślicznotka!
My zaraz 14 lat razem, 12 po ślubie, ośwoadczyny były 5 miesięcy od poznania
Anka kurde nie wiedziałam, że w lidlu chińska rozmiarówka!
goska000, Paula9463, ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
metkamniedrapie_87 wrote:Wczoraj dobrałam nowe okulary, oczywiście astygmatyzm postąpił więc szkła mocniejsze… jestem lżejsza o 833zł po rabacie 🙈.
@metka tydzień temu tez wymieniałam szkła ze względu na astygmatyzm (mam 3 pary dobrych okularów + soczewki i po prostu nie potrzebuję nowych oprawek) i po rabacie w salonie kodano w krakowie zapłaciłam 1200 zł 🫣 od lat robię tam okulary, jest świetna Pani optometrystka, fantastyczna jakość ale ceny pomału zwalają z nóg..
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Olalee wrote:a ja tydzień temu odebrałam taką spódnicę,
zostawiłam sobie bo nawet fajna i cena do mnie przemówiła
https://www.stradivarius.com/pl/spodnica-sredniej-dlugosci-z-denimu-z-paskiem-l04663746Anka32, Olalee lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@Pushka ja czasem nadal nie wierzę, że go mam znów, a tyle czasu marzyłam i nie liczyłam już, że kiedykolwiek cokolwiek🥹
@Anka - wrzucę, wrzucę, w nowych brylach jak przyjdą też 🤣
@Kasia97 - ja od lat wierna jestem Fielmannowi - ja niestety musiałam wybrać nowe oprawki bo moje szlag trafił i nie da się w nich chodzić, ani naprawić, a przy okazji wyszło, że badanie miałam w 2020 roku... więc wypadało powtórzyć. Myślałam, że widzę dobrze, no ale po dobraniu nowych szkieł (mocniejszych) okazało się, że niestety WYDAWAŁO MI SIĘ. Ceny mają chyba normalne, wyszło mnie ze szkłami 1125zł, ale jakaś promka z okazji walentynek jest -30% na oprawki i jeszcze coś tam dostałam na szkła, za "staż" u nich... więc ostatecznie wyszło 883zł
Anka32, Pusshka, Olalee lubią tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Miałam identyczna w koszyku, podoba mi się u kogoś, sama pewnie wyglądałabym źle i nie umiałabym jej wystylizować. Ale generalnie sztosik, cena również
Metka też czekam na zdjęcie włosów i później nowych okularów i też pamiętam Waszą historięmetkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do okularów - też muszę wymienić bo szkła już porysowane
czekam na zwrot z podatku
kiedyś chodziłam cały czas w soczewkach, ale przyplątało się zapalenie i wróciłam do okularów ( choć ja mam bardzo dużą wadę i niestety okulary mają dość grube szkła)
-
metkamniedrapie_87 wrote:@Pushka ja czasem nadal nie wierzę, że go mam znów, a tyle czasu marzyłam i nie liczyłam już, że kiedykolwiek cokolwiek🥹
@Anka - wrzucę, wrzucę, w nowych brylach jak przyjdą też 🤣
@Kasia97 - ja od lat wierna jestem Fielmannowi - ja niestety musiałam wybrać nowe oprawki bo moje szlag trafił i nie da się w nich chodzić, ani naprawić, a przy okazji wyszło, że badanie miałam w 2020 roku... więc wypadało powtórzyć. Myślałam, że widzę dobrze, no ale po dobraniu nowych szkieł (mocniejszych) okazało się, że niestety WYDAWAŁO MI SIĘ. Ceny mają chyba normalne, wyszło mnie ze szkłami 1125zł, ale jakaś promka z okazji walentynek jest -30% na oprawki i jeszcze coś tam dostałam na szkła, za "staż" u nich... więc ostatecznie wyszło 883zł
to zdecydowanie dobra cena! może następnym razem spróbuję rozglądnąć się w innym salonie 🤞metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Bladorku ja trzymam chociaż za to, żeby zabieg nie był konieczny i w ogóle co dalej - jaki plan ma na Ciebie lekarz
Paula9463 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...