Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszin wrote:To przeskoczyło mi na kolejną i nie widziałam 🙈
Ja z prosektorium też mam kilka historyjek i u nas również sporo osób nie wytrzymało, głównie zapachu formaliny. Mnie akurat to nie odrzucałokiedyś kolega poszedł z profesor po preparat, miał przynieść kończynę górną, przyniósł dolną, a co najlepsze prowadząca tego nie zauważyła
nasza też wiecznie coś żula podczas zajęć! I kiedyś na jednych z pierwszych zajęć przyniosła serce i wyciągnęła rękę z tym sercem żeby któreś z nas je przejęło, a że byliśmy jeszcze nieśmiali nikt tego nie zrobił, to się wkurzyła, rzuciła nim o stół i wyszła.
Wszystkie kolokwia miałam ustne na preparatach, z pokazywaniem wszystkiego. Ale fajnie wspominam, naprawdę. Nie każdy ma okazję trzymać w dłoniach mózg, czaszkę czy wątrobę 😁 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Pusshka, ocho, dobry prognostyk. Czekam na weekend ❣️ Tup,tup, kopytko w ruch 🐴
Olalee wrote:trzymam za Ciebie mocno kciukikiedy planujesz test?
@Bladorku, tak dobrze mi się czyta, że zaczynasz być spokojna i pojawia się uśmiech na Twojej twarzy
Olalee, blador2, goska000, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Aszin, Gosia podziwiam bo ja do dotknięcia kurczaka zakładam rękawiczki, a wołowinę lubię ale zawsze jak kroję to potem mi się śno to czerwone mięso... co dopiero.narządy, trupy😱
goska000 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:W sobotę/niedzielę. A ty testujesz na dniach?
@Bladorku, tak dobrze mi się czyta, że zaczynasz być spokojna i pojawia się uśmiech na Twojej twarzyjeśli na dniach nie będzie małpy - obstawiam przesuniętą owu lub cykl bezowulacyjny
Pusshka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoska000 wrote:Moja ciążowa 6 cm też się wchłonęła w dwa miesiące. Na prenatalnych nie było po niej śladu
Puszek, tak liczyłam na Twój test dziś :>
Anka, temperatura w górę 💖
Mój wykres od owulki przypomina mi kwiat lotosu 😂
Nawet on mi sugeruje żebym wyluzowała 🤪
Apka określiła czas współżycia jako słaby więc tylko wyluzowanie mi w tym cyklu zostaje 😆goska000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ale akcja, nadrobiłam wszystko od wczoraj! ❤️
Bladorku tak bardzo się cieszę❤️😍🥰🥰🥰 ale ten bobas cię nastraszył 🙉 rośnijcie zdrowi i oby już smutki was nie dogoniły, wyczerpalas limit😊
@Vii odpowiadając na Twoje wywołanie ❤️ do wczoraj czułam sie rewelacyjnie, od wczoraj już mam coraz większe mdłości i z rana strasznie boli głowa. Nie czuje sie dobrze ale właśnie dziś mówiłam do męża, ze przez te mdłości to przynajmniej wiem, ze jestem w ciąży. Bo jakoś jeszcze nadal w to nie wierze, czekam na to ❤️ może ono mnie trochę uspokoi 🥰
Wysylam nieśmiało 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠!Olalee, blador2, Pusshka, kasia97, Liyss🧚🏻, ezra, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPyśkaaa wrote:Cześć dziewczyny! Ale akcja, nadrobiłam wszystko od wczoraj! ❤️
Bladorku tak bardzo się cieszę❤️😍🥰🥰🥰 ale ten bobas cię nastraszył 🙉 rośnijcie zdrowi i oby już smutki was nie dogoniły, wyczerpalas limit😊
@Vii odpowiadając na Twoje wywołanie ❤️ do wczoraj czułam sie rewelacyjnie, od wczoraj już mam coraz większe mdłości i z rana strasznie boli głowa. Nie czuje sie dobrze ale właśnie dziś mówiłam do męża, ze przez te mdłości to przynajmniej wiem, ze jestem w ciąży. Bo jakoś jeszcze nadal w to nie wierze, czekam na to ❤️ może ono mnie trochę uspokoi 🥰
Wysylam nieśmiało 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠!Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Niby najlepiej serduszkować co dwa dni, ale to wypróbujemy jak mąż będzie na miejscu 😁 teraz było codziennie.
Królikkicek, blador2, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Zostaje serduszkowanie dla przyjemności 😁
@Butterfly23, jak weszłam na forum rzucił mi się w oczy Twój piękny, walentynkowy avatarPodoba mi się, czuć takie pozytywne wibracje!
blador2 lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:czekamy z Tobą na wizytę serduszkową - 20 lutego?
Olalee, Pusshka lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
nick nieaktualnyWyskoczyła mi jakąś Walentynkowa promka tu na Ovu na wizytę w klinice niepłodności. Nie chciałam Nas umawiać bez wiedzy Mrożonka więc podsunęłam mu żeby sobie przeczytał. No i zamiast jako menadżer mógłby pracować jako lekarz w LuxMedzie bo (nie)wiedza identyczna 🤪
Olalee, Lola93, blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
A mój cykl robi sobie ze mnie jaja... 25 DC a śluz płodny od wczoraj jak ta lala.... Mokro mi... A wczoraj bolało mnie okropnie po lewej stronie w dole, nie wiem czy to jajniki... Jeśli to owulka to ja przegapiłam.
Trochę zaczynam głupiec .👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyPyśkaaa wrote:13 lutego, teraz w przyszłym tygodniu ❤️ liczę, ze dostanę prezent na walentynki 🥰
dla mnie 13 jest szczęśliwa, dla Ciebie też na pewno będzie i do tego będzie piękny prezent walentynkowy
Pyśkaaa lubi tę wiadomość
-
@Blador super ze jest serduszko i mozesz byc juz spokojniejsza ❤️ Uwazam, ze bardzo dobrze tez zrobilas zapisujac sie na sobote do innego gina. Nie wiem czy ten co teraz do niego chodzilas to jakis sprawdzony, ale szczerze mowiac jakis dziwny jest.. po co kazal robic ta bete skoro jak sam powiedzial, wazniejsze jest usg na tym etapie. Dodatkowo, ze nie potrafil okreslic tc i jak szybko bije serduszko.. no nie wiem, moze ma jakis slaby sprzet do usg. Mam nadzieje, ze sobotnia wizyta jeszcze bardziej Cie uspokoi. Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Kropka 🤞🏼
aszin, blador2, Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyEffiii wrote:A mój cykl robi sobie ze mnie jaja... 25 DC a śluz płodny od wczoraj jak ta lala.... Mokro mi... A wczoraj bolało mnie okropnie po lewej stronie w dole, nie wiem czy to jajniki... Jeśli to owulka to ja przegapiłam.
Trochę zaczynam głupiec . -
Effiii wrote:A mój cykl robi sobie ze mnie jaja... 25 DC a śluz płodny od wczoraj jak ta lala.... Mokro mi... A wczoraj bolało mnie okropnie po lewej stronie w dole, nie wiem czy to jajniki... Jeśli to owulka to ja przegapiłam.
Trochę zaczynam głupiec .
Może zrobisz teścik? Dawno nie było tu żadnego osikańca 😁