Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Dzisiaj rzekomo 5 dpo
Moja Siostra pojechała do urzędu pracy bo jest zarejestrowana i co jakiś czas musi się tam pokazać i coś tam podpisać. Wyobraźcie sobie, że Ł. z nią pojechał. I już dzwonił do mojego Małża czy może przyjechać do nas z moją Siostrą 😅
Małż mu wygarnął swoje a na koniec dodał "jak chcesz to przyjedź z Agą ale nie licz na moje dobre słowo bo zachowałeś się jak ostatni cep." 😂😂😂
A to on nie pracuje, ze ma czas tak na tygodniu w dzien sobie przyjezdzac?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Sarka wizyta w sobotę😉
Jeszcze mam w planach w następnym tyg. Lekarza na nfz ale tutaj to już w ogóle idę tylko po skierowania na badania, bo wiecie nfz to nfz 😅
Usg jest raczej ok bo na tym samym są robione prenatalne przez innego gina z certyfikatem
Hmm to moze ten lekarz nie potrafil ustawic odpowiednich parametrow na maszynie do usg, zeby zbadac odpowiednio.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Siostra pisala, że go zwolnili
Dziecinada... kurcze, koleś dziecko ma w drodze, a nie zależy mu w ogóle, żeby zapewnić mu wszystko, co potrzebne. Dziecko to raz, a dwa jestem ciekawa czy mu tam w tym ośrodku jest tak dobrze, że olewa pracę i jeździ sobie do Was zamiast szukać czegoś nowego i myśleć o wynajęciu jakiegoś mieszkania. Jak oni sobie wyobrażają życie po narodzinach dziecka?Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astereae też tak myślę, z całą pewnością stres plus ingerencja z zewnątrz. Jak u Ciebie sytuacja ??
Szykuje się dużo osikancow w weekend Metka, Sarka, Olalee, Pusshka która jeszcze Nas miło zaskoczy ?Olalee, Anka32, Muuu., Sarka94, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnykarola_b wrote:Dziecinada... kurcze, koleś dziecko ma w drodze, a nie zależy mu w ogóle, żeby zapewnić mu wszystko, co potrzebne. Dziecko to raz, a dwa jestem ciekawa czy mu tam w tym ośrodku jest tak dobrze, że olewa pracę i jeździ sobie do Was zamiast szukać czegoś nowego i myśleć o wynajęciu jakiegoś mieszkania. Jak oni sobie wyobrażają życie po narodzinach dziecka?
Anka32 lubi tę wiadomość
-
Anka, masakra z tym człowiekiem.
Kasia, no pogoda okrutna. Ile jeszcze 😫
Aleeee, z każdym dniem coraz bliżej do wiosny... Chyba :>09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę
🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
-
Olalee ja wiem że bywają fajni lekarze na nfz, ale u mnie nie, a jeździć 40 km nie chcę bo jak mi sprzeda jakieś informacje to nie będę w stanie wrócić, jak mąż jest w trasie to mnie nie odbierze
Anka brawa dla męża, a siostra już trochę widzi na oczy czy wybacza każdą plamę? Kurde ciężkie czasy są normalnie, a jak on zamiast oszczędzać na kaucję i wynajem, wydaje na alko... to strasznie smutne, ona też do pracy nie pójdzie bo z kim zostawi maluszka. Współczuję bo na bank serce Cię boli
We wrześniu byłam na pogrzebie po samobójstwie 16 latka, boże co ja się uryczałam i jak przeżywałam to, to głowa mała...👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Astereae też tak myślę, z całą pewnością stres plus ingerencja z zewnątrz. Jak u Ciebie sytuacja ??
Szykuje się dużo osikancow w weekend Metka, Sarka, Olalee, Pusshka która jeszcze Nas miło zaskoczy ?ale liczę, że pozostałe Dziewczyny zaskoczą Nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 11:04
-
nick nieaktualny