Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez uwazam, ze zanim klinika to powinnas Ania pojsc do jakiegos gina czy nawet po prostu sama doedukowac sie w temacie hormonow itp z roznych kont na insta czy nawet od dziewczyn tutaj z forum. No i przede wszystkim dac sobie czas, bo Ty dopiero niedawno porobilas pierwsze badania i wprowadzilas jakies zmiany w zyciu. Na pierwszej stronie jest ta lista badan, a z tego co kojarze jeszcze wszystkich nie zrobilas. Mozliwe, ze u Ciebie byl problem z zajsciem i utrzymaniem wlasnie przez ta tarczyce i gospodarke cukrowa. Leki juz bierzesz, zmiany w diecie tez sa, wiec ja bym to utrzymywala i po 3msc powtorzyla badania czy sie poprawilo i dorobila reszte badan. No i niech maz zbada nasienie. Jak pojdziesz do kliniki to i tak pierwsze co to beda kazali porobic wam badania i tak jak ktos tu juz napisal, zamiast probowac naprawic wyniki dieta, ruchem itp to zaproponuja medyczne rozwiazania.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Vii super, inaczej być nie mogło!
Anka pogadaj z mężem, może niech wspomoże się witaminami, a Ty może jakiś monitoring. Zaczęłabym od łagodniejszego kalibru, bo do kliniki to już worek pieniędzy trzeba przygotować. Moja staraczka bez drożności, tylko w styczniu 3000 wydała.👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Też takie miałam do zeszłego cyklu.. A teraz po prostu rozważam różne możliwe opcje.
Anka32, Lola93 lubią tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Tez uwazam, ze zanim klinika to powinnas Ania pojsc do jakiegos gina czy nawet po prostu sama doedukowac sie w temacie hormonow itp z roznych kont na insta czy nawet od dziewczyn tutaj z forum. No i przede wszystkim dac sobie czas, bo Ty dopiero niedawno porobilas pierwsze badania i wprowadzilas jakies zmiany w zyciu. Na pierwszej stronie jest ta lista badan, a z tego co kojarze jeszcze wszystkich nie zrobilas. Mozliwe, ze u Ciebie byl problem z zajsciem i utrzymaniem wlasnie przez ta tarczyce i gospodarke cukrowa. Leki juz bierzesz, zmiany w diecie tez sa, wiec ja bym to utrzymywala i po 3msc powtorzyla badania czy sie poprawilo i dorobila reszte badan. No i niech maz zbada nasienie. Jak pojdziesz do kliniki to i tak pierwsze co to beda kazali porobic wam badania i tak jak ktos tu juz napisal, zamiast probowac naprawic wyniki dieta, ruchem itp to zaproponuja medyczne rozwiazania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 18:25
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Tez uwazam, ze zanim klinika to powinnas Ania pojsc do jakiegos gina czy nawet po prostu sama doedukowac sie w temacie hormonow itp z roznych kont na insta czy nawet od dziewczyn tutaj z forum. No i przede wszystkim dac sobie czas, bo Ty dopiero niedawno porobilas pierwsze badania i wprowadzilas jakies zmiany w zyciu. Na pierwszej stronie jest ta lista badan, a z tego co kojarze jeszcze wszystkich nie zrobilas. Mozliwe, ze u Ciebie byl problem z zajsciem i utrzymaniem wlasnie przez ta tarczyce i gospodarke cukrowa. Leki juz bierzesz, zmiany w diecie tez sa, wiec ja bym to utrzymywala i po 3msc powtorzyla badania czy sie poprawilo i dorobila reszte badan. No i niech maz zbada nasienie. Jak pojdziesz do kliniki to i tak pierwsze co to beda kazali porobic wam badania i tak jak ktos tu juz napisal, zamiast probowac naprawic wyniki dieta, ruchem itp to zaproponuja medyczne rozwiazania.
A czy lekarze na insta mówią jak zmuszać współmałżonka do badania nasienia? 🤪😂
Bo z resztą to sobie poradzę a z powyższą kwestią bez Mrożonka chęci nie zdziałam nic -
Anka32 wrote:A czy lekarze na insta mówią jak zmuszać współmałżonka do badania nasienia? 🤪😂
Bo z resztą to sobie poradzę a z powyższą kwestią bez Mrożonka chęci nie zdziałam nicklaudia_23, Olalee, goska000, blador2, Cerva lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola93 wrote:Tak, a właściwie jego zamiennik, ale już Gosia mi odpisała
Jutro rano 💉
@Gosia ile od zastrzyku zaczynają boleć jajniki?
Mnie nie bolą po zastrzykuBolą mnie w okresie okołoowulacyjnym. Na przykład wczoraj ćmiły, dziś już konkretnie, test owulacyjny blisko piku. Więc myślę, że jutro rano, około południa będzie już bordowy.
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷
-
goska000 wrote:Mnie nie bolą po zastrzyku
Bolą mnie w okresie okołoowulacyjnym. Na przykład wczoraj ćmiły, dziś już konkretnie, test owulacyjny blisko piku. Więc myślę, że jutro rano, około południa będzie już bordowy.
goska000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:On inwestuje w zdrowie wszystkich tylko nie w swoje, ciężki przypadek 😒
Skąd ja to znam 😒...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę 🩷